Om ØkoNEMi

ØKONOMISK RÅDGIVNING

ØkoNEMi tilbyder gratis økonomisk rådgivning, så du kan blive bedre til at styre din privatøkonomi. Vi hjælper dig til at forstå komplekse økonomiske begreber, og hjælper dig med at få markedets bedste finansielle aftaler.

ØkoNEMi skaber gennemsigtighed indenfor økonomien. Vi øger danskernes forståelse for økonomi og hjælper dem til at forbedre deres privatøkonomi.

ØkoNEMi henvender sig både til dig som er uerfaren, og til dig der ønsker at bygge videre på din nuværende viden. Formålet med ØkoNEMi er at give dig en bedre økonomisk forståelse på en let og brugervenlig måde.

PRIVATØKONOMI

Hos ØkoNEMi kan du finde brugbart materiale om økonomi og lære hvordan du får et bedre overblik over din egen økonomi, og som følge heraf bliver bedre til at styre din privatøkonomi. Som nævnt hjælper vi dig også til at få bedre økonomiske aftaler med dine finansielle udbydere.

Kontakt:

Amerika Plads 8
2100 København Ø
TLF: 23 46 29 92
CVR: 37 25 63 31

ml@okonemi.dk

ØkoNEMi er en virksomhed som uafhængigt laver økonomisk materiale og vejledning. Vores ydelser er gratis for brugerne, fordi vi modtager kommission ved at formidle kontakt mellem forbrugere og finansielle virksomheder.

Virksomheden er startet af Micky Larsen, som er kandidat i økonomi fra CBS med speciale i finansiering og strategi, og som tidligere har arbejdet hos AP Møller inden for finansiel ledelsesrapportering, performance management, skat, finansiel planlægning og investeringsanalyse.

Billede af Micky Larsen

ØkoNEMi startede i 2015 og har som mission at skabe gennemsigtighed indenfor det finansielle marked. Øger danskernes forståelse for økonomi.

Visionen er at være danskerne foretrukne finansielle formidler.

csr-maerket logo

Miljøvenligpakning

 

 

 

Stop Papirspild mærket