Lån penge nu – Få Danmarks billigste lån 2019 – Låneoversigt online

Lån penge i dag

I denne dybdegående artikel om lån penge nu kommer vi ind på alle aspekter om hvordan du kan låne penge og vælger det billigste lån. Lån penge og få dem med det samme med vores store låneoversigt. Læs med også få Danmarks billigste lån 2019.

 
 

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

*Vores låneoversigt viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Hvad er et lån?

Det er en aftale mellem en låntager (debitor) og en långiver(kreditor). Kreditor stiller ifølge aftalen et pengebeløb eller en genstand til rådighed for debitor. Debitor er herefter forpligtet til at tilbagebetale eller tilbagelevere genstanden plus renter i forhold til vilkårene i aftalen.

Hvad koster det at låne?

Her har vi heldigvis ÅOP til at hjælpe os. Det er først når vi har styr på vores ÅOP vi kan vide hvor meget det rent faktisk koste at låne penge. Og først når vi har styr på dette nøgletal kan vi vælge imellem billige lån med lav rente.

Både renter og ÅOP varierer ekstremt meget på forbrugslån uden sikkerhed. Det står i skarp kontrast til eksempelvis realkreditlån. Der opstår forskellene i omkostningerne mest til længden og afbetalingen på lånet.

Men da lån på nettet foregår ekstremt hurtigt og der ikke er sikkerhed for lånene bliver lånene først og fremmest dyrere. Det er naturligt og for så vidt også rimeligt nok. Men fordi omkostningerne varierer kan det være et minefelt at skulle vælge billige lån uden sikkerhed.

Billede af lån penge nu - Billige lån

Kredit og gæld

Lad os kigge nærmere på hvad kredit og gæld egentlig er. Gæld er det skyldige beløb du er forpligtet til at tilbagebetale indenfor visse rammer og tit på en eller flere specifikke datoer.

Rammerne vil oftest indeholde de renter og gebyrer du er forpligtet til at betale, og dine tilbagebetalingsvilkår.

Kredit er et stående lån som du har ret til at bruge af op til et aftalt maksimumsbeløb. Her er der som regel ingen udløbsdato og du betaler typisk kun for den del af kreditten du rent faktisk benytter dig af.

Lån penge og få dem med det samme

Det vigtigste nøgletal at holde sig for øje er ÅOP, som står for årlig omkostning i procent. Det dækker over den totale årlige omkostning ved optagelse af det pågældende lån, så fordelingen mellem renter og gebyrer er uden betydning.

Lån penge uden kreditvurdering

ÅOP er en funktion af sikkerheden for lånet, og da sikkerheden vil denne slags lån er stærkt begrænset og den gennemførte kreditvurdering er ligeså, kan ÅOP for denne slags lån til tider blive overordentlig høj. Til tider ikke kunne betaler sig for låneyder at jagte dårlige betalere. Grunden hertil er manglende sikkerhed, og at de folk der normalt optager denne slags lån er under middel betalere. 

Dette betyder at dem der rent faktisk overholder deres betalingsbetingelser er med at betale for dem der ikke overholder dem. Derfor er det meget vigtigt at vælge det rigtige lån.

Hvis du køber på kredit i en forretning er ÅOP igen det vigtigste nøgletal at holde sig for øje. Renterne kan sagtens være lave eller ikke eksisterende, men hvis det bliver opvejet af højere gebyrer eller ting i den retning er vi jo lige vidt.

Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er grundlæggende den proces der skal vise om du som person er kreditværdig. At være kreditværdig er et udtryk for om en person evner at tilbagebetale sine lån.

I vurderingen heraf indgår der ganske mange faktorer;

  • Luft i økonomien, hvordan er dine indtægter i forhold til dine udgifter
  • Har du historik for at betale dine regninger til tiden
  • Har du tidligere tilbagebetalt dine lån til fulde

Lån penge online uden krav

Lånene i oversigten her på siden er uden krav om sikkerhed og hvad du bruger pengene på. Men der er individuelle krav for de forskellige lån. Det er blandt andet krav til statsborgerskab i Danmark, en vis minimumsalder og indtægt. Og for næsten alle at du ikke må være optaget i RKI.

Sådan får du Danmarks billigste lån

Det første du skal gøre at gøre dig dit lånebehov klart. Det betyder at du skal vide hvor meget du har brug for at låne og i hvor lang tid. Jo færre penge du låne jo billigere bliver det. Det samme gælder for længden på lånet. Jo kortere tid jo flere penge sparer du.

Det er to af de vigtigste parametre vi selv har fuldstændig kontrol over.

Herefter skal vi finde de lån der lever op til beløbet vi skal bruge og der har den rette løbetid. Beløbet kan vi heldigvis sortere på i vores låneoversigt, men det kan vi desværre ikke gøre med løbetiden.

Så når vi har sorteret efter lånebeløb har vi en låneoversigt over forbrugslån vi kan bruge og vælge imellem.

Billige lån med lav rente

Nu begynder det at blive en smule vanskeligere. Vi kender nemlig hverken rente eller ÅOP på lånene på forhånd. Og det gør vi ikke fordi din privatøkonomi har betydning herfor. Så det er først når du har ansøgt og modtaget et lånetilbud du kender omkostningerne på lånet.

Men det lader vi os ikke slå ud af.

Vi kan nemlig vælge at ansøge om mere end et enkelt lån, og det er lige præcis hvad vi gør. Reglerne er nemlig sådan at en ansøgning ikke er forpligtende, men bliver fulgt op af at du får tilsendt et lånetilbud. Det er kun hvis du accepterer dette tilbud at du har forpligtet dig til at optage et lån og får pengene tilsendt.

Billede af en låneoversigt og lån penge billigt

Lån penge billigt – Sorter efter rente

Vi sorterer også efter din alder for at være sikker på ikke at falde på at du er for ung til lånet. Når vi har gjort beder vi om at få rangeret lånene efter laveste rente. Rente er ikke ligeså vigtig som ÅOP, men de to nøgletal følges i store træk ad.

Afhængig af hvor mange lån der er tilbage kan det være en god ide at kigge efter om du opfylder kravene for optagelse. Du har også mulighed for at se et eksempel på kreditomkostninger for hvert lån.

Men, det er en god ide at udvælge to eller tre eller måske helt op til fire forskellige billige lån med lav rente. Og ansøge om dem allesammen. Hermed har du noget at vælge imellem efter du er blevet godkendt. Og du risikerer ikke at du ikke får det billigste lån.

Billige lån til unge under 25 år

Unge har sjældent store aktiver der kan yde sikkerhed for et lån. Men til gengæld har de mange år til at tilbagebetale et lån. Så derfor kan det alligevel være attraktivt at låne ud til dem. Det er en af de væsentligste årsager til at unge også kan få billige lån med lav rente.

Billig lån til studerende

Det umiddelbare billigste lån for studerende som er til rådighed for alle studereden, er et SU-lån.

Ansøg om lån med vores låneoversigt

Du skal med vores forbrugslån beregner ansøge om dem med laveste ÅOP og udvælge det lånetilbud du får retur med laveste ÅOP. Sådan sikrer vi os at vi vælger det billigste lån i Danmark.

Lånemuligheder – Hvor kan jeg låne penge?

Der er kommet mange nye låneudbydere de senere år, så der er mange måder at få et helt nyt lån på. Lad os derfor kigge nærmere på nogle stykker af dem.

Kreditkort

Et kreditkort er både et betalingskort og et kortfristet lån. Et almindeligt dankort er et debetkort hvor forbruget bliver trukket på din konto med det samme. Et kreditkort har derimod en indbygget kredit fordi hele månedens forbrug kun bliver trukket en gang. Derved får du som minimum kredit indtil starten af næste måned.

Kviklån

Fremkomsten af nye kviklån er steget betydeligt de seneste par år og har det til fælles at godkendelse af lånet forekommer næsten med det samme og at omkostningerne er højere end ved de fleste andre lån.

Derfor kan det være meget værd at vide hvordan du vælger det billigste kviklån.

Lån i ejendomme

Lån penge til hus

De 80% af købsprisen af en ejerbolig kan blive finansieret med et realkreditlån, 15% kan lånes i banken og de sidste 5% skal lægges kontant.

Realkreditlån er i særklasse det billigst mulige lån så længe vi ikke taler om specielle lån som familielån og den slags.

Boliglånet på 15% kan sættes sammen på mange forskellige måder. En af måderne er med en boligkredit som er en art billig kassekredit som du kan betale tilbage som du selv ønsker. Det er en stående kredit med en lav rente som til forskel fra en almindelig kassekredit dog har en udløbsdato.

Men indtil udløbsdatoen kan du bruge kreditten som du ønsker. Så hvis du har betalt noget af lånet tilbage, har du pludselig en kredit med lav rente. Det er nok den laveste rente på en kassekredit du har mulighed for at få.

Lån penge i banken

Det kan være ganske vanskeligt at sammenligne priser og produkter hos forskellige danske banker. En væsentlig årsag hertil er at de ikke har standardpriser men tilbyder deres kunder individuelle priser og løsninger. Så det kan tit betale sig at forhandle med sin bank.

Lån penge af private

At låne penge af familie og venner kan selvfølgelig også være en mulighed. Det kommer naturligvis an på omstændighederne i øvrigt. Det bliver tit kaldt et privatlån, men et privatlån betyder faktisk bare at det er en privatperson der har optaget lånet. Imodsætning hertil står et lån til en virksomhed for eksempel.

Lån penge uden sikkerhed

Af de forskellige muligheder for lån på nettet uden sikkerhed kan for eksempel nævnes følgende;

Forbrugslån; Lån til forbrug hvor der ikke skal stilles sikkerhed og hvor pengene kan bruges frit.

SMS-lån; Mindre nemme lån du kan optage ved bare at sende en SMS. Beløbet er sjældent mere end et par tusinde kroner. Kaldes også tit mobillån.

Minilån; Små lån fra 100 kroner op til omkring 5.000 kroner.

Lån penge til bil

Ved et billån er der sikkerhed for lånet i bilen, men da bilen løbende mister værdi bliver sikkerheden for långiver selvsagt dårligere med tiden.

Bil leasing er en anden måde at finansiere et køb på, i dette konkrete tilfælde naturligvis en bil. Som oftest betaler du et opstartsbeløb når aftalen bliver indgået. Herefter betaler du et månedligt leasing beløb.

Hvis du godt kan lide at skifte bil ofte kan leasing være en udmærket løsning. Ved aftaleslut har du mulighed for at aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og gå ud og lease en anden. Du har ikke noget besvær eller nogen risiko ved at skulle ud og sælge en brugt bil. Ved leasing er det også leasingselskabet der står for reparationer af bilen. Så hvis du ikke har lyst til at påtage dig den risiko er leasing en mulighed. Og du slipper også for at låne penge.

Står valget mellem køb eller leasing af bil, skal du grundlæggende vurdere følgende parametre;

  1. Hvor længe du planlægger at beholde bilen, og hvad den kan sælges for når du skal have ny bil?
  2. Hvilke ÅOP kan du låne til ved køb af bil? Kan du låne gennem realkreditten fordi du har friværdi, kan du få et meget billigt lån.
  3. Hvor mange og hvor dyre reparation kan du holde til ved ejerskab af en bil?

Billede af lån penge og få dem med det samme - Danmarks billigste lån 2019

Lån penge i Sverige

At låne penge i et andet land giver kun mening hvis det er med hensigten at investere i dette land. Kan for eksempel være køb af fast ejendom eller en lokal virksomhed.

Men bare fordi ejendommen eller virksomheden ligger i et andet land, kan det i mange tilfælde stadig godt betale sig at låne pengene hertil i Danmark. Årsagen er blandt andet at din kredithistorie er veldokumenteret her til lands, og at vi har rigtig gode lånemuligheder med vores realkreditlån hvis der er tale om fast ejendom.

Pas på med et ende i RKI

Du kan først blive slettet igen som dårlig betaler efter fem år, eller ved at du betaler hele din gæld ud. Derfor skal du undgå at komme i RKI for næsten enhver pris.

Lån penge trods RKI registrering

Ja det er teoretisk set muligt at få et lån trods RKI, men det gør det langt sværere. At få et lån trods RKI er muligt, og en enkelt af udbydere her på siden accepterer RKI. Ellers skal du selv ud og forhandle og det bliver på væsentlig ringere vilkår end hvis du ikke er optaget i RKI.

Så at vælge et lån trods RKI kan være rigtig svært.

Gode råd til lån penge nu og her

Husk at din økonomi skal have luft til at tilbagebetale lånet med renter og det hele. Og husk på at du får fradrag for dine omkostninger.

En kassekredit kan være et fleksibelt og billigt alternativ til et standard banklån, og du får en høj indlånsrente på en kassekredit.

Leasing bør undersøges som alternativ til køb af bil og lån til bil.

Du skal altid betale dit dyreste lån af først.

Lån penge hurtigt og nemt men vær altid påpasselig når du låner penge.

Undersøg altid markedet for at finde det billigste lån. Lån penge billigt altid.