365trading anmeldelse – En handelsplatform til dig og dine handler?

Sidst opdateret 15. Februar 2018

Kort beskrivelse af 365trading

365trading er en handelsplatform der bliver drevet af virksomheden Fidelisco Capital. Fidelisco er hjemmehørende i Cypern, men bliv ikke skræmt af det da EU-lovgivningen på området gælder for hele EU.

Minimumsindskud og demo konto

Minimumsindskuddet for at oprette en konto hos 365trading er €100 hvilket gør den velegnet til begyndere og andre der gerne vil prøve CFD-handel og gearede produkter.

365trading tilbyder deres kunderne at starte ud med en demo konto som giver adgang til både platformen på web såvel som mobil. Har du oprettet en demo konto er det ganske let at ændre den til en konto med rigtige penge.

365trading

Produkter

Her kan du handle indekser, valuta og aktier som binære optioner. En binær option er et finansielt væddemål om hvorvidt prisen på et aktiv stiger eller falder indenfor en præ-defineret periode.

Ved at handle binære optioner kan du ikke tabe mere end dit indskud hvorfor de har mindre risiko end for eksempel en CFD. Og samtidig kan du med det samme se hvor meget du kan vinde og hvor meget du kan tabe. Hvis hvis din erfaring indenfor finansielle instrumenter er begrænset er binære optioner mere oplagte som start end CFD og valuta.

Platforme og design

De har både en web-baseret trading platform og en mobil-app. Begge platforme er fantastisk simple og giver et godt overblik på ingen tid.

Konklusion

365trading er et rigtig godt valg hvis du ønsker at handle binære optioner.

PlatformHøjdepunkterBedst tilPris per handelMinimums
indskud
Opret konto
SImple og overskuelige graferBinære optionerVarierer€100KONTO

*ØkoNEMi modtager kommission fra 365trading, men har tilstræbt objektivitet i denne anmeldelse