Plus500

Plus500 er en handelsplatform der bliver drevet af virksomheden Plus500CY Ltd. Virksomheden er hjemmehørende i Cypern, men lad du ikke skræmme af det da det er EU-lovgivningen der gælder for området eftersom Cypern er en del af EU. Altså mere eller mindre den samme lovgivning som gælder i Danmark. Læs vores grundige Plus500 anmeldelse og find ud af om det er den rigtige platform til dig.

Plus500 er et varemærke ejet af Plus500 Ltd. Plus500 Ltd opererer gennem de følgende datterselskaber. Plus500CY Ltd er autoriseret og reguleret af CySEC (Licens nr. 250/14). Plus500CY er udsteder og sælger af de finansielle produkter, der er beskrevet eller er tilgængelige på denne hjemmeside.

Plus500UK Ltd er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority. Financial Conduct Authority registernummer: 509909. Plus500AU Pty Ltd AFSL #417727 udstedt af Australian Securities and Investments Commission. Plus500 Ltd er opført på hovedbørsen på Londons Fondsbørs.

Minimumsindskud

Minimumsindskuddet for at oprette en konto er 1.000 kroner hvilket gør den velegnet til folk både med og uden erfaring fra de finansielle markeder der gerne vil arbejde med gearede produkter.

De tilbyder deres kunderne at starte ud med en tidsubegrænset demokonto med en fiktiv balance på £40.000. Når balancen på demokontoen falder til 200 euro eller mindre vil den oprindelige demokonto blive genindsat.

Det er afgjort en god ide at starte med en demo konto så du kan lære platformen og produkterne at kende inden du forsøger dig med rigtige penge.
Plus500 anmeldelse

Produkter, markeder og priser

Du kan handle mange forskellige finansielle aktiver som CFD´er. Og har du faktisk mulighed for at handle flere af de store danske selskabers aktier hvilket du ikke altid kan hos daytrading platforme. Og selskabet har fået valutaer som Bitcoin med i porteføljen af produkter der tilbydes via CFD handel.

Kurtage

Her er mulighed for at handle tusindvis af forskellige papirer, men vær opmærksom på at priserne varierer for de forskellige produkter. Det koster ikke kommission at handle, men i stedet tjener selskabet penge på forskellen mellem købs- og salgspriser.

Plus500 giver dig mulighed for at geare dine investeringer med op til 1:30. Det vil sige at du med en investering på 100 kroner kan handle aktiver for op til 3.000 kroner. Det øger derfor dine muligheder men samtidig også din risiko. Der er forskellige muligheder for gearing af de forskellige produkter.

Udbetaling hos Plus500

Du kan få udbetalt dine penge til kreditkort, Paypal eller bankkonti. Tiden det tager for en udbetaling til at gå igennem er typisk 1-3 arbejdsdage.

Beskatning

Plus500 er ikke en dansk handelsplatform og derfor er du selv nødt til, og forpligtet til at indberette til skattevæsenet.

En CFD bliver beskattet som kapitalindkomst og derfor efter lagerprincippet. Det betyder at du bliver beskattet af forskellen mellem nuværende værdi minus anskaffelsessum. Du bliver altså beskattet selvom du stadig ejer aktiverne.

Konklusion

Plus500 tilbyder en gratis demo konto, rimelige spreads og adgang til mange forskellige produkter og markeder. Platformens design trækker dog ned i den samlede bedømmelse.

Selskabet er officiel trøjesponsor for den spanske fodboldklub Atletico Madrid. Det er dog ikke væsentligt i forhold til at bruge dem som mægler.

  • Aktier

  • Valuta

  • Råvarer

  • Indekser

Op til 30 gange gearing

Kom i gang for DKK 1.000

ANNONCE
Der tabes penge på 80.5% af CFD-detailkontiene

“76,4.% af private investorer taber penge når de handler CFD´er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvordan CFD’er virker og hvorvidt du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.