Hiper bredbånd – Læs vores anmeldelse inden du bestiller

Hiper bredbånd er en forholdsvis ny internetudbyder der startede i december 2015. Selskabet udbyder kun bredbånd som tilbydes via fibernettet, kabel-tv og telefonstikket. Selskabet har altså ikke deres eget net at vedligeholde, men holder til gengæld deres priser nede. Deres bredbånd løsninger bliver leveret via TDCs net.

Hiper bredbånd anmeldelse

Selskabet blev som nævnt stiftet i 2015 og bag selskabet står Stig Myken, Nicolai Lamborg og Simon Skals som alle har mange års erfaring fra telekommunikationsbranchen.
Billede af Hiper bredbånd

Hovedkontor

På Hipers hjemmeside kan du undersøge om hvilke af deres forskellige produkter du kan få på din adresse. De har basalt set tre forskellige som du også kan se længere nede her på siden.

Hovedkontor på Langebrogade i København K.

Hiper bredbånd løsninger

De tilbyder tre forskellige bredbånd løsninger;

  1. Bredbånd via telefonstik
  2. Bredbånd via kabel stik
  3. Bredbånd via fibernettet

Priser og fordele ved de tre løsninger

  1. 100M MBIT/10MBIT for 219,- per måned
  2. 1000M MBIT/100MBIT for 229,- per måned
  3. 1000M MBIT/1000MBIT for 299,- per måned

De nævnte hastigheder kan ikke garanteres, så det er maks hastigheder for de forskellige løsninger.

En trådløs router er inkluderet i priserne men oprettelsen koster 198 kroner for de to første løsninger og 398 kroner for fibernet. Du har også mulighed for at bruge din egen router hvis du foretrækker det, men Hiper garanterer ikke teknisk support på din egen router.

Det kan kræve et teknikerbesøg mod gebyr for dig som forbruger at få adgang til fibernettet.

Ved alle tre løsninger er der en bindingsperiode på seks måneder.

Megabit – Hastighed

Hastigheder og datamængde bliver altid omtalt i bit og byte, så lad os lige kigge lidt nærmere på dem for at bedre at kunne forholde os til Hipers hastigheder.

En MBIT svarer til en ottendedel Megabyte, så ved en hastighed på 100MBIT har du mulighed for at downloade cirka 12,5 megabyte per sekund.

I modsætning til en mobil bredbånd løsning er det kun hastighed vi fokuserer på. På din Hiper forbindelse har du fri data, det har du ikke på det mobile bredbånd på din telefon.

Konklusion for Hiper bredbånd;

  • 7,5 ud af 10 bedømmelse hos Trustpilot, hvilket er højt i sammenligning med deres konkurrenter
  • Har kun bredbånd så du skal ikke også have en Hiper tv-pakke eller et af deres mobilabonnementer for at kunne være kunde hos dem
  • Nem og overskuelig hjemmeside

Du kan læse meget mere generelt om internet lige her.