Lån penge akut-Billige kviklån uden sikkerhed-Lån penge hurtigt og nemt

Lån penge akut med vores store oversigt over nye kviklån uden sikkerhed. Lån penge hurtigt og nemt og sammenlign billige kviklån. Lån penge og få dem med det samme med et hurtig lån uden sikkerhed.

Lån penge akut:

*Vores låneoversigt viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. 

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.

Lån penge uden sikkerhed

For et forbrugslån er der højst sikkerhed i låntagers privatøkonomi og dermed i langt de fleste tilfælde væsentlig mindre sikkerhed.

Da sikkerheden afhænger af låntagers privatøkonomi kan de endelige omkostninger først blive fastsat efter en individuel kreditvurdering. Og der kan derfor være forskelle i ÅOP fra person til person for et hurtig lån uden sikkerhed.

Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er grundlæggende den proces der skal vise om du er kreditværdig. At være kreditværdig er et udtryk for om du evner at tilbagebetale dine lån.

I kreditvurderingen heraf indgår der flere forskellige faktorer;

 • Luft i økonomien, er dine indtægter større end dine udgifter
 • Betaler du dine regninger til tiden
 • Har du tidligere tilbagebetalt dine lån til fulde og til tiden

Så jo bedre kreditvurdering du kan få, jo billigere et lån kan du få.

Lån penge uden kreditvurdering

Låneprocessen for kviklån uden sikkerhed er efterhånden så hurtigt og nem at det knap kan betragtes som en kreditvurdering.  

Kreditkort

Til et kreditkort hører også en kortfristet kredit. Et kreditkort har en indbygget kredit fordi hele månedens forbrug kun bliver trukket en gang. Det skaffer dig som minimum kredit måneden ud.

Et almindeligt dankort er derimod et debetkort hvor forbruget bliver trukket på din konto med det samme.

Kviklån – Lån penge og få dem med det samme

Definitionen af et kviklån er ikke krystalklar, men det er ofte en betegnelse for et hurtig lån uden sikkerhed på mellem 100 og 100.000 kroner som kan optages online og bliver udbetalt meget hurtigt. Og der er ingen krav til hvad du bruger pengene på.

Hele formålet med et kviklån uden sikkerhed er at du kan få et lån hurtigt og enkelt. Alt hvad der kræves er at du vælger dig et eller flere kviklån og ansøger om det/dem. Hvis du bliver godkendt kan du have pengene på din konto inden for en dag.

Fordele og ulemper ved et hurtig lån uden sikkerhed

Fordele:

 • Som nævnt er det let at få et kviklån. Alt du skal bruge er adgang til internettet og dit NemID ved hånden. Så kan du ansøge, få svar indenfor en time og have pengene senest et par dage senere.
 • Låneudbyderne stiller ingen krav om hvad du vælger at bruge pengene til. Så du vælger selv om du skal have en ny computer, en ny mobiltelefon eller ny rejse.
 • Du har 100 procent fleksibilitet til at ansøge om lånet når det passer dig bedst. Du behøver med andre ord ikke at booke et møde med banken, tage pænt tøj på og tale om budgetter og hvad banker ellers godt kan lide at tale om når du skal have et banklån.

Ulemper ved kviklån:

 • Når der er fordele forbundet med noget er der som regel også ulemper herved. Den vigtigste er selvfølgelig at pengene skal betales tilbage. Det er ret oplagt. Så din økonomi skal derfor være solid nok til dette.
 • Renterne og gebyrerne (ÅOP) for kviklån uden sikkerhed kan være højere end for andre lånemuligheder.

Hvad koster et kviklån uden sikkerhed?

Renterne på kviklån uden sikkerhed kunne tidligere variere fra et par procent og op til langt over 100 procent. Men renterne er kun en del af omkostningerne ved at optage et kviklån. Der er også forskellige gebyrer i spil.

Det kan være stiftelse, administration og andre slags gebyrer. Derfor findes ÅOP som tager højde for alle omkostninger ved et lån. Og det er også derfor du skal bruge ÅOP hvis du er på jagt efter det billigste kviklån.

Når omkostningerne varierer så meget er det ekstra vigtigt at du er meget opmærksom når du vælger dig et online lån.

Nye regler for kviklån uden sikkerhed

Det danske folketing har vedtaget nye regler for kviklån og forbrugslån uden sikkerhed som indebærer forskellige ændringer. Reglerne trådte i kraft juli 2020.

 • Omkostninger over 35% er ikke længere tilladt.
 • Der må ikke reklameres for lån med ÅOP over 25%.
 • Du må højest ende med at betale det dobbelte tilbage i renter, gebyrer og afdrag. Det vil sige at omkostningerne ikke må komme til at overstige det lånte beløb.

Derudover bliver det afsat penge til øget gældsrådgivning for folk der er kommet i økonomisk uføre. Og undervisningen i privatøkonomi skal styrkes i den danske folkeskole.

Lån penge nemt og billigt

De nye regler har betydet at det er blevet nemmere at få en billigt lån, fordi udbyderne af kviklån har været tvunget til at sætte omkostningerne ned til maks 35% hvis du stadig ønsker at operere i Danmark. 

Og ned til 25% hvis de også ønsker at reklamere/markedsføre disse lån i Danmark.

Oplysninger fra udbyder

Din låneudbyder skal oplyse dig om forskellige forhold inden du optager lånet. Herunder;

 • Det samlede beløb du skal tilbagebetale
 • Renten
 • Løbetiden
 • Samlede omkostninger (ÅOP)
 • Konsekvenser hvis du ikke kan tilbagebetale

Forhold du skal være opmærksom på

 • Lånebeløb er i sagens natur et af de allervigtigste parametre.
 • Afbetalingsperiode er også vigtigt at være opmærksom på. Med andre ord, hvornår skal du betale lånet tilbage, og hvor hurtigt.
 • Omkostningerne som ÅOP og rente.

Nye kviklån uden sikkerhed

Kassekredit

Det er et stående lån hvor du som låntager har mulighed for at trække op til et aftalt maksimum. Men du betaler kun for den del af lånet du faktisk anvender og du har ikke nogen fast afbetaling. En kassekredit er meget fleksibel.

Saml dine lån

Hvis du har forskellig dyr gæld flere steder kan det være mange penge at spare ved at samle den i et enkelt samlelån.

Hvis det gøres rigtigt kan du spare mange penge ved at få lavere renter og ved kun at skulle betale gebyrer et sted.

Og det er naturligvis også væsentlig lettere at overskue et enkelt lån fremfor flere.

Så hvis din situation passer til det kan det være en rigtig god ting at samle dine lån.

Lån penge hurtigt og nemt

Med alle de online lån der er til rådighed har det aldrig været lettere at låne penge. Men samtidig har det heller aldrig været sværere at vælge det rigtige lån.

Lad os derfor kigge nærmere på hvilke krav du skal opfylde, og hvordan du vælger det rigtige lån.

Oplysninger om lånet

For hvert lån kan du se om der er en påkrævet minimumsindtægt og i givet fald hvor meget. Du kan se hvor lang tid der går fra din ansøgning er sendt til du modtager en godkendelse. Du kan se hvor lang tid der går fra godkendelse og til at pengene står på din konto.

Og du kan tilmed se i hvilket interval ÅOP ender på. Grunden til at du kun kan se det i intervaller for de fleste lån, er som nævnt at ÅOP først bliver endelig fastsat efter en kreditvurdering af dig og din økonomi.

Så det er først når du har ansøgt og modtaget et lånetilbud du kender de præcise omkostningerne for lånet.

Men det lader vi os ikke slå ud af.

Lån penge billigt

Hvis du ansøger om mere end et lån, har du mulighed for at vælge det der tilbyder den laveste ÅOP. Det er ÅOP der definerer hvad det er det billigste kviklån.

Når du modtager en godkendelse og får tilsendt et lånetilbud skal du især være opmærksom på om lånebeløb er korrekt, hvor meget du skal tilbagebetale hver måned og hvad ÅOP er endt på.

Du skal bruge dit NemID til at godkende lånetilbuddet. Og når du har godkendt tilbuddet har du optaget et lån og får pengene overført til din konto.

Sammenlign kviklån

Husk pengene skal betales tilbage

Når du har lånt penge skal du naturligvis også betale tilbage lånet tilbage inklusiv renter og gebyrer.

Det er en god ide at lægge et budget for at sikre dig at din privatøkonomi kan håndtere lånet. Faktisk er det altid en god ide at få lagt et budget, også selvom du ikke skal låne penge.

Efter du har lagt et budget får du overblik over dine indtægter og dine udgifter. Og ved at dele udgifterne op i faste og variable får du også et bedre overblik over om der er nogen oplagte steder du kan spare.

Lån penge akut

Hvis du står og har et akut brug for penge her og nu kan et hurtig lån online være en af de eneste muligheder. Hvis du for eksempel får en uforudset regning til tandlæge kan det være den eneste løsning.

Det kunne for eksempel være at du mangler penge akut til en regning fra tandlægen, mekanikeren eller håndværkeren der har ordnet noget i dit hjem. Eller hvis du som studerende er nødt til at købe en dyr bog til et nyt semesterfag. Det kan også være den store drøm om en fantastisk rejseoplevelse.

Lån penge og få dem med det samme

Næsten alle andre lånemuligheder har processer der tager længere tid og kræver mere i enten kreditvurdering eller sikkerhedsstillelse. Så i sådan en situation kan et akut lån være eneste mulighed.

Fortrydelse af lån

Du har altid 14 dage til at fortryde et køb på nettet og det gælder også for lån på nettet.

Hvis du fortryder dit lån skal du indenfor de 14 dage meddele låneudbyderen det og følge anvisninger herfor som du har modtaget da lånet blev aftalt.

Sørg for at fortryde skriftligt så du har dokumentationen herfor. Du skal senest 30 dage efter modtagelse af lånet tilbagebetale pengene samt renter for denne periode.

Lån penge hurtigt og nemt

Lån penge hurtigt uden sikkerhed

Husk at din økonomi skal have luft til at tilbagebetale lånet inklusiv renter og det hele. Og husk på at du får fradrag for dine omkostninger.

En kassekredit kan være et fleksibelt og billigt alternativ til et standard banklån.

Du skal altid betale det dyreste lån af først.

Kig dig altid godt for hvis du skal låne penge. 

Lån penge akut - Lån penge og få dem med det samme