Lån Penge Nu 2017 – Lån fra 100 til 400.000 allerede i dag

Lån penge nu? Er du interesseret i at finde det bedste lån kan du bruge vores oversigt til at vælge. Her kan du sortere på lånebeløb, rente, afbetalingsperiode og efter din alder. Så bliver det ikke meget lettere at låne penge online.


30

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne


Lån penge nu

At låne penge online bruges her som paraplybeskrivelse for lån uden kreditvurdering og pant, og hvor lånet ikke er øremærke til et særligt køb. Derfor bliver ÅOP et nøglebegreb som vi vender tilbage til. Dette gælder forbrugslån, uspecificerede banklån, kassekredit, kreditkort lån og så videre. Billån er også inkluderet her fordi værdien af bilen, og dermed også sikkerheden for lånet, bliver mindre med tiden.

Lån penge online

Det vigtigste nøgletal at holde sig for øje hvis du skal lån penge online er ÅOP, som står for årlige omkostning i procent. Det dækker over den totale årlige omkostning ved optagelse af det pågældende privatlån. hvilket betyder at fordelingen mellem renter og gebyrer er uden betydning.

ÅOP er en funktion af sikkerheden for lånet. Sikkerheden ved denne slags lån kan være begrænset og da den gennemførte kreditvurdering er begrænset, vil ÅOP for denne slags lån være højere end ved de fleste andre lån.

ÅOP kan som udgangspunkt kun bruges til at sammenlign lån med samme vilkår. Herunder beløb, afbetalingsprofil og løbetid. Men hvis et lån har højere ÅOP end et andet, må det vurderes om lånet har attraktive vilkår der kan retfærdiggøre de højere omkostninger.

Lån nemt og hurtigt

Men et lån uden kreditvurdering og sikkerhed har til gengæld andre fordele. Ansøgnings og godkendelsesprocesserne er hurtige og enkle. Du kan helt selv bestemme hvordan du vil bruge pengene og lånene er som regel meget fleksible.

 lån penge online lån penge nu

Køb på kredit – Lån penge nu

Hvis du køber på kredit i forretningen er ÅOP igen det vigtigste nøgletal at holde sig for øje. Renterne kan sagtens være lave eller ikke eksisterende. Men hvis det bliver opvejet af højere gebyrer eller ting i den retning opvejer det jo renterne.

Hvis du virkelig kan købe på kredit uden nogen som helst form for ekstra omkostninger ved det, kan det sagtens være en udmærket løsning. Du skal bare være opmærksom på hvilken betydning det har for dit budget at betale de månedlige/kvartalsvise afdrag.

Læs om budget her.

Og hvis butikken er villig til at sælge på kredit uden nogen former for ekstra omkostninger for kunden, kunne de tænkes også at være interesseret i at give rabat ved øjeblikkelig kontant betaling.

Kassekredit og forbrugslån – Låne penge

Kassekredit er et stående beløb en bank stiller til rådighed for låntager uden en fast afbetalingsprofil. Der aftales et fast beløb, 10,000 for eksempel, og det kan du så bruge af og betale tilbage på efter behov og ønsker.

ÅOP er højere end ved et klassisk banklån. Til gengæld har du fleksibilitet til at trække og betale tilbage på kreditten efter behov og ønske. Hvilket så betyder at du kun har omkostninger af den mængde penge du rent faktisk har benyttet dig af.

Ved et almindeligt banklån betaler du for det total lånte beløb, og har faste rammer for hvornår du skal betale pengene tilbage. Ved en kassekredit kan du også få en høj rente af dine egne penge. Du sparer jo renteomkostninger når du sætter penge ind og dermed trække mindre på kreditten. Hvis du trækker over det aftalte maksimumsbeløb kommer kontoen i overtræk. Og så ender du med at betale endnu højere ÅOP end aftalt ved indgåelse af kassekreditten.

Kreditkort – Lån penge online – Lån penge nu

Kreditkort som Mastercard, American Express og visse butikskort som Forbrugsforeningen og til benzinstationer og deslignende, adskiller sig fra et dankort, som er et debetkort. Forskellen består i at pengene ikke bliver hævet på din konto med det samme, men al månedens forbrug bliver lagt sammen og trukket på en gang.

Det giver omkring en måneds kredit, og kan for nogen skabe et bedre overblik over deres forbrug. Derudover øger det mulighederne for at hæve og bruge penge når du er i udlandet, hvor der er maks grænser for hvor meget du kan bruge dit dankort/VISA. For andre kan kreditkort være en unødig fristelse.

Billån – Lån penge nu – Lån penge uden sikkerhed

Ved billån er der sikkerhed for lånet i bilen, men da bilen løbende mister værdi bliver sikkerheden for långiver selvsagt dårligere med tiden. Derfor bliver rente her højere end ved realkreditlån.

Billeasing er en anden måde end et traditionelt lån at finansiere et køb på, i dette tilfælde en bil. Ved traditionel billeasing betaler du et beløb til at starte med for at indgå aftalen, hvorefter du betaler et månedligt leasing beløb.

Hvis du gerne vil skifte bil oftest kan leasing være en udmærket løsning. Ved aftaleslut kan du bare aflevere bilen til leasingselskabet, og gå ud og lease en anden. Du har ikke noget besvær eller nogen risiko ved at skulle ud og sælge en brugt bil. Ved leasing er det leasingselskabet der står for reparationer af bilen. Så hvis du ikke har lyst til at påtage sig den risiko er leasing en mulighed. Og du slipper for at låne penge online.

låne penge

Står valget mellem køb eller leasing af bil, skal du grundlæggende vurdere følgende parametre;

  1. Hvor længe du ønsker at beholde bilen, og hvad den kan sælges for når du skal have ny bil?
  2. Hvilke ÅOP kan du låne til ved køb af bil? Kan du låne gennem realkreditten fordi du har friværdi, kan du optage meget billige lån.
  3. Hvor mange og hvor dyre reparation kan du holde til ved køb af bil? Risikoen og udgiften er leasingselskabets ved leasing, men din ved eje.

Gode råd til lån penge nu – Låne penge

Hvis banker ikke ønsker at låne dig penge, skal du virkelig have en god grund til at låne andetsteds.

Kassekredit kan være et fleksibelt og billigt alternativ til standard banklån, men det er naturligvis bedre kun at bruge penge du allerede har tjent.

Leasing bør undersøges som alternativ til køb af bil og billån.

Betal altid det dyreste lån af først.