Bedste mobilabonnement

Her kan du sammenligne mobilabonnementer og få det bedste mobilabonnement.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Skal jeg vælge fri data?

Priserne på fri data er efterhånden nået ned i niveauer der sagtens er til at betale. Hvis du bruger store mængder data kan du også finde et abonnement med en stor datapakke. Flere af disse datapakker er så store at du skal gøre dig umage for at bruge al den inkluderede data.

Overordnet set kan du vælge mellem at betale per MB du bruger, du kan have en månedlig datamængde inkluderet eller du kan vælge fri data.

De fleste udbydere har abonnementer med en datamængde inkluderet. Men du kan også sagtens få et abonnement uden data.

Mobilabonnement

Mobilabonnement med ekstra tjenester

Ekstra tjenesterne fylder efterhånden meget og der findes ganske mange muligheder hvis du er på jagt efter underholdning. Musik og streaming kan du tit få inkluderet som ekstra tjenester.

Lad os kigge nærmere på hvilke streamingtjenester du har mulighed for at få inkluderet;

 • Netflix
 • HBO
 • ViaPlay
 • YouSee
 • TV2 Play

Musiktjeneste er den anden store type af underholdning du kan få inkluderet. Lad os få oplistet nogle af de muligheder der findes

 • Spotify
 • YouSee Musik
 • Telmore Musik

Hvilke netværk findes der i Danmark?

Vi har fire forskellige mobilnetværk i Danmark. TDC, Telia, Telenor og 3. Alle andre selskaber er nødt til at bruge et af de fire netværk for at kunne udbyde mobiltelefoni.

Ny mobiltelefon ved nyt abonnement

Hvis du også er på jagt efter en ny mobiltelefon kan du via dit nye abonnement købe en ny. Du kan også sagtens fortsætte med din nuværende mobiltelefon.

Det er efterhånden sjældent at oprettelse af mobilabonnementet kræver tilkøb af en ny mobiltelefon.

Med eller uden binding

Der er forskelle i binding for de forskellige mobilabonnementer. Ifølge lovgivningen må de ikke binde dig i mere end seks måneder, men der er masser af abonnementer uden binding og mange med mindre end seks måneders binding.

Hvordan skifter jeg udbyder?

Det er virkelig nemt at skifte udbyder. Din nye udbyder kan nemlig ordne alt det praktiske for dig. De sender dig dit nye SIM-kort, og du bestemmer selv om du ønsker at beholde dit gamle nummer eller få et nyt. Din nye udbyder kan også klare opsigelse af dit gamle mobilabonnement. Det tager gerne løbende måned plus en før dit nye træder i kraft.

Når dit nye abonnement så er trådt i kraft sætter du bare dit nye SIM-kort i din mobiltelefon. Og så er du faktisk allerede klar. Du kan selvfølgelig også samtidig have valgt at købe en ny mobiltelefon hos din nye udbyder.

Hvilke SIM-kort findes der?

Overordnet set findes der tre forskellige typer SIM-kort;

 1. Almindeligt SIM-kort
 2. Micro SIM-kort
 3. Nano SIM-kort

Selvom de fleste danske mobilselskaber sender et multi SIM-kort der passer til langt de fleste mobiltelefoner, kan det være en god ide at tjekke dit nuværende SIM-kort inden du bestiller et nyt.

Hvorfor skal jeg sammenligne mobilabonnementer?

Det danske marked er utrolig dynamisk. Der opstår nemlig hele tiden nye udbydere mens gamle forsvinder eller bliver opkøbt. Samtidig kommer der jævnligt ny lovgivning på området både fra det danske folketing og fra EU.

EU har for eksempel indført lovgivning der skal harmonere roaming afgiften i medlemslandene. Det betyder blandt andet at dine priser for at ringe og sende SMS skal være de samme indenfor EU som de er internt i de forskellige hjemlande.

Bedste mobilabonnement

Både taletid, SMS, mobildata, ekstra tjenester og anvendelse i udlandet skal du tage i betragtning når du skal vælge. Og det kan jo sagtens være at dine behov har ændret sig siden du fik dit nuværende mobilabonnement, eller kommer til at ændre sig.

Og det kan jo også være at der er kommet et abonnement der kan det samme som dit nuværende men til en billigere pris.

Mobilabonnement - Sammenlign de bedste mobilabonnementer