Lån Penge Nu – Oversigt over hurtige lån – Fra 100 – 400.000 kroner

Sidst opdateret 20. April 2018

Lån penge uden sikkerhed

Lån penge nu og her. Er du interesseret i at finde det rigtige lån til dig kan du bruge vores oversigt over hurtige lån til at vælge imellem. Her kan du sortere efter forskellige parametre eller kigge alle lånene igennem. Så bliver det ikke meget lettere at finde et kviklån.

Du kan sortere udfra lånebeløb og din alder, og du kan vælge efter de mest populære eller efter den laveste rente. Det er helt op til dig.

 
 

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne

Hvad er et lån?

Det er en aftale imellem en låntager (debitor) og en långiver(kreditor). Kreditor stiller ifølge aftalen et pengebeløb eller en genstand til rådighed for debitor. Debitor er herefter forpligtet til at tilbagebetale eller tilbagelevere genstanden plus renter i forhold til vilkårene i aftalen.

Sammenligning af lån

Der er kommet mange nye lån på nettet de senere par år, så det kan være tidskrævende selv at danne dig et overblik. Derfor har vi samlet en række af lånene her på siden der ikke kræver nogen kreditvurdering.

Heldigvis har de mange nye lån også betydet at konkurrencen er steget. Og det er jo oftest til fordel for forbrugerne.

Du kan bruge vores oversigt til at sammenligne, så du med en grafisk oversigt kan være sikker på at du får det bedste lån. Der er nemlig mange parametre at være opmærksom på når du skal finde det bedste.

 • Lånebeløb er i sagens natur et af de allervigtigste parametre.
 • Afbetalingsperiode er også vigtigt at være opmærksom på. Med andre ord, hvornår skal du betale lånet tilbage, og hvor hurtigt.
 • Rente/ÅOP, som vi uddyber lige nedenfor.

Lån penge hurtigt og billigt

Hvis du er ude efter det billigste lån er et de vigtigste nøgletal for dig ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er de samlede årlige omkostninger ved at have lånet. Omkostningerne består af renter og gebyrer, men fordelingen imellem dem eller renten alene er ikke vigtig. Det er de samlede omkostninger det er vigtigt at være opmærksom på når du skal sammenligne hurtige lån uden sikkerhed.

Når du har omkostninger i forbindelse med at låne penge hurtigt kan du trække dem fra i skat. Så faktisk er det lidt billige at låne penge hurtigt end det ser ud på papiret.

Det er dog kun dine omkostninger, det vil sige renter og gebyrer du kan trække fra. Du kan ikke trække dine tilbagebetalinger fra fordi de ikke er omkostninger. Hver gang du laver en tilbagebetaling falder din gæld, så nettoeffekten er neutral. En tilbagebetaling er med andre ord ikke en omkostning.

ÅOP

Det vigtigste nøgletal (som allerede nævnt) at holde sig for øje er ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent, og dækker over de totale årlige omkostninger for dig ved optagelse af lånet. Det betyder at fordelingen mellem renter og gebyrer er uden betydning.

ÅOP er en funktion af sikkerheden for lånet. Sikkerheden ved denne slags lån er oftest begrænset og den gennemførte kreditvurdering er begrænset. Derfor kan ÅOP være højere end for visse andre lån.

ÅOP kan som udgangspunkt kun bruges til at sammenligne hvis lånene har de samme vilkår. Herunder beløb, afbetalingsprofil og løbetid. Men du kan vurdere om et lån med højere ÅOP har andre attraktive vilkår der kan retfærdiggøre de højere omkostninger.

Billede af hurtige lån - Kviklån

Kreditvurdering

En kreditvurdering er grundlæggende den proces der skal vise om en person er kreditværdig. At være kreditværdig er et udtryk for om en person evner at tilbagebetale sine lån.

I vurderingen heraf indgår der ganske mange faktorer;

 • Luft i økonomien, hvordan er din indtægter i forhold til dine udgifter
 • Har du historik for at betale dine regninger til tiden
 • Om du tidligere har tilbagebetalt dine lån af til fulde

Lån penge hurtigt og nemt

At låne penge uden kreditvurdering og sikkerhed har dog også sine fordele. Ansøgnings og godkendelsesprocesserne er hurtige og enkle. Og du kan helt selv bestemme hvordan du vil bruge pengene. Tilmed er lånene som regel meget fleksible.

Fordele og ulemper ved lån penge online

Fordele:

 • Som nævnt er det let at låne penge hurtigt online. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og dit NemID ved hånden. Så kan du ansøge, få svar indenfor en time og have pengene senest et par dage senere.
 • Du bestemmer helt selv hvad pengene skal bruges til. Låneudbyderne stiller ingen krav om hvad du vælger at bruge pengene til.
 • Du har 100 procent fleksibilitet til at ansøge om lånet når det passer dig bedst. Du behøver med andre ord ikke at booke et møde med banken, tage pænt tøj på og tale om budgetter og hvad bankerne ellers godt kan lide at tale om.
 • Det er uden diskussion de nemmeste lån der er rådighed på markedet i øjeblikket

Ulemper:

 • Når der er fordele forbundet med noget er der som regel også ulemper hermed. Den vigtigste er selvfølgelig at pengene skal betales tilbage. Det er ret oplagt. Så din økonomi skal derfor være solid nok til dette. Det kigger vi lidt nærmere på i et senere afsnit.
 • Renterne og gebyrerne (ÅOP) kan være højere end ved andre lånemuligheder.

Ansøgningsprocessen for hurtige lån

Ansøgningsprocessen for lånene i vores låneoversigt er som allerede overordentlig nemt og ligetil. Når du har udvalgt et lån du er interesseret i trykker du på ansøgningsknappen og udfylder de påkrævede oplysninger.

Herefter får du svar om du er blevet godkendt indenfor ganske kort tid, og får så tilsendt et lånetilbud. Til tider helt ned til 5-10 minutter. Hvis du så godkender lånetilbuddet kan du have pengene på din konto indenfor et par dage.

Krav

Sædvanligvis er der krav om at du er danske statsborger, har NemID og ikke er registreret i RKI. Hos nogle låneudbydere er der også krav om en fast månedlig indtægt, men det er ikke hos alle. Og så er der et minimumsalderskrav hos alle om at du skal være fyldt 18 år, mens der for enkelte af udbyderne er krav om at du skal være fyldt 20 år eller endda 23 år.

Lån penge nu med NemID

Efter du har udfyldt dine oplysninger bliver du godkendt eller afvist indenfor ganske kort tid. Omkring 5-10 minutter. Du kan ansøge om hurtige lån med NemID og dermed har låneudbyderne adgang til de fleste af oplysninger de skal bruge.

Nogle har dog også krav om at du skal vedlægge årsopgørelser og lønsedler til din ansøgning. Men alene med NemID er du mere end halv i mål.

Pengene har du på din konto indenfor 1-3 dage. Så du kan låne penge hurtigt. Du kan nærmest lån penge og få dem med det samme.

Sådan vælger du det rigtige lån

Når du skal vælge er det som allerede nævnt selvfølgelig væsentligt at kunne udvælge dig det bedste lån. Vi har allerede været inde på at ÅOP er et vigtigt nøgletal i den henseende. Mens renterne selvfølgelig er vigtige må vi ikke undervurdere de omkostninger som de forskellige gebyrer udgør. Og det hvad end de bliver kaldt stiftelsesgebyr, oprettelsesprovision, tinglysningsafgift eller noget helt fjerde.

Herfra er anbefalingen at sortere lånene udfra lånebeløb og løbetid også lade ÅOP være et vigtig parameter når lånet skal udvælges blandt de tilbageværende.

Hvor meget kan jeg låne?

Beløbene du kan låne hos de forskellige udbydere går fra 100 kroner og helt op til 400.000 kroner. Så her er alle muligheder åbne.

Hvis lånet er fra 100 og op til 10.000 kroner bliver de sædvanligvis kaldt minilån. Hvis beløbet er større og specifik målrettet til forbrug kaldes de naturligt nok forbrugslån.

Så det er i hvert fald ikke grundet størrelsen på lånene at du ikke kan finde det rigtige her.

Hovedstol

Det beløb du låner inklusiv gebyrer hedder hovedstolen og er det totale skyldige beløb. Hovedstolen ændrer sig ikke igennem lånets løbetid, hvorimod restgælden er det til enhver tid skyldige beløb.

Skatteforhold ved lån penge nu

Når du låner penge vil du have fremtidige omkostninger forbunden hermed; det tidligere nævnte ÅOP. Her er det som nævnt vigtigt at huske på at du faktisk får fradrag for dine omkostninger. De bliver automatisk tilføjet til din selvangivelse.

Det skal tages med når du skal undersøge om din økonomi kan bære dine omkostninger ved at have optaget lånet.

Billede af en lån penge nu oversigt

Hvad koster hurtige lån online?

Omkostningerne ved at låne penge hurtigt svinger ganske meget. Renterne på lånene kan varierer fra et par procent til op til 30 procent. Men det kommer både an på din personlige økonomi og de generelle vilkår i låneaftalen.

Når de omkostningerne varierer så meget er det ekstra vigtigt at du er meget opmærksom når du udvælger dig et lån.

Hvornår skal lånet tilbagebetales?

Igen er det meget forskelligt mellem de forskellige hurtige lån. Fra helt ned til en måned og op til 15 år. Det kommer an på beløbets størrelse og hvor solid din privatøkonomi er.

Ligesom med omkostningerne er det vigtigt at være meget opmærksom på tilbagebetalingsperioden.

Kredit og gæld

Lad os kigger nærmere på hvad kredit og gæld egentlig er. Gæld er en skyldig sum du er forpligtet til at tilbagebetale indenfor visse rammer og tit på en eller flere specifikke datoer.

Rammerne vil oftest indeholde de renter og gebyrer du er forpligtet til at betale, og dine tilbagebetalingsvilkår.

Kredit er et stående lån som du har ret til at bruge af op til et aftalt maksimumsbeløb. Her er der som regel ingen udløbsdato og du betaler typisk kun for den del af kreditten du rent faktisk benytter dig af.

Lån penge nu og her alternativer

Kassekredit

En kassekredit er et stående beløb forskellige udbydere er villige til at stille til rådighed for dig som låntager uden en fast afbetalingsprofil. Der aftales et fast beløb, 10,000 for eksempel, og det kan du så bruge af og betale tilbage på efter behov og ønsker.

Hvis du har en kassekredit betaler du kun efter hvor meget du bruger den. Hvis du for eksempel har en kredit på 25.000 kroner, men i gennemsnit kun har trukket op til 15.000 kroner skal du kun betale rente af de 15.000 kroner. Havde det derimod været et almindeligt banklån villle du skulle betale renter af alle de 25.000 kroner.

Det betyder også at du har en konto med en høj indlånsrente. Hvis du sætter penge ind og dermed betaler ned på din kredit, vil dine penge jo få samme rente som du selv skal betale til banken. Det er ikke til at få den slags renter på nogen som helst andre konti i øjeblikket.

Hvis du derimod trækker over det aftalte maksimumsbeløb kommer kontoen i overtræk. Og så ender du med at betale en højere ÅOP end aftalt ved indgåelse af kassekreditten.

ÅOP for en kassekredit kan være højere end ved et klassisk banklån. Til gengæld har du fleksibilitet til at trække og betale tilbage på kreditten som du selv ønsker. Hvilket så også betyder at du kun har omkostninger af den mængde penge du rent faktisk benytter dig af.

Kviklån – Hurtige lån

Kviklån er en benævnelse for et mindre lån på til 7.000 kroner. De bliver også kaldt hurtige lån, mikrolån, minilån, de nye sms-lån med mere. I de senere år er udbuddet af dem steget kraftigt med fremkomsten af mange nye låneudbydere i Danmark.

Lånene bliver udbetalt hurtigt og der skal ikke stilles sikkerhed for dem. Og oftest skal de også tilbagebetales indenfor en forholdsvis kort tidsfrist.

Lånene har oplevet en del kritik de senere par år blandt andet fordi visse lånetagere har haft svært ved at overskue konsekvenserne af at optage disse lån. Og fordi det er så let optage et af disse kvik lån.

Banklån

Ved et almindeligt banklån betaler du for det total lånte beløb, og har faste rammer for hvornår du skal betale pengene tilbage. En kassekredit er også et banklån.

Kreditkort

Kreditkort som Mastercard, American Express og visse butikskort som Forbrugsforeningen og til benzinstationer og deslignende, adskiller sig fra et dankort, som er et debetkort. Forskellen til et kreditkort er at pengene ikke bliver hævet på din konto med det samme. Men al månedens forbrug bliver lagt sammen og trukket på en gang.

Det giver omkring en måneds kredit, og kan for nogen skabe et bedre overblik over deres forbrug. Derudover øger det mulighederne for at hæve og bruge penge når du er i udlandet. Her er der normalt en maksgrænse for hvor meget du kan trække fra dit dankort/VISA.

For andre kan kreditkort være en unødig fristelse.

Lån penge nu til bil

Ved et billån er der sikkerhed for lånet i bilen, men da bilen løbende mister værdi bliver sikkerheden for långiver selvsagt dårligere med tiden.

Billeasing er en anden måde at finansiere et køb på, i dette tilfælde en bil. Ved traditionel billeasing betaler du et beløb til at starte med for at indgå aftalen. Herefter betaler du et månedligt leasingbeløb.

Hvis du gerne vil skifte bil ofte kan leasing være en udmærket løsning. Ved aftaleslut har du mulighed for at aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og gå ud og lease en anden. Du har ikke noget besvær eller nogen risiko ved at skulle ud og sælge en brugt bil. Ved leasing er det også leasingselskabet der står for reparationer af bilen. Så hvis du ikke har lyst til at påtage sig den risiko er leasing en mulighed. Og du slipper også for at låne penge.

Står valget mellem køb eller leasing af bil, skal du grundlæggende vurdere følgende parametre;

 1. Hvor længe du ønsker at beholde bilen, og hvad den kan sælges for når du skal have ny bil?
 2. Hvilke ÅOP kan du låne til ved køb af bil? Kan du låne gennem realkreditten fordi du har friværdi, kan du får et meget billig lån.
 3. Hvor mange og hvor dyre reparation kan du holde til ved ejerskab af en bil? Risikoen og udgiften er leasingselskabets ved leasing, men din ved eje.

Lån penge nu til hus

Hvis du er ude efter at låne penge til at købe fast ejendom, for eksempel et hus, er der nogle specielle forhold der gælder. Hvis du køber fast ejendom kan du optage et realkreditlån som har markedets suverænt laveste renter.

Når du køber fast ejendom kan du låne op til 80% af ejendommens værdi via et realkreditlån.

Hvis den faste ejendom du køber er en andelsboliglån kan du ikke få et lån til andelsbolig i et realkreditinstitut. Her skal det være et banklån, men det kan som oftest optages på gode vilkår.

Boliglån

Derudover kan du låne 15% af værdien via et boliglån i banken med høj sikkerhed og forholdsvis lav rente. De resterende 5% skal du ifølge god skik selv komme med.

Samle gæld et sted

Hvis du har lån flere forskellige steder kan det være en god ide at undersøge mulighederne for at samle dem i et. Ved et samlelån kan der være mulighed for at få en lavere rente og nøjes med at betale gebyrer for et enkelt lån.

Når du samler din gæld i et lån opnår du bedre forhandlingsstyrke og sætte dig hermed i en væsentlig bedre position.

Pas på med et ende i RKI

Når du går ud og optager et lån er det meget vigtigt at huske at pengene plus renter og gebyrer skal betales tilbage igen. Derfor er det en rigtig god ide at få lavet et budget og se om der er luft nok i din økonomi til at kunne optage et lån.

Hvis der ikke er luft og du ender med ikke at kunne betale pengene tilbage er der en risiko for at du ender i RKI. Du risikerer at ende i RKI hvis din gæld er for stor eller hvis du ikke betaler dine regninger til tiden.

Hvis du havner i RKI kan du først blive slettet igen som dårlig betaler efter fem år, eller ved at du betaler hele din gæld ud. Derfor skal du undgå det for næsten enhver pris.

Lån penge trods RKI

Ja det er teoretisk set muligt, men det gør det langt sværere. At få et af de nemme lån trods RKI er ikke muligt. Her skal du selv ud og forhandle og det bliver på væsentlig ringere vilkår end hvis du ikke er optaget i RKI.

Gode råd til lån penge nu

Husk at du økonomi skal have luft til at tilbagebetale lånet med renter og det hele. Og vær opmærksom på at du får fradrag for dine omkostninger.

Kassekredit kan være et fleksibelt og billigt alternativ til standard banklån, og du får en høj indlånsrente på en kassekredit.

Leasing bør undersøges som alternativ til køb af bil og billån.

Betal altid det dyreste lån af først.

Vær altid påpasselig når du låner penge.