Skift bank online – Det er let – Lær her hvordan du kan skifte bank

Skift bank online

Selvom du er glad for din nuværende bank, er det intet i vejen for at undersøge markedet og finde ud af om du både kan få bedre service og spare penge. I gennemsnit kan hver eneste dansker spare 12.000 kroner om året ved at skifte bank, så et godt økonomisk råd til mange vil være; skift bank online. Men faktisk skifter kun 7% bank om året, så der er potentiale for at spare rigtig mange flere penge. Penge der kan blive brugt på noget væsentlig sjovere end at betale til en bank.

skift bank online skifte bank

Skift bank hvordan?

I dag kan du ganske enkelt skifte bank online, uden selv at skulle tage rundt og tage kontakt til forskellige banker. Du vil få tilbud fra banker som er interesserede i at få lige præcis dig som kunde, hvorfor sandsynligheden for at den tilbudte aftale er bedre end din nuværende er høj. Inden du indgår i en dialog med bankerne er det godt at gøre dig klart hvilke parametre du finder vigtige.

Her er tre faktorer som du kan vælge at tage udgangspunkt i;

  1. Bankpriser
  2. Kundeservice
  3. Digitale produkter

Ved bankpriser menes både hvad du skal betale for at låne penge, bruge netbank og have betalingskort. Og hvad du får for at have penge stående i banken.

Kundeservice indebærer hvor let det er at komme i kontakt med banken, og får svar på spørgsmål og udfordringer. Tilbyder banken de rigtige produkter til din privatøkonomi, og er den villig til at tilbyde dem til dig til den rigtige pris. Hvorvidt bankerne også tilbyder realkreditlån og forsikring som en del af pakken, kan også tages med i betragtningen.

Digitale produkter er netbanken og mobile betalingsløsninger for bare at nævne et par stykker. Hvordan fungerer de, er de brugervenlige og udvikler banken til stadighed nye produkter der kan hjælpe dig i din hverdag.

Skift bank online

Vi har skrevet en guide til hvordan du kan forbedre dig til et møde i banken inden et eventuelt bankskifte.

Husk at banken tilbyder en ydelse til dig som forbruger, ligesom enhver anden serviceudbyder. Derfor skal du ikke være bange for at stille krav til din bank, og forvente førsteklassesbehandling. Du er kunden, hvorfor dine behov skal være i centrum.

Gode råd til at skifte bank

Da kun 7% af danskerne skifter bank om året, kan bankerne forvente at kunderne i gennemsnit bliver som kunder i over 10 år. Derfor har de mange år til at tjene penge på nye kunder, og har et klart incitament til at tilbyde gode vilkår til deres nye kunder. Derfor er det en rigtig god ide at undersøge om det kan betale sig at skifte bank.

Besparelsesgraf

Som ovenstående graf viser bliver en gennemsnitslig årlig besparelse på 12.000 kroner ved at skifte bank, rigtig hurtigt til rigtig mange penge.

Den røde streg er den årlig besparelse, som fortsætter hvert år, mens de blå søjler er de årlige besparelser lagt sammen. Og her ikke engang medregnet eventuelle gevinster ved at investere pengene, eller bruge dem til at betale gæld af med.

For derfor straks undersøgt om et bankskifte kan betale sig. Jo før du kommer i gang, jo før begynder du at spare penge.