Mobilabonnement

Her kan du sammenligne mobilabonnementer, så du er sikker på at kunne vælge det bedste mobilabonnement.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Bedste mobilabonnement

Både i forhold til taletid, SMS, mobildata, ekstra tjenester og anvendelse i udlandet skal du have det bedste mobilabonnement. Og det kan jo sagtens være at dine behov har ændret sig siden du fik dit nuværende abonnement, eller kommer til at ændre sig.

Ved at sammenligne dine muligheder stiger chancerne kraftigt for at du få det billigste mobilabonnement.

Mobilabonnement med fri data

Priserne på fri data er efterhånden nået ned i niveauer der sagtens er til at betale. Hvis du bruger store mængder data kan du også vælge et abonnement der har en stor datapakke. Flere af disse datapakker er så store at du skal gøre dig umage for at bruge al den inkluderede data.

Overordnet set kan du vælge mellem at betale per MB du bruger, du kan have en månedlig datamængde inkluderet i dit abonnement eller du kan vælge fri data.

De fleste udbydere har abonnementer med en datamængde inkluderet. Men du kan også sagtens få et abonnement uden data.

Hvad er datadeling?

Datadeling er når en anden enhed kommer på nettet med din mobiltelefon som datakilde.

Mobilabonnement

Mobilabonnement med ekstra tjenester

Ekstra tjenesterne fylder efterhånden meget så lad os derfor kigge nærmere på nogle stykker af dem;

Der findes ganske mange muligheder hvis du er på jagt efter underholdning. Musik og streaming kan du tit få inkluderet som ekstra tjenester.

Følgende streamingtjenester er der tit mulighed for at få inkluderet;

  • Netflix
  • HBO
  • ViaPlay
  • YouSee
  • TV2 Pay

Ny mobiltelefon ved forskellige mobilabonnementer?

Hvis du også er på jagt efter en ny mobiltelefon kan du via dit nye abonnement købe en ny. Du kan også sagtens fortsætte med din nuværende mobiltelefon.

Det er efterhånden sjældent at oprettelse af mobilabonnementet kræver tilkøb af en ny mobiltelefon.

Mobilabonnement uden binding

Der er forskelle i binding for de forskellige mobilabonnementer. Men flere af dem har valgt slet ikke at binde dig eller måske kun at binde dig for en enkelt måned. Ifølge lovgivningen må de ikke binde dig i mere end seks måneder.

Billigste mobilabonnement

Når du skal vælge det billigste mobilabonnement skal du kigge på hvad din minimumspris bliver ofte seks måneder. På den måde får du både taget højde for det månedlige abonnement og prisen på gebyr og eventuelle gebyrer.

Det vigtigste er at du overordnet set ender ud med det billigste mobilabonnement i forhold til dit forbrug. Nu har vi kigget nærmere på dine muligheder for taletid, mobildata og ekstra tjenester. Så nu er det bare at sammenligne og vælge det bedste ud fra dine kriterier i oversigten her på siden.

Hvorfor skal jeg sammenligne mobilabonnementer?

Det danske marked er utrolig dynamisk. Der opstår nemlig hele tiden nye mobilselskaber mens gamle forsvinder eller bliver opkøbt. Samtidig kommer der jævnligt ny lovgivning på området både fra det danske folketing og fra EU.

EU har for eksempel indført lovgivning der skal harmonere roaming afgiften i medlemslandene. Det betyder blandt andet at dine priser for at ringe og sende SMS skal være de samme indenfor EU som de er internt i de forskellige hjemlande.

Læs også: Bredbånd og fibernet

Mobilabonnement - Sammenlign de bedste mobilabonnementer