Hurtige lån 2017 – Hurtig lån oversigt – Få et hurtigt lån

Hurtig lån oversigt for 2017

Nedenfor har vi en hurtig lån oversigt med en række af hurtige lån så du nemt kan vælge et hurtigt lån præcis efter dine ønsker. Du har mulighed for at filtrere efter lånebeløb, rente, afbetalingsperiode og din alder. Så bliver det ikke meget lettere at finde et hurtigt lån.


30

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne


Hurtig lån uden sikkerhed

Ved at bruge vores store oversigt over lån kan du hurtigt og enkelt danne dig et overblik over lånebeløb, renter, varighed og mange andre brugbare informationer for en stor mængde lån. Med fremkomsten af mange nye låneudbydere i de sidste par år, kan det ellers være tidskrævende selv at skulle skabe sig et overblik. Her kan vores oversigt være en hjælp.

Hurtigt lån – Nemt og simpelt

Hvis du bruger vores lånesammenligning ovenfor har du mulighed for at ansøge om et lån allerede i dag. Hastigheden er en af de store fordele ved forbrugslån eller hvad vi nu vælger at kalde dem. Herunder er listet fordele og ulemper ved hurtige lån.

Fordele;

  • Hurtig ansøgelse- og godkendelsesproces. Du kan ansøge og blive godkendt på et par minutter, og du modtager seneste et døgn efter du har ansøgt.
  • Fleksibelt lån hvor du helt selv vælger hvad du bruger pengene på
  • Det er meget let for dig som låneansøger at søge om og få godkendelse på et lån. Det hele foregår online, så du kan sidde derhjemme fra din computer og klare det hele.
  • Du skal ikke stille sikkerhed, som du for eksempel altid skal ved et realkreditlån

Ulempe;

  • Renten kan være højere end ved et traditionelt banklån, fordi det går hurtigt og sikkerheden for lånet er dårligere

hurtigt lån hurtig lån oversigt hurtige lån

Hurtigt lån lav rente – Hurtige lån

Ved lån taler vi som oftest om rente når vi skal bestemme om et lån er billigt eller dyrt. Men det er i virkeligheden ikke renten som er det mest interessante nøgletal ved et lån. Det er derimod ÅOP som står for årlige omkostninger i procent, og er renter, gebyrer og alle former for omkostninger ved lånet samlet.

Det er selvfølgelig svært at sammenligne to forskellige lån udelukkende på ÅOP, men vi kan bruge ÅOP til at vurdere om vi er villige til at betale højere omkostninger fordi lånet har andre attraktive forhold vi er interesserede i. Eller om vi simpelthen bare er ude efter et billigt lån.

Andre muligheder – Hurtig lån oversigt

Der findes naturligvis andre muligheder end at optage et hurtigt lån. En kassekredit i banken har mange ligningspunkter. Her skal du heller ikke stille direkte sikkerhed, og du kan selv bestemme hvad du bruger pengene til.

På den negative side har bankerne en noget tungere og langsommere ansøgnings og godkendelsesproces. Så hvis hastighed er et vigtigt parameter, kan bankerne ikke konkurrere.

Derudover foreligger der selvfølgelig også den mulighed at spare pengene op selv først. Men det kan også tage lang tid, og så mister vi både hastigheden og fleksibiliteten. Hvis tid ikke er en faktor er det ellers en udmærket løsning.

Vær forsigtig

Når du skal ud og låne penge er det vigtigt at være forsigtig. Pengene skal betales tilbage igen inklusiv renter og gebyrer. Derfor skal du sørge for at du har luft nok i budgettet til at håndtere dette.

Hvis du misligeholder dit lån i tilstrækkelig grad risikerer du at ender i RKI. Og det er meget lidt anbefalelsesværdigt. Når først du er endt der, kan det være vanskeligt at komme ud igen. Enten skal du betale al din gæld tilbage eller der skal gå lang nok tid. Og den tid er i omegnen af fem år.