eToro – Her er alt hvad du behøver at vide

Kort beskrivelse af eToro

eToro anmeldelse.

eToro er en social handelsplatform der bliver drevet af en israelsk virksomhed med tilladelse til at drive finansiel virksomhed igennem eToro (Europe) Ltd som er reguleret i Cypern igennem CYSEC og i Storbrittannien igennem FCA.

Social trading er en art blanding mellem daytrading og et socialt medie. Her har du både mulighed for at handle og at interagerer med de andre investorer. Platformen har over 5 millioner investorer i over 170 lande, som du kan interagere med og lære af.

Minimumsindskud, demo konto og bonus

Minimumsindskuddet for at oprette en konto hos eToro er $200 hvilket gør den velegnet til begyndere og andre der gerne vil prøve CFD-handel og gearede produkter.

eToro tilbyder deres kunderne at starte ud med en demo konto som giver adgang til både platformen på web såvel som mobil. Har du oprettet en demo konto er det ganske let at ændre den til en konto med rigtige penge.

Bonusser er især bundet op på om du kan henvise dine venner til også at bliver kunder hos eToro, og om andre investorer vælger at kopiere dine handler.

Produkter, markeder og priser

eToro tilbyder sine kunder handel med valuta, råvarer, indekser og aktier som CFD, og som nævnt giver investorerne mulighed for forbindelse med over 5 millioner andre investorer i 170 lande.

Investorer kan sætte deres konto op til automatisk til at kopiere andre investorers handler, kan stille hinanden spørgsmål, starte diskussioner og dele strategier med i online forummerne.

Dette betyder at du kan finde de mest succesfulde investorer og automatisk kopiere deres handler. Firmaet har lanceret et nyt produkt der hedder CopyFunds som giver dig gennemsigtighed over succesfulde investorers handler, afkast og risiko.

Hvis du selv bliver kopieret som investor er mulighed for at tjene yderligere penge herigennem.

Platformen er en såkaldt Marked Maker hvilket betyder at de køber og sælger deres egne aktiver til deres kunder og tjener penge via forskellen i købs og salgspriser, også kaldet spreads. Spreads for valuta ligger mellem 2-20 pips (0,02%-0,2%), for aktier på omkring 0,08% til 0,5% og på 0,24% for ETF´er. Du skal derfor ikke betale kommission men spread. Pips er den laveste mulige bevægelse og et basis-point er 1/100 procent.

Platforme og design

Platformen stiller både en webbrowser og en app til rådighed for sine kunder. Og begge dele er lette og simple at bruge.

Konklusion på denne eToro anmeldelse

eToro er en anderledes handelsplatform hvor især det sociale aspekt er i centrum. Platformen er let at bruge og hvis du kopierer de bedste investorer har du god mulighed for succes.

På negativsiden er der ikke så mange forskellige produkter og priserne har også svært ved at konkurrere med andre udbydere.

*ØkoNEMi modtager kommission fra eToro, men har tilstræbt objektivitet i denne anmeldelse

OPRET KONTO