Få billig internet 2017 – Billigste internet – Billigt internet sammenligning

Billig internet sammenligning så du er sikret det billigste internet. Du kan vælge billigt internet lige herunder i vores store oversigt:


*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne

Du finder vores beskrivelser af de enkelte bredbåndsudbydere her.


Internet sammenligning – Billig internetforbindelse

Ovenstående internet sammenligning indeholder hastighed, priser per måned og pris for oprettelse. Så det er både muligt at vælge efter hvad der er billigst og hvad der er hurtigst.

Du kan sortere efter pris per måned, download hastighed og upload hastighed. Så du kan hurtigt finde den rigtige løsning efter dine behov. Eller såmænd vælge en billig internetforbindelse.

Du kan læse mere om præcis hvad for en størrelse internet er lige her.

billig internet billigt internet billigste internet sammenligning Billig internetforbindelse

Billigt internet til hjemmet – Få det billigste internet

Når du vælger internetudbyder er det vigtigt at gøre dig dit behov klart. Hvis du er den eneste der skal bruge nettet og det primære formål er at læse mail og surfe nyheder, behøver du ikke en hurtig internetforbindelse.

Men er der mange der skal bruge samme forbindelse, og det både er til at streame film og serier på NetFlix og YouTube, kræver det en helt anden og hurtigere internetforbindelse.

Husk det er download hastigheden der er vigtig. Medmindre du sender store filer via email eller uploader tunge filer til internettet.

I filtreret i toppen af siden kan du sortere internet løsninger ud fra pris per måned, download og upload hastigheder. Så du kan sætte en maks pris du ønsker at betale og derefter sammenligne mulighederne herefter. Eller du kan vælge din ønskede hastighed og vælge den bedste løsning baseret på det. Det er helt op til dig.

Alternativt kan du selvfølgelig også bare vælge løsningen med den laveste pris per måned og så leve med en formentlig langsom forbindelse. Herfra anbefales det dog at bruge lidt tid på at finde lige præcis den løsning der passer bedst til dig og dine ønsker. Dermed ikke sagt at det ikke kan være billig internet.

Hastighed og data ved billig internet

Din hastighed er en angivelse af hvor meget data der kan transporteres inden for en given tidsramme. Og derfor kan den begynde at hakke hvis den er presset og der bliver downloaded mere end den kan rumme.

I dag er der imodsætning til dagene med modem og opringning næsten altid inkluderet ubegrænset download og upload af data via en wifi-forbindelse.

Billig internet i sommerhus – Billig internetforbindelse

En billig bredbånd forbindelse i sommerhuset kan være en god ide, hvis sommerhuset bliver brugt flittigt og du også ønsker at kunne være online der. En trådløs forbindelse via en router har næsten altid fri data, hvorimod internet via mobiltelefon eller et USB-stik næsten alting har begrænsninger. Og i mange sommerhus områder er mobilsignalet af varierende kvalitet.

Her opstår der nogle gange forvirring omkring trådløst bredbånd og mobilt bredbånd. Selv om de to ting lyder lidt som det samme er de det ikke. Trådløst bredbånd er en internetforbindelse der bliver installeret derhjemme eller på arbejdspladsen. Og den kan tilgås uden brug af kabel, heraf trådløst. Men der er en geografisk begrænsning da det kun kan bruges i nærheden af en router.

Mobilt bredbånd derimod kommer via en USB og virker hvor som helst der er signal. Her kan du altså gå på nettet hvor du lyster, men det er som allerede nævnt dyrere end internet der er installeret via en router.

Det trådløse internet er som allerede nævnt næsten altid inklusiv fri forbrug af data, mens det mobile enten har en vis mængde data inkluderet per måned eller der skal betales per Mbit.

Så billigt internet er installeret derhjemme, mens fleksibelt internet kommer med en USB.

billigste internet