SMS-lån – Se alle dine muligheder her – Få et mobillån

SMS-lån. Oversigt over hurtige mobillån;


30

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne


SMS-lån hurtig udbetaling

Et sms-lån, eller et mobillån, er et hurtigt lån på et mindre beløb og har som lånetype vundet meget indpas i Danmark i de senere par år. Disse lån kaldes også mikrolån eller kviklån, og med den hastige teknologiske udvikling tager det i dag ikke mere end et par minutter at ansøge om lånet. Pengene kan så være på din konto allerede dagen efter.

Så hvis du pludselig står i en situation hvor du har brug for at låne penge her og nu, kan et sms-lån være løsningen på problemerne. Naturligvis skal du være opmærksom på at lånet skal tilbagebetales med renter.

SMS-lån mobillån

Afvejning af fordele og ulemper ved mobillån

Hvis du står og overvejer om du skal optage et lån er det selvfølgelig en god ide at afveje fordele og ulemper, og holde mulighederne op imod alternativerne. Lad os derfor få kigget lidt på fordele og ulemper.

Fordele;

  • Som allerede nævnt går det rigtig hurtigt. Det tager højst at par minutter at ansøge om lånet og pengene kan du have allerede dagen efter.
  • Det er nemt, og du kan ansøge hjemmefra på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet.
  • Der kræves ingen sikkerhed for lånet. Du får altså et mobillån uden sikkerhed.
  • Du er helt frit stillet i forhold til hvad du vælger at bruge pengene på.

Ulemper;

  • Den største og vigtigste ulempe er at det kan være et dyrere lån end andre typer af lån. I forhold til et realkreditlån som nærmest ikke har nogen rente i øjeblikket, er det selvfølgelig dyrere. Men det er heller ikke en rimelig sammenligning. En bedre sammenligning er et banklån eller en kassekredit. Afhængigt af banken og andre forhold i øvrigt, kan et banklån til tider være billigere.

Hvordan finder jeg det billigste lån?

Skal vi finde det billigste lån skal vi kigge på det nøgletal der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent og er alle årlige omkostninger delt med det oprindelige lånebeløb.

Når lånene har forskellige lånebeløb og løbetider er det selvfølgelig svært at sammenligne ÅOP direkte. Men hvis vi tager udgangspunkt i ÅOP kan vi bruge det til at vurdere om et lån med højere ÅOP har andre attraktive forhold der kan retfærdiggøre dette.