Bedste internetudbyder 2017 – Internetudbydere sammenligning

Er du på jagt efter den bedste internetudbyder der passer til dine ønsker? Så skal du læse med her hvor du også kan foretage dig en internetudbydere sammenligning.


*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne

Du finder vores beskrivelser af de enkelte bredbåndsudbydere her.


Internetudbyder priser

I vores internetudbydere sammenligning ovenfor kan du se hastigheder og priser fra forskellige danske udbydere af internet. Listen er ikke komplet, men alle de store internetudbyder er samlet der.

Som det kan ses varierer priserne og vilkår generelt fra de forskellige udbydere ganske meget, så det er en god ting med et overblik så du kan sammenligne inden du vælger. Du kan vælge at sortere udfra pris per måned, download hastighed og upload hastighed. 

Og du kan ydermere sammenligne efter pris for oprettelse, gebyr, bindingsperiode og om du bliver forbundet via TV-kabel, telefonstik eller fibernet.

Hvis du ønsker at læse mere specifikt om internetudbyder og de forskellige begreber har wikipedia en god og informativ artikel som du finder lige her

Bedste internetudbyder

Den bedste udbyder til dig er ikke nødvendigvis også den bedste udbydere til andre. Det afhænger meget af dit internetforbrug og behov.bedste internetudbyder Internetudbydere sammenligning

Hvis nettet i din husstand bliver brugt flittigt af flere, og der både bliver streamet film og serie på NetFlix og YouTube, kræver det seriøs hastighed. Og her er det download hastigheden der er vigtig.

Skal nettet derimod kun bruges af dig, og det primært er til at læse nyheder og mail, behøver du ikke en hurtig forbindelse. Selvom det selvfølgelig stadig er fristende at vælge en hurtig forbindelse.

Når vi har udvalgt de rigtige parametre er det let at vælge den bedste internetudbyder til vores individuelle behov.

Dataforbrug ved en internetudbydere sammenligning

Efterhånden er der altid inkluderet fri data i den internetforbindelse du får installeret i dit hjem. Eller på din arbejdsplads for den sags skyld. Og eftersom vi tilstræber den kabelløse verden, vil internettet også være trådløst. Men der er en geografisk begrænsning på nettet, da du jo ikke kan tage forbindelsen med dig.

Det kan du derimod hvis du tilkøber mobilt bredbånd. Her er der kun den ene geografiske begrænsning at der skal være signal for at det mobile bredbånd virker. Og med de teknologiske fremskridt er hastigheden og dækningen omtrent ligeså god som ved andre internetforbindelser.

Den største ulempe ligger i prisen og at der ikke er inkluderet fri data som standard. Så hvis vi skal have fri data begynder prisen at snige sig deropad. Men nok ikke det bare er et spørgsmål om tid før det ændrer sig. Eller at der kommer frit bredbånd i alle storbyer og måske endda i hele landet.