Pensionstjek 2017 – Tjek din pension gratis med det samme

Pensionstjek

For langt de fleste danskere vil det kunne betale sig at få et pensionstjek. Herved kan de få optimeret deres pension, langt de fleste endda uden at øge deres indbetalinger. Med et pensionstjek finder du ud af om du indbetaler for meget eller for lidt til din pensionsordning. Og især om dine omkostninger til dit pensionselskab er for høje og kan sænkes. Tjek din pension gratis med det samme ved at udfylde kontaktformularen nederst her på siden.

Tjek din pension især når der sker ændringer i dit liv, så du ved at pensionen er optimeret. Disse ændringer kan være ny bolig, børn, lønforhøjelse eller nyt job. Hvis du ønsker at vide mere om hvordan pensionssystemet i Danmark er bygget op, kan du læse med her.

Pensionstjek tjek din pension

Tjek din pension

Normalt anbefales det at du har udbetalt 80% af din normale løn når du engang går på pension. Ved at udfylde nedenstående skema kan du hurtigt, gratis og nemt finde du ud af hvordan du kan få optimeret din pensionsopsparing.

Selvom pension for mange er et overset område, er det faktisk sammen med køb af fast ejendom, de vigtigste privatøkonomiske beslutninger for langt de fleste mennesker i Danmark.

Pension virker på mange måder som en art forsikring, hvorfor det måske er værd at læse lidt mere om forsikring, og få tjekket dine forsikringer igennem.

Pensionsoverblik

Reglerne for pensionen er blevet ændret en del de senere år, hvor kapitalpensionen er forsøgt udfaset, og beskatningen er blevet omlagt for forskellige ordninger. Derfor er det værdifuldt at undersøge om din pension stadig står som ønsket. Regler og satser for de forskellige pensionsordninger kan du læse mere om her.

GRATIS TJEK

Ja, jeg vil gerne kontaktes af en professionel pensionsrådgiver. Gratis og uforpligtende.

De fleste danskere kan optimere deres pension for over en halv million kr. Se om du kan:

Jeg giver hermed tilladelse til at jeg må blive kontaktet af APC Forsikringsmæglere A/S

Hvad er APC?