Forsikringstilbud – Sammenlign forsikringer – 9/10 kan spare penge

Forsikringstilbud

Ønsker du dig at have en billigere forsikring (selvfølgelig gør du det), er det første du skal gøre at gøre dig dit forsikringsbehov klart. Dernæst indhente nogle forsikringstilbud, og sammenlign forsikringer.

Forsikringstilbud sammenlign forsikringer

Du bør jævnligt genoverveje dit forsikringsbehov. Indhente nye forsikringstilbud, da markedet ændrer sig hele tiden. Nye spillere opstår, og nye forsikringsprodukter bliver skabt. Samtidig vil dine forsikringsbehov også ændre sig over tid. Du skifter måske job, får børn, flytter, køber bil eller andre ting der forandrer dit forsikringsbehov.

Sammenlign forsikringer

Når du har modtaget dine forsikringstilbud, kan du sammenlign forsikringer og vælge det tilbud der passer bedst til dig og dine behov, og til den bedste pris. Du kan også tage dine forsikringstilbud, og vise dem til dit nuværende forsikringsselskab. Så kan du se om de ikke er villige til at forbedre din nuværende aftale.

9 ud af 10 danskere kan spare penge på deres forsikringer, og de fleste danskere kan spare over 3.000 kroner om året ved at skifte selskab. Det er 250 kroner mere til rådighed hver eneste måned. Det er penge som kan gå direkte ind på bankbogen, og kan hvis man er rigtig fornuftigt bruges til at betale hurtigere af på realkreditlånet, eller til at spare mere om til pensionen.

Ansvarsforsikring for motorkøretøjer og hundeforsikring er lovpligtige forsikringer at have, dog kun hvis du har henholdsvis motorkøretøj og hund naturligvis. Og hvis du har lån i din bolig, kræver bank eller realkreditinstitut at du har en brandforsikring så pantet ved deres lån er bedre sikret.

Disse ting kan du medtage i sammenligning af dine modtagne tilbud;

  1. Pris. Hvad er prisen på at tegne den valgte forsikring?
  2. Dækningsgrad. Hvilke skader dækker din forsikring, og til og med hvilket beløb?
  3. Selvrisiko. Hvor meget skal du selv betale ved en skade?

Nedenfor en grafik fremstilling af selvrisiko. Den røde streg viser skadens omfang, mens den blå viser dækningen fra forsikringsselskabet ved en selvrisiko på 3.000 kroner.

Selvrisiko

Hvis du ønsker at vide mere om forsikring og de forskellige typer forsikring, har vi lavet en brugervenlig guide om privatforsikring.