Mobilt bredbånd – Flere muligheder – Få mobilt internet

Oversigt over billigt mobilt bredbånd. Her finder du mobilt internet


*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne

Du finder vores beskrivelser af de enkelte bredbåndsudbydere her.


Billigt mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er i modsætning til almindelig bredbånd mobilt, ja det ligger faktisk i navnet. Med almindeligt bredbånd er du underlagt en geografisk begrænsning, som oftest dit eget hjem. Men med et mobilt bredbånd abonnement derimod, kan du tage dit bredbånd med dig alle vegne på et simkort eller en USB, og være online hvor det skal være.

billigt mobilt bredbånd mobilt internet

Trådløs bredbånd

Trådløs er det almindelige bredbånd du kan logge på uden brug af kabler og ledninger. Det er ikke mobilt fordi det har en vis geografisk begrænsning, men til gengæld medfølger næsten altid ubegrænset bredbånd forbrug af data. I modsætning har mobilt bredbånd næsten altid en begrænset mængde data tilknyttet.

Mobil bredbånd priser

Priserne på det mobile bredbånd kan variere en del, så det er en god ide at sammenligne udbydere inden du vælger. For at kunne sammenligne skal du gøre dig nogle tanker om hvor meget data du forventer at bruge.

Hvis det kun er dig der skal bruge det til at læse mail og nyheder, kan du nok klare dig med få GB. Men skal det også bruges af andre og både til streaming af film og serier, kommer du nok ikke under 30 GB. Når du har estimeret dit forventede forbrug, kan du vælge den billigste udbyder med en tilstrækkelig datapakke. De fleste udbydere bruger det samme net, så her er ingen forskel. Der kan dog selvfølgelig være forskel på kundeservice og den slags.

Mobilt internet ubegrænset forbrug

Der findes ikke en pakke med ubegrænset forbrug af mobilt bredbånd på markedet som tingene står nu. Grunden hertil skal nok findes i at udbyderne så fuldstændig mister kontrollen med mængden af data der bliver downloadet. Med tiden kan vi håbe på at det ændrer sig, især hvis flere byer begynder at indføre gratis wifi til alle som der er på tale. Billigt mobilt bredbånd