Lån uden afslag – Her kan du sammenligne

Her kan du sammenligne så det er let for dig at finde et nyt lån uden afslag.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Lån penge uden afslag

Det er selvfølgelig ikke muligt at sige med sikkerhed at alle vil kunne blive tilbudt et lån og at der ikke bliver givet afslag. Men der findes afgjort låneudbydere der har en meget høj godkendelsesrate så for langt de fleste er det muligt at få et lån.

Så kig efter et lån med få krav og du forbereder markant chancen for ikke at få et afslag.

Lån uden afslag

Når du skal kunne låne nemt er processen som allerede nævnt nødt til enkel og hurtig. Og derfor vil låneudbyderne også være tvunget til at have lån med høj godkendelse. Ellers ender de ud med en meget begrænset mængde forretning. Det betyder ikke at de aldrig giver afslag, men det er sjældent og hvis du ikke er optaget i RKI og har fast indkomst og bopæl i Danmark er sandsynligheden meget stor for at du kan få et lån.

Lån penge hurtigt uden afslag

Når lån har en lav afvisningsprocent er der gode muligheder for at lånet også kan være hurtigt. Man kan endda argumentere for at ofte det er en af forudsætningerne for at kunne tilbyde hurtige lån.

Der er ikke fuldstændig sammenhæng mellem at låne penge uden afslag og at låne penge hurtigt, men der er tit de samme låneudbydere.

Lån penge uden kreditvurdering

En kreditvurdering bruges både til at vurdere om du i det hele taget kan få et lån, og i givet fald til hvilke vilkår. I dag er det ikke muligt at få et lån fuldstændig uden kreditvurdering. Men for et kviklån er det meget begrænset og kræver kun en lille indsats.

Ulemper ved et lån uden kreditvurdering er selvfølgelig at låneudbyderne må kompensere for denne manglende sikkerhed ved at hæve prisen for lånet.

Lån penge uden skatteoplysninger

Skattevæsenet ligger inde med dine selvangivelse som inkluderer de fleste af dine økonomiske nøgletal. Herunder hvor meget du har tjent, hvor meget du skylder og hvilke aktiver du ejer. Det betyder at ved at give låneudbyderen adgang til dine skatteoplysninger giver dem en stor del af de informationer de har brug for at kreditvurdere dig.

Det betyder også at de er meget uvillige til at låne dig penge uden at de først har set dine skatteoplysninger. Derfor er det tit på umuligt at få et lån uden at give adgang til din skattemappe.

Lån 5.000 uden afslag

5.000 kroner er et godt maksbeløb hvis du vil være sikker på kunne låne uden afslag. Beløbet er tilpas lavt til at det kan betale sig for låneudbyderen at lave grundige kreditvurderinger, og det kræver mange kunder for at skaffe nok volumen til at det kan være profitabelt.

Lån penge uden afslag trods RKI

Står du i RKI er sandsynligheden for at du får et afslag på at låne penge meget høj. Det er kun de færreste låneudbydere der ønsker kunder der allerede er registrerede som dårlige betalere. Og det giver jo fuldstændig mening. Hvorfor låne ud til folk der gentagne gang har vist at de enten ikke evner eller lyster at betale deres gæld til tilbage til tider og til fulde.

Læs også:

Lån uden afslag