SMS-lån med hurtig udbetaling – Lån fra 100 kroner hurtigt

Hvad er SMS-lån?

SMS-lån var oprindeligt lån du kunne ansøge om via SMS. Blev også til tider kaldt mobillån af meget naturlige årsager.

Du kan dog ikke længere ansøge om et lån via SMS fordi udbyderne har stoppet denne praksis. Så i dag bruges betegnelsen om små lån på nettet på op til 2-3.000 kroner og kaldes også mikrolån og minilån. I dag får du derfor et SMS-lån via internettet, og ikke via SMS som før.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet og det står dig frit for hvad du bruger pengene på.

SMS-lån med hurtig udbetaling

Selvom du ikke kan ansøge om et lån via SMS mere, kan du stadig få et lån med hurtig udbetaling. For visse lån går der ikke mere end en time fra du ansøger til du har pengene på din konto.

Det er dog ikke tilfældet for alle lån i vores låneoversigt. Men alle lånene kan du ansøge om online og få godkendelse indenfor en times tid.

Udbetalingen af lånene sker i intervallet 1 time til et par dage. Det kan du se meget præcist ved hvert enkelt lån. Så hvis det er vigtigt for dig at få pengene meget hurtigt, har du mulighed for det.

Billede af et SMS-lån med hurtig udbetaling

Hvilke slags lån kan jeg finde i oversigten?

Der findes mange forskellige slags lån i oversigten så der findes noget for enhver smag.

Du kan låne fra 100 kroner og op til 400.000 kroner. Du kan låne penge fra 1 måned til ubegrænset.

Du kan finde lån med udbetaling indenfor en time, du kan finde lån hvor de tager 3 dage med udbetalingen. Standarden er dog en dag.

Visse af lånene kræver fast indtægt og nogle tilmed en minimumsindtægt.

Karakteristika for SMS-lån

De er alle sammen mobilvenlige og du skal være fyldt 18 år. Og for visse er det ikke nok at være 18 år, men her er aldersgrænsen højere.

Du skal være bosat i Danmark og have NemID. Så det går ikke at få et SMS-lån uden at have NemID.

Der er også ganske stor forskel på omkostningerne ved de forskellige SMS-lån i Danmark. Lad os derfor kigge nærmere på disse omkostninger.

Omkostninger ved at låne penge

Hvis vi skal finde os det billigste SMS-lån er nøgletallet ÅOP og ikke renterne. Grunden til dette er at langt de fleste lån har andre omkostninger end kun rente. Det kan være et oprettelsesgebyr, administrationsomkostninger og så videre.

Når vi sammenligner lån kan vi se at der kan være store forskelle i de omkostninger vi ender med at betale for lånet. Derfor er det ekstremt vigtigt at vide hvordan vi vælger det bedste SMS-lån.

For et SMS-lån kan omkostningerne sagtens varierer fra 4-5 % per år og til flere hundrede procent par år. Det er en seriøs forskel og derfor skal vi tage det meget seriøst.

Sådan skal du vælge dit lån

For at kunne vælge det rigtige lån til dig, er det først nødvendigt at vide hvor mange penge du har brug for at låne, og i hvor lang tid.

Når du ved det, kan du begynde at sortere lånene herefter.

I oversigten kan du sortere efter lånebeløb og efter din alder. Når du har gjort det får du en bruttoliste over mulige lån.

Disse lån kan du nu få vist efter hvilke der har den laveste rente. Det er ganske vist i modstrid hvad vi før konkluderede, men rente og ÅOP følger hinanden i store træk og det er ikke muligt at sortere efter ÅOP.

Når du har denne liste der er sorteret efter den laveste rente, kan du begynde at finde hvilke lån der kan tilbyde den rigtige tilbagebetalingsperiode og hvilke der også har den laveste ÅOP.

Nu er det sådan set bare at vælge hvilket eller hvilke tilbageværende billige SMS-lån der har den rigtige tilbagebetalingsperiode og den laveste ÅOP.

Da ÅOP ikke kan oplyses præcis før efter du har ansøgt om et lån, kan det være en udmærket løsning at ansøge om mere end et enkelt lån. Du er først bundet når du har accepteret et til dig tilsendt lånetilbud.

Og dette lånetilbud bliver først sendt til dig efter du har ansøgt om lån og er blevet godkendt.

Husk at undersøge om din økonomi kan bære disse fremtidige månedlige låneomkostninger

Lån 500 kr

Hvis beløbbet du lige står og mangler er 500 kroner kan et af de små SMS-lån bestemt være en god løsning. Du kan få pengene hurtigt og uden meget besvær.

Lån 3.000

Hvis du står og mangler 3.000 kroner kan et SMS-lån sagtens være en mulighed.

Lån 5.000

Op til 5.000 kroner giver det stadig mening, men vi skal ikke meget højere op før vi begynde at overveje alternativer.

Løbetid på dit lån

30 dage er et meget klassisk tidsrum for et SMS-lån. Og det er også begrænset hvor mange renter og gebyrer der kan løbe på i 30 dage.

Hvis du skal bruge et lån i flere år er det nok ikke det rigtige lån at vælge.

Og hvis du skal bruge pengene på noget bestemt som for eksempel en bil, er det nok den bedste ide at vælge et lån specifik designet til bilkøb.

SMS-lån i weekenden

Det er ligeså let og hurtigt at få et SMS-lån i weekenden som det er til hverdag. Fordi det hele foregår elektronisk kan du både ansøge, blive godkendt og få udbetalt lånet i weekenden.

SMS-lån trods RKI

Dengang du stadig kunne ansøge om et lån via SMS, var det heller ikke noget problem hvis du var optaget i RKI. Det har dog ændret sig, og langt de fleste udbydere af SMS-lån accepterer ikke hvis du står i RKI.

Det er bestemt heller ikke en god ide at tage et nyt SMS-lån hvis du allerede er optaget i RKI.

Så er det langt bedre at skære ned på forbruget og begyndere at forhandle med dine kreditorer om tilbagebetaling.

RKI ingen hindring

De findes ganske få SMS-lån du kan optage hvis du står i RKI. Og de er som regel dyrere end de andre muligheder. Hvilket er fuldstændig logisk. Her er sandsynligheden jo ganske stor for at låneydbyderen ikke får sine penge tilbage.