Bredbånd priser – Få billig bredbånd 2017 – Bedste bredbånd her

Sammenlign bredbånd priser

Hvis du er på jagt efter det bedste bredbånd til dine behov, kan du sammenligne lige herunder i vores oversigt. Du kan lave en sammenligning ved at filtrere på hastighed og priser, og dermed vælge det helt rigtige til dig. Så er det ligetil at vælge om du er ude efter billig bredbånd priser eller den hurtigste forbindelse.


*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne

Du finder vores beskrivelser af de enkelte bredbåndsudbydere her.


Billig bredbånd

Ovenover har vi en bredbånd sammenligning fra 5 forskellige internetudbydere i Danmark. Du kan se download og upload hastigheder, priser for oprettelse og bredbånd priser per måned.

Næsten alle bredbåndsforbindelser i Danmark er med frit forbrug af data, hvorfor de parametre der kan sammenlignes på er hastighed, pris og dækning. Dækning er afhængig af din bopæl, hvorfor det er svært at sige noget generelt omkring det.

Billig bredbånd priser bedste bredbånd billigste bredbånd

Sammenlign billig bredbånd – sådan skal du gøre

Vi har herefter to parametre tilbage vi kan sammenligne, og det er som bekendt hastighed og pris. Hvis vi er på jagt efter billig bredbånd, bliver pris den parameter vi vælger ud fra.

Det betyder så at vi skal have neutraliseret hastigheden for at kunne sammenligne direkte på pris. Det kan vi gøre ved at finde vores hastighedsbehov, og så vælge den billigste udbyder der tilbyder denne hastighed.

Oversigten i toppen af artikler giver dig mulighed for at filtrere efter pris per måned, download hastighed og upload hastighed. Så ved at bruge dette filter er det ganske let at vælge sammenligne og vælge den bedste bredbåndsløsning.

Hvilken hastighed skal jeg vælge til de bedste bredbånd priser?

Du skal vælge bredbåndshastighed ud fra dit dataforbrug. Hvis du kun bruger nettet til at læse mail, facebook og lidt nyheder, behøver du ingen særlig hastighed.

Men hvis der er mange der skal bruge nettet, og det både er til at streame film, serier osv kræver det en hurtig internetforbindelse. I hvert fald hvis filmene og serierne skal kunne ses på et tilfredsstillende niveau.

Husk det er download hastighed der er vigtigt medmindre du mailer store filer, eller uploader ting til nettet.

Hvordan får jeg så bredbåndforbindelse?

Der er flere forskellige mulige løsninger, dog afhængig af hvor du bor henne. De forskellige løsninger inkluderer igennem;

Med undtagelse af den mobile løsning er der en sandsynlighed for at en teknikerbesøg er påkrævet for at du kan blive tilkoblet internettet.

Trådløst og mobilt. Det bedste bredbånd

Selvom det på lyder som det samme er det faktisk stor forskel på trådløst og mobilt bredbånd. Det trådløse er den internetforbindelse du får installeret i dit hjem, og som du kan tilgå uden at skulle bruge et kabel. Men du kan kun bruge det når du er hjemme, og kan ikke tage det med dig. Det trådløse internet omtales også tit som wifi.

Det mobile bredbånd derimod kan du derimod godt tage med dig. Her er det signalet der er afgørende for hvor du kan komme på nettet. Så er mange situationer kan det være ganske praktisk at have. Det er dog i øjeblikket dyrere end trådløst internet især hvis du har et højt dataforbrug.

Din internetforbindelse der hjemme vil som allerede nævnt næsten altid have ubegrænset data. Derimod har det mobile bredbånd enten en vis mængde dataforbrug inkluderet per måned eller du skal betale per Mbit.

Her er der altså igen flere parametre der afgør hvad der er den bedste løsning til dig. Endnu igang må det komme an på en konkret vurdering. På samme måde som det meste andet her i livet.

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er en betegnelse for et signal der kan transportere en vis mængde af frekvenser. Jo højere båndbredde jo mere kan der transporteres, i tilfældet wifi information. En meget smal bredde kan måske kun transportere enkelte tegn, mens der nærmest ikke er grænse for hvad der kan transporteres med meget bredde.

I dag kan du få bredbånd via enten ADSL, kabelnettet eller fibernettet. Igennem fibernettet er der mulighed for væsentlig højere hastigheder end ved de andre muligheder, men det er endnu ikke så udbredt.

Tidligere var de fleste hjem tilkoblet internettet via et modem som skulle ringe op hver gang der skulle skabes forbindelse. I dag går det heldigvis noget lettere.