Billig strøm leverandør – Få det billigste elselskab i 2017

Billig strøm leverandør og billigste pris 2017

Elektricitet bruger vi alle til hverdag, så hvis vi har mulighed for det kan ligeså godt vælge en billig strøm leverandør. Og dermed få det billigste elselskab. Med et enkelt og hurtigt tjek, vil din elregning hermed være lavere fremadrettet. Så der kan være ganske meget vundet for dig ved en ganske begrænset indsats.

Billig strøm leverandør billigste elselskab

Det billigste elselskab

Da elektricitet er en handelsvare på samme måde som korn, og på daglig basis handles mellem producenter og forbrugere over mellem lande, er det ikke muligt at vide præcis hvor elektricitet i din stikkontakt kommer fra. Det er altså ikke muligt at vide om strømmen der kommer ud af stikkontakt er vind, kul eller atomkraft. Energinet laver dog et estimat over hvor strømmen kommer fra, og den kan du finde her.

Elmarkedet blev liberaliseret i Danmark i 2003 hvorfor det efterhånden er ganske let at skifte udbyder. Da strøm nu engang er strøm, vil det ikke påvirke dine elektriske apparater at du skifter leverandør. Du har også mulighed for at vælge en udbyder som leverer strøm fra specifikke energikilder som for eksempel vindmøller.

Så du kan enten vælge at gå specifik efter den billigste pris, eller du kan vælge det elselskab der på anden måde matcher bedst til dine ønsker.

Køb billig strøm; hvad koster strøm?

Undersøgelser viser at en dansk husstand i gennemsnit kan spare 400 kroner årligt ved at skifte til den billigste el-leverandør, og at de fleste danskere kan spare penge ved at skifte til det billigste elselskab. Det er lette penge at forbedre budgettet med.

Så der er al mulig grund til at få billig strøm sammenligning. Eftersom afgifter og transport er de største poster på din elregning, er det vigtige at du tager begge dele med i betragtning. Og du skal huske at kigge på din pris inklusiv afgift.