Billigt lån 2017 – Oversigt over billige lån – Få det billigste lån

Billig lån

Er du på jagt efter et billigt lån? Find det billigste lån i vores oversigt over billige lån. Her kan du låne fra 100 kroner op til 400.000 kroner som billig lån.

Du kan enten vælge at sortere i lånene ud fra lånebeløb, rente, afbetalingsperiode og/eller din alder. Eller du kan se alle lånene igennem og vælge det udfra det.


30

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne


Billig lån – Sådan får du Danmarks billigste lån

Vores oversigt hjælper dig til at sammenligne billige lån online fra forskellige udbydere. De tilbyder hurtige lån til gode vilkår, og vores oversigt hjælper dig til at finde det rigtige lån til dig.

Her kan du let og enkelt sammenligne lånebeløb, afbetaling, rente, ÅOP, varighed af ansøgning og godkendelse og mange andre brugbare oplysninger. I kølvandet på den teknologiske udvikling og udbredelsen af internettet, er der kommet mange nye udbydere af online lån i Danmark de senere par år. Så det kan efterhånden være tidskrævende selv at danne dig et overblik.

Når du sammenligner lån er det vigtigt at holde dig for øje hvilke parametre der er væsentlige. Lad os gennemgå de vigtigste.

  • Lånebeløbbet. Ganske oplagt er beløbet du ønsker at låne betydningsfuldt for hvilket lån du skal vælge.
  • Afbetalingsperiode. Det er klart at du skal vælge et lån der passer til den tidsperiode du har brug for det. Og at du kan klare afbetalingerne når den tid kommer. Afvejningen går selvfølgelig på at en længere afbetalingsperiode er dyrere, men til gengæld giver dig mere luft i økonomien.
  • Rente/ÅOP. Omkostningerne ved et lån er selvfølgelig også meget væsentligere. Det gennemgår vi nærmere under afsnittet ” Billige lån – ÅOP” her på siden.

billigt lån billige lån billig lån billigste lån

De forskellige låneudbydere har forskellige regler og vilkår, så det er en god ide at kontakte flere selskaber før du vælger billigste lån.

Billig lån – Fordele og ulemper ved billige lån med NemID

Lad os kigge lidt nærmere på fordele og ulemper ved denne type lån som også bliver kaldt kviklån og ganske mange andre ting.

På fordelssiden er der især to ting der skiller sig ud;

  • Hastighed
  • Fleksibilitet

Der er tale om lån med godkendelse indenfor et par minutter. Og udbetaling kan ske allerede et døgn senere, så står du og skal bruge et billigt lån hurtigt er det her en mulighed. Alt du skal have til rådighed er dit NemID.

Der er ingen krav til hvad du bruger pengene til, så det er lån med stor fleksibilitet for dig som forbruger. Om du vælger at bruge pengene til en ferie, en computer eller nyt tøj er helt op til dig.

Du kan ansøge om lånet siddende i din sofa og på lige præcis det tidspunkt af døgnet der passer dig bedst. Samtidig behøver du ikke stille nogen form for sikkerhed for lånet.

Naturligvis findes der billigere lån, men de har til gengæld en længere proces tid. Og du vil ikke have samme mulighed for at bruge pengene som du selv ønsker.

Af ulemper ved denne type lån er der vel kun en enkelt, som så til gengæld også er alvorlig.

  • Omkostninger

Der kan være en dyrere måde at låne bruge på end for eksempel et banklån. Årsagen hertil er at sikkerheden for lånet er begrænset for kreditor. Når det foregår online og det sker hurtigt, er det ikke muligt for udbyderne af lån at foretage grundige kreditvurderingstjek. Så derfor bliver fleksibilitet og hastighed betalt med højere omkostninger.

Billige lån – ÅOP

Når vi snakker omkostninger på et lån, skal du altid kigger på ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er alle renter, gebyrer og lignede samlet. Især hvis vi er ude efter det billigste lån er ÅOP det vigtigste nøgletal.

Det er selvfølgelig svært at sammenligne ÅOP på lån med forskellige beløb, løbetider og afbetalingsvilkår. Men det er et godt udgangspunkt. Så er det altid muligt at holde andre vilkår op imod ÅOP, og se om de er attraktive nok til at betale ekstra for.

Så det er ÅOP du skal være opmærksom på hvis du er ude efter et billigt lån. Den præcise fordeling mellem renter og gebyrer skal du ikke fokusere for meget på.

Andre muligheder for et billigt lån

Der findes naturligvis alternativer til et online lån, og her er en kassekredit i banken en mulighed. Men som allerede nævnt omkring et banklån er både ansøgnings- og godkendelsesprocessen noget tungere. Så hvis hastighed er et væsentligt parameter har bankerne svært ved at konkurrere.

En anden mulighed er selvfølgelig selv at spare op inden du bruger pengene. Også en rigtig god mulighed, men her tager det endnu længere tid end det tager at låne penge i banken. Og afhængig af den konkrete situation skal det muligvis går stærkere end det tager selv at spare pengene op.

Advarsel når du optager et billigt lån

Når du optager et lån er det vigtigt at du har plads i privatøkonomien til at kunne betale det og renterne tilbage. Du finder gode råd til at lægge et budget i vores artikel om emnet lige her. Ved at lægge et budget undgår du de ubehagelige overraskelser i privatøkonomien.

I værste faldrisikerer du at ende i RKI som dårlig betaler hvis du ikke betaler lånet tilbage. Og det er absolut ikke anbefalesværdigt. Så vær derfor forsigtig når du optager et lån. Det kan være ganske vanskeligt at komme ud igen hvis man først er endt i RKI. Og konsekvenserne er bestemt ikke rare. Så pas nu på.