Gratis valuta realtid – 32 forskellige valutaer at vælge imellem (2017)

Gratis valuta realtid – 32 forskellige valutaer at vælge imellem;
Du kan vælge vekselskurser fra over 32 forskellige valutaer. Kurserne bliver opdateret hele tiden.

Valuta realtid

Valuta er basalt set et lands eller områdes betalingsmiddel og bruges til at handle og prisfastsætte varer. En valutakurs opstår så ved at sætte værdien af en valuta op imod værdien af en anden.

Dollarkursen for eksempel giver kun mening hvis den holdes op imod en anden valuta. Hvis vi for eksempel skal udregne kursen på en dollar i forhold til en krone, skal vi dele værdien af en dollar med værdien af en krone.

Hvis regnestykket giver mere end 1 er dollaren mere værd en kronen. Hvis det giver under 1 er kronen mere værd en dollaren. Og giver det præcis 1 er de to valutaer præcis lige meget værd.

Valuta realtid valutaer

Det internationale valutamarked for valutaer

Det globale valutamarked er det suverænt største finansielle marked, og er mange gange større end det globale BNP. Markedet har åbent 24 timer i døgnet undtagen i weekenden. Så kurserne ændrer sig konstant og med lynets hast.

Da valutamarkedet er et nulsumsspil kan man ikke som på aktiemarkedet investere bredt og have en rimelig forventning om profit. At det er et nulsumspil betyder at en valuta ikke kan stige uden at de andre falder tilsvarende. På aktiemarkedet kan alle aktier jo godt bevæger sig i samme retning om den retning så er op eller ned.

Valutamarkedet bliver også gearet voldsomt når der handles for at øge mulighederne for gevinst, og fordi det kun kræve stillelse af en mindre margin. Derfor bliver der også hver tjent og tabt formuer hele tiden rundt omkring i verden.

Nedenunder kan du se valutakurser for nogle af de væsentligste valutakryds fra et dansk udgangspunkt.

Ønsker du at vide mere om valutahandel kan du med fordel læse vores guide hertil. Den finder du lige her om forex valuta.

Se hvilke yderligere ydelser vi tilbyder i sidebaren til højre.