Lån penge akut – Nye kviklån uden sikkerhed – Sammenlign kviklån

Indholdsfortegnelse

Lån penge let

Lån penge akut. Sammenlign kviklån lige her. Oversigt over nye kviklån uden sikkerhed. Lån penge online med alle vores lånemuligheder.

Lån penge nu og her

*Vores låneoversigt viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. 

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.

Hvad er et lån?

Et lån er en aftale mellem to parter nemlig en låntager (debitor) og en långiver(kreditor). Kreditor stiller som følge af en aftale et pengebeløb eller en genstand til rådighed for debitor.

Hvor kan jeg låne penge?

Der er rigtig mange forskellige måder at låne penge på. Her gennemgår vi de vigtigste og mest udbredte af slagsen. Det vil sige at vi næsten gennemgår alle lånemuligheder i Danmark.

Vi har delt dem op i lån med sikkerhed og lån penge uden sikkerhed.

Lån penge hurtigt uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed findes i mange forskellige afskygninger. Og der er kommet rigtig mange nye lån på nettet som en af de største forskelle. Lad os derfor kigge nærmere på nogle af de mest almindelige lånemuligheder.

Lånemuligheder uden sikkerhed

Kreditkort

Til et kreditkort hører også en kortfristet kredit. Et almindeligt dankort er et debetkort hvor forbruget bliver trukket på din konto med det samme.

Et kreditkort har i stedet en indbygget kredit fordi hele månedens forbrug kun bliver trukket en gang. Det skaffer dig som minimum kredit måneden ud.

Nye kviklån 2020

Der er kommet, og der kommer hele tiden, nye online lån. Der kommer både nye låneudbydere med i forvejen kendte produkter, og der kommer udbydere med løsninger, produkter og nye lån online vi ikke før har set i Danmark.

Det kan være tidskrævende selv at danne dig et overblik over kviklån og finde det rigtige kviklån uden sikkerhed.

Heldigvis har de mange nye lån i Danmark også betydet at konkurrencen er steget. Og det er jo oftest til fordel for forbrugerne. Og det har aldrig været nemmere at få et helt nyt lån.

Så det er både en fordel og en risiko for forbrugerne at vi har fået så nemme kviklån.

Der er mange parametre at være opmærksom på når du skal finde det bedste og billigste kviklån.

 • Lånebeløb er i sagens natur et af de allervigtigste parametre.
 • Afbetalingsperiode er også vigtigt at være opmærksom på. Med andre ord, hvornår skal du betale lånet tilbage, og hvor hurtigt.
 • Omkostningerne som ÅOP og rente.

Nye kviklån uden sikkerhed

Kassekredit

Det er et stående lån hvor du som låntager har mulighed for at trække op til et aftalt maksimum. Men du betaler kun for den del af lånet du faktisk anvender og du har ikke nogen fast afbetaling. En kassekredit er meget fleksibel.

Mikrolån og minilån

Betegnelserne mikrolån og minilån bliver især brugt om små lån til opstart af virksomheder i forskellige udviklingsøkonomier. Her udlånes helt ned til få hundrede kroner som for eksempel kan bruges til at starte en lille købmandsforretning eller en mindre produktionsenhed.

Mobillån

For et par år siden var SMS-lån og mobillån noget du kunne få ved udelukkende at sende en SMS. Sådan er det ikke mere. Og heldigvis for det.

Beløbene der blev lånt var sjældent mere end 2-3.000 kroner og fordi det var så let, blev der udlånt mange penge der senere blev fortrudt og ikke tilbagebetalt.

Så dem der rent faktisk betalte pengene tilbage, fik også lov til at betale for dem der ikke gjorde.

Og mange unge især fik lånt penge de ellers ikke ville have gjort eller burde have gjort.

Saml dine lån

Hvis du har forskellig dyr gæld flere steder kan det være mange penge at spare ved at samle den i et enkelt samlelån.

Hvis det gøres rigtigt kan du spare mange penge ved at få lavere renter og ved kun at skulle betale gebyrer et sted.

Og det er naturligvis også væsentlig lettere at overskue et enkelt lån fremfor flere.

Så hvis din situation passer til det kan det være en rigtig god ting at samle lån.

Lån penge til at betale gæld

Her er der nogle regler vi skal passe på. Det er ikke tilladt at låne penge for at betale renter og gebyrer på anden gæld. Det er også den sikre vej til økonomisk fallit.

Det er derimod både tilladt og tilrådeligt at låne penge til en god pris for at betale dyr gæld ned.

Det er det du gør hvis du omlægger dit realkreditlån til et med en lavere rente.

Lån penge uden kreditvurdering

Det er en begrænset kreditvurdering der bliver foretaget når du låner penge online.

Det er den væsentligste årsag til at online lån kan være dyrere end andre lånetyper.

Lån penge i weekenden

Da lånene udelukkende bliver vurderet elektronisk og hele processen er automatiseret, er der ingen problemer med lån af penge i weekenden.

Omkostninger ved at låne penge

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er det bedste at bruge ved vurdering af omkostninger ved lånet i stedet for rente. For ÅOP medtager alle omkostninger ved lånet, som foruden renter også kan inkludere forskellige gebyrer og administrationsudgifter.

Størrelsen på ÅOP er en funktion af sikkerheden for lånet, så jo mere sikkerhed der er for lånet jo billigere vil lånet også være.

Og da sikkerhed for forskellige lånetyper er varierende vil renter og omkostninger også variere for forskellige lånetyper.

Et realkreditlån kommer med sikkerhed i fast ejendom og derfor høj grad af sikkerhed for kreditor og som følge heraf lave renter.

For et forbrugslån er der højst sikkerhed i låntagers privatøkonomi og dermed i langt de fleste tilfælde væsentlig mindre sikkerhed. Da sikkerheden afhænger af låntagers privatøkonomi kan de endelige omkostninger først blive fastsat efter en individuel kreditvurdering. Og der kan derfor være forskelle i ÅOP fra person til person for et lån uden sikkerhed.

Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er grundlæggende den proces der skal vise om du er kreditværdig. At være kreditværdig er et udtryk for om du evner at tilbagebetale dine lån.

I kreditvurderingen heraf indgår der flere forskellige faktorer;

 • Luft i økonomien, er dine indtægter større end dine udgifter
 • Betaler du dine regninger til tiden
 • Har du tidligere tilbagebetalt dine lån til fulde og til tiden

Så jo bedre kreditvurdering du kan få, jo billigere et lån kan du få.

Lån penge nemt og billigt

Der findes mange forskellige slags nemme lån her i landet, men dem du kan få online er uden tvivl de hurtigste og nemmeste lån at få. Du kan for eksempel bruge vores låneberegner til at finde dit næste lån.

Alt hvad de kræver er at du finder det/de lån du gerne vil have og ansøger om det/dem. Ansøgningen er meget let, foregår online og tager højst et par minutter.

Du får svar på din ansøgning fem minutter senere og bliver tilsendt et lånetilbud. Du skal acceptere dette tilbud før du har optaget og forpligtet dig på et lån.

Lån penge og få dem med det samme

Afhængig af låneudbyderen står pengene på din konto tidligst næste dag, og senest efter tre dage.

Når du skal vælge dig det rigtige lån er det selvfølgelig vigtigt at du kan låne det rigtige beløb. Og at de fremtidige ydelser på lånet ikke vælter din privatøkonomi.

Men en anden af de absolut vigtigste faktorer er ÅOP. Det fortæller hvor meget du i procent skal betale for lånet på årlig basis. Så brug ÅOP til at vurdere dine omkostninger og ikke rente.

Hovedstol og afbetaling

Når vi skal sammenligne lån er to af de vigtigste begreber hovedstol og stiftelsesgebyr.

Hovedstolen er det oprindelige skyldige beløb, og forbliver det samme gennem lånets løbetid selvom det bliver løbende afbetalt.

Det til enhver tid skyldige beløb hedder derimod restgæld.

Stiftelsesgebyr er det gebyr du skal betale til låneudbyder for at få oprettet lånet.

Tabellen viser den månedlige ydelse for et lån på 100.000 kroner til en ÅOP på 6% og en løbetid på 8 år.

År
Ydelse
Afdrag
ÅOP
Restgæld
1
16.104
10.104
6.000
89.896
2
16.104
10.710
5.394
79.187
3
16.104
11.352
4.751
67.834
4
16.104
12.034
4.070
55.801
5
16.104
12.756
3.348
43.045
6
16.104
13.521
2.583
29.524
7
16.104
14.332
1.771
15.192
8
16.104
15.192
912
0
Samlet
128.829
100.000
28.829
 

Vi kan se at den årlige ydelse (afdrag + ÅOP) er 16.104 kroner og at de samlede ydelser på de 8 år ender på 128.829 kroner. Så det koster 28.829 kroner at låne 100.000 kroner i 8 år med en ÅOP på 6%.

Vi kan også at restgæld løbende falder og at afdragets andel af den årlige ydelse stiger for hvert år.

Lån penge af private

Der er som udgangspunkt to forskellige typer af “personer” der kan låne penge. Det ene er fysiske personer og det andet er juridiske personer som organisationer, stater og virksomheder.

Hvis lånet bliver udstedt til en privat person er det et privatlån, mens det er et erhvervslån hvis det bliver udstedt til en virksomhed.

Lån af private er også et privatlån, men et privatlån betyder ikke nødvendigvis at du har lånt penge af en eller flere privatpersoner.

Lån penge online

Markedet for online lån har udviklet sig enormt meget de sidste par år. Langt de fleste mennesker i Danmark har efterhånden adgang til internettet, og samtidig kan du via Nem-ID både ansøge om og acceptere et lån online. Og så bliver pengene automatisk indbetalt på din konto.

Så der er ikke længere nogen grund til fysiske møder eller telefonsamtaler når du skal bruge et lån.

Lån hurtigt og nemt

Med alle de online lån der er til rådighed har det aldrig været lettere at låne penge. Men samtidig har det heller aldrig været sværere at vælge det rigtige lån.

Lad os derfor kigge nærmere på hvilke krav du skal opfylde, og hvordan du vælger det rigtige lån.

Lånene i oversigten her på siden er uden krav om sikkerhed og hvad du bruger pengene på. Men der er andre krav for de forskellige lån. Det er blandt andet krav om bopæl i Danmark og en minimumsalder og indtægt.

Du kan under hvert lån se hvilke krav du skal efterleve.

Oplysninger fra udbyder

Din låneudbyder skal oplyse dig om forskellige forhold inden du optager lånet. Herunder;

 • Det samlede beløb du skal tilbagebetale
 • Renten
 • Løbetiden
 • Samlede omkostninger (ÅOP)
 • Konsekvenser hvis du ikke kan tilbagebetale

Sådan får du det bedste lån

Til at starte med skal du beslutte dig for hvor mange penge der er tale om. Når du ved det kan du sortere efter hvilke lån der tilbyder dette beløb. Jo mindre du låner jo billigere bliver det også.

Er du under 25 år er det også en god ide at sortere lånene efter din alder, så du ikke får vist lån du ikke er gammel nok til at kunne optage.

Når du har gjort det rangerer du lånene efter laveste rente. ÅOP er en bedre faktor end rente, men de to nøgletal følges tit ad.

Afhængig af hvor mange af lånene der er tilbage kan det være en god ide at kigge efter om du opfylder kravene for optagelse. Hvis der er rigtig mange lån tilbage behøver du ikke gøre det.

Nu skal du kigge efter hvilke lån der har en afbetalingsperiode der passer med dine ønsker.

Og hvis du under de enkelte lån trykker på piletasten får du yderligere informationer. Herunder et eksempel på kreditomkostninger.

Oplysninger om lånet

For hvert lån kan du se om der er en påkrævet minimumsindtægt og i givet fald hvor meget. Du kan se hvor lang tid der går fra din ansøgning er sendt til du modtager en godkendelse. Du kan se hvor lang tid der går fra godkendelse og til at pengene står på din konto.

Og du kan tilmed se i hvilket interval ÅOP ender på. Grunden til at du kun kan se det i intervaller for de fleste lån, er som nævnt at ÅOP først bliver endelig fastsat efter en kreditvurdering af dig og din økonomi.

Så det er først når du har ansøgt og modtaget et lånetilbud du kender de præcise omkostningerne for lånet.

Men det lader vi os ikke slå ud af.

Sammenlign lånetilbud

Vi kan nemlig vælge at ansøge om mere end et enkelt lån, og det er lige præcis hvad vi gør. Reglerne er nemlig sådan at en ansøgning ikke er forpligtende, men bliver fulgt op af at du får tilsendt et lånetilbud. Det er kun hvis du accepterer dette tilbud at du har forpligtet dig til at optage et lån og får pengene tilsendt.

Hvis du ansøger om mere end et lån, har du mulighed for at vælge det der tilbyder den laveste ÅOP.

Ansøg om lån

Herefter er det bare at trykke på den grønne “ansøg” knap og udfylde de påkrævede oplysninger på långivers hjemmeside.

Herefter vil du først modtage en godkendelse og derefter få tilsendt et lånetilbud. Her skal du især være opmærksom på om lånebeløb er korrekt, hvor meget du skal tilbagebetale hver måned og hvad ÅOP er endt på.

Du skal bruge dit NemID til at godkende lånetilbuddet. Og når du har godkendt tilbuddet har du optaget et lån og får pengene overført til din konto.

Sammenlign kviklån

Husk pengene skal betales tilbage

Når du har lånt penge skal du naturligvis også betale tilbage lånet tilbage inklusiv renter og gebyrer.

Det er en god ide at lægge et budget for at sikre dig at din privatøkonomien kan håndtere lånet. Faktisk er det altid en god ide at få lagt et budget, også selvom du ikke skal låne penge.

Lån penge billigt og hurtigt

Efter du har lagt et budget får du overblik over dine indtægter og dine udgifter. Og ved at dele udgifterne op i faste og variable får du også et bedre overblik over om der er nogen oplagte steder du kan spare.

Dine udgifter til at låne penge, det vil sige ÅOP, får du fradrag for så det påvirker din skattebetaling i positiv retning. Du kan trække dine udgifter fra i din kommuneskat, så skattevæsenet betaler omkring en fjerdedel af dine omkostninger. Den specifikke procentsats afhænger af skatten i den kommune du bor i.

Hvornår skal det tilbagebetales?

Det er meget forskelligt for kviklån. Fra helt ned til en måned og op til 15 år. Det kommer an på beløbets størrelse og de enkelte låneudbyders forretningsmodel.

Ligesom med omkostningerne er det vigtigt at være meget opmærksom på tilbagebetalingsperioden.

Hvorfor nye kviklån uden sikkerhed?

Et lån til forbrug har især den fordel at du får mulighed for at købe noget med det samme som du måske ellers ikke ville kunne. Hvis du for eksempel får en uforudset regning til tandlæge kan det være den eneste løsning.

Ellers hvis du som studerende er nødt til at købe en dyr bog til et nyt semesterfag. Eller det kan være den store drøm om en fantastisk rejseoplevelse.

I det hele taget indenfor kategorien uforudsete udgifter kan et forbrugslån være en af de eneste løsninger. Især fordi det giver muligheden for at låne penge hurtigt.

Kviklån på kontanthjælp

Som udgangspunkt kan du godt få et kviklån selvom du er på kontanthjælp. Men det kan være farligt, da pengene kan betragtes som formue og du derfor mister din rettighed til at modtage kontanthjælp.

Hvis din formue overstiger 10.000 kroner mister du rettigheden til at modtage kontanthjælp.

Kviklån 18 år uden sikkerhed

Som det klare udgangspunkt findes der kviklån til 18-årige, men ikke til dem der er yngre. Og i mange tilfælde skal du være endnu ældre.

Grunden hertil er at du skal være myndig for at kunne hæfte juridisk for lånet. Er du ikke myndig bliver reglerne sværere at opretholde, og du vil skulle bruge en godkendelse fra dine forældre/værge.

Kviklån 30 dage

Hvis du kun skal bruge et lån i 30 dage kan et kviklån uden sikkerhed være en god løsning. De fleste andre lån kræver en større indsats og muligvis også mere i etableringsomkostninger. Og hvis du kun skal have lånet i 30 dage er det begrænset hvor mange renter på kviklån der når at løbe på.

Lån penge akut

Hvis du står og har et akut brug for penge her og nu kan et hurtig lån online være en af de eneste muligheder.

Det kunne for eksempel være at du mangler penge akut til en regning fra tandlægen, mekanikeren eller håndværkeren der har ordnet noget i dit hjem.

Næsten alle andre lånemuligheder har processer der tager længere tid og kræver mere i enten kreditvurdering eller sikkerhedsstillelse. Så i sådan en situation kan et akut lån være eneste mulighed.

Akut lån trods RKI

Hvis du er optaget i RKI er det sjældent en god ide at optage et nyt lån, og der er samtidig markant færre lånemuligheder.

Men det er muligt selvom det er dyrere end hvis du ikke står i RKI. Men du skal virkelig overveje om du ikke kan undvære lånet, da det kan være meget farligt for din økonomi.

Indfrielse af lån

Indfrielse af dit lån er det samme som en komplet tilbagebetaling af lånet. Så det er nødvendigt hvis du vil have et samlelån eller foretager en omlægning af lån.

Hvis du vælger at indfrie dit lån før tid bliver du med stor sandsynlighed pålagt et gebyr eller strafrenter herfor.

Din låneudbyder har “investeret” pengene hos dig i forventning om et afkast, så det er egentlig rimeligt nok da du hermed lukker denne investering ned.

Fortrydelse af lån

Du har altid 14 dage til at fortryde et køb på nettet og det gælder også for lån på nettet.

Hvis du fortryder dit lån skal du indenfor de 14 dage meddele låneudbyderen det og følge anvisninger herfor som du har modtaget da lånet blev aftalt.

Sørg for at fortryde skriftligt så du har dokumentationen herfor. Du skal senest 30 dage efter modtagelse af lånet tilbagebetale pengene samt renter for denne periode.

Lån penge online

Lån med sikkerhed

Lån med sikkerhed kan være ganske billige da kreditor vil have mulighed for at sælge genstanden for sikkerheden hvis låntager misligholder lånet.

Realkreditlån

Når du køber en ejerbolig kan 80% af prisen lånes med et realkreditlån, 15% kan banken låne dig, men du selv skal komme med de sidste 5%.

Boliglånet på 15% kan sættes sammen på mange forskellige måder. En af måderne er med en boligkredit som er en art billig kassekredit. Det er en stående kredit som til forskel fra en almindelig kassekredit har en udløbsdato.

Men indtil udløbsdatoen kan du bruge kreditten som du ønsker. Så hvis du har betalt noget af lånet tilbage, har du pludselig en meget billig kredit. Det er nok den laveste rente på en kassekredit du har mulighed for at få.

Lån i friværdien

Når vi nu har konstateret at realkreditlån er det billigste lån i Danmark, betyder det også at det til tider kan betale sig at låne penge i friværdien. Hvilket også ofte sker.

Friværdi er forskellen mellem boligens værdi og hvor mange penge du skylder i den.

For at det kan betale sig skal lånet være af en vis størrelse fordi der er visse omkostninger ved at optage et realkreditlån.

Et realkreditlån kan kun bruges til finansiering af en ejerbolig hvilket også inkluderer sommerhuse. For andre boligtyper skal finansieringen struktureres med andre låneformer.

Lån til andelsbolig

En andelsbolig er ikke muligt at finansiere med et realkreditlån, men til gengæld har bankerne andelsboliglån til ganske rimelige renter. Der vil nemlig være sikkerhed for lånet i andelsboligen, så banken har god mulighed for at få pengene tilbage.

Lån til indskud

Hvis du skal flytte i lejebolig skal du næsten altid betale tre måneders husleje i forskud og til tider også et depositum. Dette forskud bliver også kaldt et indskud.

Hvis du er økonomisk presset stiller nogle kommuner lånefaciliteter til rådighed for et indskud.

Ellers er der ofte mulighed for at låne pengene i banken, da et indskud indeholder en grad af sikkerhed for at du får dine penge tilbage. Afhængig af hvordan du behandler boligen selvfølgelig.

Lån penge i banken

Traditionelt har banken været den suverænt største kredit yder når vi ser bort fra realkreditlån. Og bankerne er stadig en væsentlig udøver af kredit nu om stunder.

Her kan du både få boliglån, billån, kassekredit og et standard banklån med fast rente og udløbsdato. 

Men du kan nok ikke få et lige så hurtigt lån i banken som du kan få online.

Lån til virksomhed

Et erhvervslån eller et virksomhedslån bliver udstedt til et firma og ikke en privatperson.

Hvis der er tale om en enkeltmandsvirksomhed eller et interessentskab vil ejerne hæfte personligt for lånet. Det betyder at hvis virksomheden ikke kan betale er ejerne forpligtet til at betale gælden.

Hvis det derimod drejer sig om et kapitalselskab som et aktieselskab, anpartselskab eller iværksætterselskab hæfter ejerne ikke personligt.

Lån penge til dit firma

Der findes flere låneudbydere der har specialiserede sig i at låne penge til virksomheder på forskellige stadier.

Det gælder både hvis virksomheden er helt nystartet eller har brug for kapital til at vækste eller udvide til udlandet.

Lån til studerende

Det umiddelbare billigste lån til studerende som er til rådighed for alle studerende, er SU-lån.

Men hvor et SU-lån er billigt, er det til gengæld ikke særlig fleksibelt. Det er et lån der bliver udbetalt med et fast beløb per måned, så det eneste tilvalg du har er hvilke måneder du gerne vil have lånet.

Banker forsøger og tit at kapre kunder mens de stadig er under uddannelse. Og det gør de fordi banken forventer at de studerende i fremtiden får en god økonomi og banken derfor gerne vil have dem ind som kunder tidligt.

SU-lån tilbagebetaling

Du skal først betale dit SU-lån tilbage året efter du er færdig med din uddannelse.

Herefter vil du hver måned skulle tilbagebetale et fast beløb indtil du har tilbage betalt hele lånet.

Lån i udlandet

At låne penge i et andet land giver kun mening hvis det er med hensigten at investere i dette land. Det kan for eksempel være køb af fast ejendom eller i en lokal virksomhed.

Lad os gennemgå to eksempler omkring at låne penge i henholdsvis Sverige og Schweiz.

Lån penge i Sverige

At låne penge i et andet land, for eksempel Sverige, giver kun mening hvis det er med hensigten at investere i dette land. Kan for eksempel være køb af fast ejendom eller en lokal virksomhed.

Men bare fordi ejendommen eller virksomheden ligger i et andet land, kan det i mange tilfælde stadig godt betale sig at låne pengene hertil i Danmark. Årsagen er blandt andet at din kredit historie er veldokumenteret her til lands, og at vi har rigtig gode lånemuligheder med vores realkreditlån hvis der er tale om fast ejendom.

Men du kan også få billige lån i Sverige til finansiering af bolig.

Lån penge i Schweiz

I årene efter finanskrisen havde flere held med at låne penge i Schweiz fordi der var lavere rente end i Danmark. Og da den schweiziske franc og den danske krone begge førte fastkurspolitik med euroen skulle risikoen herved ikke være stor.

Desværre for mange valgte den schweiziske centralbank at droppe fastkurspolitikken med euroen og den schweiziske franc steg meget i forhold til både euroen og kronen.

Det kom til at betyde at gæld optaget af danskere i Schweiz lige pludselig var meget højere i danske kroner grundet valutastigningen for francen.

Lån penge til bolig i udlandet

Som de to eksempler ovenfor viser os er det grunden til et lån i udlandet der styrer om det er en god ide.

Hvis det er for at købe bolig i et andet land, kan det sagtens være en god ide. Lokale låneudbydere vil have langt bedre viden og forståelse af det lokale boligmarkedet og reglerne herfor.

Lån penge online i udlandet

Her skal du virkelig passe på. Det er god mulighed for at brænde fingrene og det er formentlig også meget usikker om du kan låne penge online i et land du ikke bor i.

Lån penge af forældre

Forældre har lov til at yde lån til deres børn på meget fordelagtige vilkår for børnene. En variation heraf er et forældrekøb af bolig.

Hvad er et swap lån?

Et swap lån foregår på den måde at du og din modpart bytter renter for jeres respektive lån.

Sædvanligvis foregår det med en bank eller en børsmægler som din direkte modpart.

Hvis du for eksempel har et realkreditlån med variable rente og gerne vil ændre til fastforrentet rente uden at optage et nyt realkreditlån, kan dette foregår via en renteswap.

Nye kviklån rentefrit

Der bliver til tider annonceret med rentefrie lån som for eksempel et kviklån uden rente. Men her er det vigtigt at understrege at du ikke får et kviklån gratis selvom der er tale om et rentefrit kviklån. Der er nemlig andre omkostninger forbundet med et lån end kun rente.

Det kan være stiftelse, administration og andre slags gebyrer. Derfor findes ÅOP som tager højde for alle omkostninger ved et lån. Og det er også derfor du skal bruge ÅOP hvis du er på jagt efter billige kviklån.

Lån penge gratis

Det er faktisk muligt at få et både gebyr og rentefrit lån for en begrænset periode.

Visse låneudbydere tilbyder til tider mindre lånebeløb gratis i en begrænset periode første gang du skal låne penge.

Men det er en rigtig god ide at undersøge vilkårene grundigt, så det ikke opstår ubehagelige overraskelser hen ad vejen. 

Pas på med at ende i RKI

Du kan først blive slettet igen som dårlig betaler efter fem år, eller ved at du betaler hele din gæld ud. Derfor skal du undgå at komme i RKI for næsten enhver pris.

Lån penge trods RKI

Ja det er teoretisk set muligt at få et lån trods RKI, men det gør det langt sværere. At få lånet trods RKI er muligt, men der er ingen af udbydere her på siden accepterer RKI. Så du skal selv ud og forhandle og det bliver på væsentlig ringere vilkår end hvis du ikke er optaget i RKI.

Lån penge hurtigt og nemt

Husk at din økonomi skal have luft til at tilbagebetale lånet inklusiv renter og det hele. Og husk på at du får fradrag for dine omkostninger.

En kassekredit kan være et fleksibelt og billigt alternativ til et standard banklån.

Du skal altid betale det dyreste lån af først.

Kig dig altid godt for hvis du skal låne penge. Sammenlign kviklån i vores låneoversigt inden du vælger dit nye lån i Danmark. 

Lån penge akut - Lånemuligheder