Lån penge nu – Her kan du låne penge online i dag

Lån penge nu og her med vores store oversigt over online lån. Vi har gjort det nemt for dig at låne penge i dag.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Hvor kan jeg låne penge?

Det kan let være vanskeligt at få et overblik over lånemarkedet i Danmark. Der er mange udbydere og vilkår og omkostninger kommer i mange forskellige former. 

Lån på nettet findes i forskellige afskygninger. Kviklån er for eksempel udviklet specifikt til internettet. Men forbrugslån, kassekredit og kreditkort findes efterhånden også mest på nettet selvom de er startet som offline.

Lån penge nu og vælg det rette

Her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde det rigtige lån. Der er nemlig mange faktorer at være opmærksom på, men vi gennemgår det hele og gør sammenligningen enkelt for dig.

Lån penge uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed er mere risikofyldte end dem med sikkerhed. Når kreditor ikke har sikkerhed eller pant i en af låntagers værdigenstande, kan det være nødvendigt at skrue op på prisen.

Til gengæld er der også fordele for låntagere, når det er uden sikkerhed. Det betyder blandt andet at pengene kan anvendes til hvad som helst. Ikke som et realkreditlån, der skal være sikret i fast ejendom.

Processen er også betydelig enklere for lån uden sikkerhed. 

Online lån

Definitionen af et online lån er at hele processen foregår digitalt. Det vil sige at både ansøgning og dokumentation foregår online, så der er ikke nogen led i processen kræves fysisk tilstedeværelse og kan sætte tempoet ned.

Alle forpligtelser kan underskrives med NemID så det kan også klares digitalt.

Lån penge uden kreditvurdering

Kreditvurderingen for lån uden sikkerhed er betydelig lettere end den er for dem med sikkerhed. Men det betyder ikke at den ikke eksisterer. 

For digitale lån er den derimod automatiseret fra kreditors side, så den næsten altid foregår uden menneskelig interaktion. Det er ikke tilfældet når det er med sikkerhed.

Så du kan kun i ganske særlige tilfælde undgå at skulle igennem en kreditvurdering. Selv for digitale lån er den minimeret men ikke elimineret.

Lån penge nemt

Det hele foregår digitalt og alt du skal gøre er at give adgang til dine økonomiske forhold og svare på et par spørgsmål om dine personlige vilkår.

Vi har mange lette lån i Danmark fordi udbredelsen af internettet er stor og fordi vi har implementeret MitID.

Og hvis lånet skal være hurtigt, er det også nødt til at være forholdsvis nemt. Hvis det er for besværligt, går det sjældent hurtigt.

Lån penge hurtigt

For at kunne få et hurtigt lån er lånet nødt til at være uden sikkerhed. Og det er også nødt til at være online. Når begge disse betingelser er opfyldt, har vi mulighed for at låne penge hurtigt. 

Online låneudbydere har IT-systemer der på ganske få minutter kan vurdere din ansøgning og sende dig et lånetilbud der matcher din økonomi.

Lån penge akut

Hvis du står og har et akut brug for penge her og nu kan et hurtig lån være en af de eneste muligheder. Her skal du være opmærksom på at der kan være forskelle i udbetalingsperioderne for de forskellige lån uden sikkerhed.

Et straks lån akut kan du faktisk godt på omkring en time.

Det kunne for eksempel være at du mangler penge akut til en regning fra tandlægen, mekanikeren eller håndværkeren der har ordnet noget i dit hjem. Eller hvis du som studerende er nødt til at købe en dyr bog til et nyt semesterfag. Det kan også være den store drøm om en fantastisk rejseoplevelse.

Hvis du skal låne penge akut er det om muligt endnu vigtigere at du sammenligner lånene først og er meget opmærksom på ÅOP.

Lån med lav rente

Rent isoleret set er det selvfølgelig godt at låne penge til en lav rente. Men det er desværre ikke nok til at vide med sikkerhed at lånet er billigt. Og grunden til det er at der næsten altid er andre omkostninger end rente forbundet med at låne penge i Danmark.

Derfor findes ÅOP som inkluderer alle omkostninger og som låneudbyderne er forpligtede til at oplyse dig om.

Omkostninger ved at låne penge

Der kan være flere forskellige typer af omkostninger forbundet med at få et lån. Der er selvfølgelig rente, men derudover er der også tit andre omkostninger du skal tage højde for;

  • Administrationsgebyr
  • Stiftelsesgebyr
  • Tinglysning
  • Osv

Med de forskellige typer af omkostninger kan det være vanskeligt at navigere i hvad de forskellige lån ender med at koste. Derfor findes ÅOP som er de samlede årlige omkostninger i procent.

ÅOP

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er det bedste redskab når du skal vurdere og sammenligne lån. For at du kan bruge det rigtigt skal de andre væsentlige parametre for lånet være sammenlignelige.

Bruges ÅOP rigtigt er det til gengæld et fremragende værktøj.

ÅOP må ikke overstige 35% så du risikere ikke længere at ende med omkostninger på flere hundrede procent så kunne være tilfældet inden loven om forbrugslånsvirksomheder blev ændret.

Løbetid

Løbetiden er en anden meget vigtig faktor. Det er tiden fra du har optaget lånet til du har betalt lånet tilbage. Her er en mulighed for at gøre lånet billigere. Jo hurtigere du betaler tilbage, jo færre renter løber der i sagens natur på lånet.

Så selvom en kortere løbetid forøger de månedlige ydelse kan det i længden spare dig for mange penge.

Ydelse

Ydelsen er den månedlige betaling du har til din låneudbyder. Den består både af udgifter som rente og gebyr og af afbetaling, så din restgæld løbende kan blive lavere.

Det er dog ikke alle lån der har løbende afbetaling, hvorfor pengene i stedet skal betales tilbage ved udløb.

Husk pengene skal betales tilbage

Når vi har lånt penge skal vi naturligvis også betale tilbage lånet tilbage inklusiv rente og gebyrer.

For at være sikker på at vi har luft nok i økonomien til det, er det en rigtig god ide at lægge et budget. Faktisk er det altid en god ide at få lagt et budget, også selvom vi ikke skal låne penge.

Ved budgetlægning få vi overblik over vores indtægter og vores udgifter. Og ved at dele udgifterne op i faste og variable får vi også et bedre overblik over om der er nogen steder vi kan spare.

Lån penge billigt

Nu hvor vi har gennemgået ÅOP, løbetid, ydelse og afbetaling så lad os lige konkludere lidt på hvordan du så får det billigste lån. Du finder ud af hvor stort dit lånebeløb skal være. Og det skal selvfølgelig helst være så lavt så muligt men ikke for lavt da du så bare skal optage et nyt lån.

Du finder ud af hvor hurtigt du kan afbetale lånet hvilket medfører høj månedlig ydelse og hurtig afbetaling. Når du kender disse ting har du mulighed for at sammenligne alle lånemuligheder der passer til dine ønskede vilkår og vælge det med laveste ÅOP.

Her skal det lige nævnes at vi udelukkende kigge efter et billigt lån. Det er ikke soleklart at hvad der er billigt også nødvendigvis også er det bedste lån til dig.

Hvilke krav er der?

Når du forpligte dig til noget, især økonomisk, vil der altid være visse krav der skal opfyldes. Det vil altid være et krav at du er fyldt 18 år gammel ellers er du ikke myndig og kan hæfte for din gæld. Det er næsten også altid et krav at du har bopæl i Danmark og et dansk sundhedskort.

Der er ikke altid krav om en minimumsindkomst og minimumsalderen varierer også. Og så vil langt de fleste udbydere ikke acceptere dig som kunde hvis du er optaget i RKI.

Du er berettiget til et skattefradrag

Når du låner penge har du mulighed for at trække dine omkostninger til lånet fra i din årsopgørelse. Som udgangspunkt kan du trække alle typer af omkostninger fra om de så hedder rente, gebyr eller noget helt tredje. I særlige tilfælde kan der dog være omkostninger der ikke kan trækkes fra.

Du kan trække omkostningerne fra i din kommuneskat så værdien af fradraget afhænger af hvilke kommune du bor i.

Hvilke slags lånetyper findes?

En af de vigtigste skillelinje indenfor lån til private, er, hvorvidt lånet er sikret eller ej. For sikrede lån har kreditor sikkerhed i en af debitors værdier. I denne situation kan kreditor sælge genstande, hvis låntager misligholder sine forpligtelser. Dette gør selvfølgelig risikoen for kreditor betydelig mindre, men gør også låneprocessen langsommere og mere besværlig.

For lån uden sikkerhed er risikoen derfor højere for kreditor, hvilket bliver afhjulpet via højere priser og en smidigere proces. Det betyder selvfølgelig også at det ikke giver mening at sammenligne usikrede og sikrede lån med hinanden.

Når lånebeløb når en vis størrelse for private, giver det ikke mening med usikrede lån mere.

Lån penge i dag

Du kan som allerede nævnt godt få akut udbetaling hvorfor det også må følge at du kan få et lån i dag. Så hvis det er helt utroligt presserende er der muligheder, men det begrænser dine muligheder og det er også risiko for at det bliver dyrere.

Så hvis du har mulighed er det virkelig en god ide at sætte tempoet ned og undersøge tingene grundigt først.

Lån penge i weekenden

Da lånene udelukkende bliver vurderet elektronisk og hele processen er automatiseret, er der ingen problemer med lån af penge i weekenden.

Lån penge uanset indkomst

Ja du skal ikke have en specifik indkomst for at det kan lade sig gør. Så det kan selvfølgelig være en mulighed for at klare hverdagen hvis det er i en begrænset periode.

Men i næsten alle andre tilfælde skal det undgås.1

Kan jeg låne penge hvis jeg står i RKI?

Det er tæt på umuligt at låne penge hvis du er optaget i RKI. Og det giver naturligvis rigtig god mening fordi du allerede har bevist at du ikke evner at vedligeholde dine økonomiske forpligtelser. Derfor vil langt de fleste låneudbydere ikke låne penge til folk der står i RKI.

I visse situationer kan det dog være muligt at få et lån på trods af at du står i RKI hvis du kan finde en kautionist. En kautionist overtager dine gældsforpligtelser hvis du ikke selv kan håndtere dem. Så det vil være et krav at kautionisten selv har en stærk økonomi der kan håndtere lånet.

Du kan først blive slettet igen som dårlig betaler efter fem år, eller ved at du betaler hele din gæld ud. Derfor skal du undgå at komme i RKI for næsten enhver pris.

Lån penge nu