Bedste mobilabonnement

Her kan du sammenligne mobilabonnementer i Danmark så du er sikker på at kunne vælge det billigste og bedste mobilabonnement.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Bedste mobilabonnement

Det bedste mobilabonnement er forskelligt for hver enkel. Derfor gennemgår vi her alle de relevante faktorer du kan vælge udfra.

Det er både taletid, mobildata, ekstra tjenester som streaming, priser, fri data muligheder og dækning du skal have med i dine overvejelser når du skal vælge dit abonnement.

I sammenligningen kan du se dine muligheder så sandsynligheden for at du finder det bedste abonnement der passer til dine ønsker er optimeret.

Det kan selvfølgelig også være så simpelt at du bare gerne vil have det billigste mobilabonnement.

Mobilabonnement med fri data

Du kan vælge mellem at betale per MB du bruger, du kan have en månedlig datamængde inkluderet i dit abonnement eller du kan vælge det bedste mobilabonnement med fri data.

De fleste danske mobilselskaber tilbyder et mobilabonnement med en datamængde inkluderet. Men du kan også sagtens få et mobilabonnement uden data.

Hvis du bruger store mængder data kan det være en mulighed at vælge fri data. Fri data kan få prisen til stige så det er ikke ligetil at få et billigt mobilabonnement med fri data. Så her er det ekstra vigtigt at sammenligne inden du vælger.

Billigste mobilabonnement med fri data

Her er en liste over de fem billigste mobilabonnementer med fri data her på siden

 1. Oister til 159 kroner per måned
 2. CBB til 179 kroner per måned
 3. Eesy til 179 kroner per måned
 4. OK til 179 kroner per måned
 5. YouSee til 299 kroner per måned

Billigste mobilabonnement uden data

Vil du hellere spare pengene og slet ikke have data inkluderet i dit mobilabonnement har du her de fem billigste muligheder.

 1. OK til 10 kroner per måned
 2. Oister til 19 kroner per måned
 3. CBB til 19 kroner per måned
 4. Green tel til 29 kroner per måned
 5. Telmore til 29 kroner per måned

Hvis du vælger et af disse abonnementer vil du skulle per MB du downloader.

Datadeling

Datadeling er når en anden enhed kommer på nettet med din mobiltelefon som datakilde.

Mobilabonnement

Billig mobilabonnement med fri tale

De fleste udbydere tilbyder mobilabonnementer med fri tale. Og det er langt fra noget der får prisen til at eksplodere.

 1. CBB til 79 kroner per måned med 6 GB data inkluderet
 2. OK til 79 kroner per måned med 6 GB data inkluderet
 3. Oister til 79 kroner per måned med 8 GB data inkluderet
 4. OK til 99 kroner per måned og 25 GB data inkluderet
 5. Eesy til 99 kroner per måned og 15 GB data inkluderet
 6. Oister til 99 kroner per måned og 40 GB data inkluderet

Ekstra tjenester

Ekstra tjenesterne fylder efterhånden meget så lad os derfor kigge nærmere på nogle stykker af dem;

Der findes ganske mange muligheder hvis du er på jagt efter underholdning. Et mobilabonnement med musik og streaming der er inkluderet som ekstra tjenester.

Mobilabonnement med streaming

Der er mange af de bedste mobilabonnementer der har streamingtjenester inkluderet i prisen.

Netflix

Netflix er en amerikansk streamingtjeneste som både producerer sit eget indhold og har indhold fra andre producenter liggende. Abonnementer koster fra 79 til 129 kroner per måned.

HBO

HBO er en amerikansk producent af film og serier og har også sin egen flow tv-kanal. Og de har også deres egen streamingtjeneste med egenproduceret indhold. Et almindelig abonnement på HBO Nordic koster 99 kroner per måned.

ViaPlay

ViaPlay er en streamingtjeneste fra ViaPlay med forskellige muligheder inkluderet. Film og Serier, Sport og begge dele. Prisen for ViaPlay starter på 99 kroner per måned for basispakken og koster op til 439 kroner per måned for den fulde pakke.

YouSee

YouSee er privatdelen af TDC og du kan have både TV kanaler og streamingtjenester her.

TV2 Play

TV2 Play giver dig adgang til TV2s programmer og du kan se TV2 live ved flere deres pakker. Pakkerne koster fra 49 kroner per måned og op til 189 kroner per måned.

Mofibo

Mofibo giver dig adgang til at læse og høre bøger på dine elektroniske enheder.

Bookmate er en anden løsning som også giver dig adgang til et stort bibliotek online.

Storytel

Storytel er blevet lagt sammen med Mofibo, så det findes ikke som enkeltstående tjeneste mere.

Mobilabonnement med musik

Det allerede klassiske er at udbyde mobilabonnementer med Spotify. Men der er andre muligheder for musik end Spotify.

YouSee og Telmore har deres egne musik streaming tjenester, YouSee musik og Telmore musik.

Billigste mobilabonnement med musik

Telmore har det billigste abonnement med musik til 169 kroner per måned. Her får du også fri taletid og 30 GB inkluderet hver måned.

Billigste mobilabonnement

Det vigtigste er at du overordnet set ender ud med det billigste mobilabonnement i forhold til dit forbrug. Nu har vi kigget nærmere på dine muligheder for taletid, mobildata og ekstra tjenester.

Så nu er det bare at sammenligne og vælge det bedste ud fra dine kriterier i oversigten her på siden.

Bedste mobilabonnement til børn

Det er selvfølgelig muligt at få et mobilabonnement til børnene. Fri tale og SMS kan godt findes til fornuftige penge, så vi undgår at prisen løber løbsk

Familie mobilabonnement

Visse udbydere tilbyder forskellige familieabonnementer hvor der ydes mængderabat og fordelagtige priser på tv, mobilabonnement og bredbånd hvis du samler flere mobilabonnementer hos samme udbyder.

Ny mobiltelefon ved forskellige mobilabonnementer?

Hvis du også er på jagt efter en ny mobiltelefon kan du via dit nye abonnement købe en ny. Du kan også sagtens fortsætte med din nuværende mobiltelefon.

Det er efterhånden sjældent at oprettelse af mobilabonnementet kræver tilkøb af en ny mobiltelefon, men det gør det for visse mobilabonnementer.

Binding

Der er forskelle i binding for de forskellige mobilabonnementer. Men flere af dem har valgt slet ikke at binde dig eller måske kun at binde dig for en enkelt måned. Ifølge lovgivningen må de ikke binde dig i mere end seks måneder.

Du kan under beskrivelserne af mobilabonnementerne se hvor du kan få et mobilabonnement uden binding.

Hvordan skifter jeg mobilabonnement?

Det er virkelig nemt at skifte udbyder. Din nye udbyder kan nemlig ordne alt det praktiske for dig. De sender dig dit nye SIM-kort, og du bestemmer selv om du ønsker at beholde dit gamle nummer eller få et nyt. Din nye udbyder kan også klare opsigelse af dit gamle mobilabonnement. Det tager gerne løbende måned plus en før dit nye træder i kraft.

Når dit nye abonnement så er trådt i kraft sætter du bare dit nye SIM-kort i din mobiltelefon. Og så er du faktisk allerede klar. Du kan selvfølgelig også samtidig have valgt at købe en ny mobiltelefon hos din nye udbyder.

Hvilke SIM-kort findes der?

Overordnet set findes der tre forskellige typer SIM-kort;

 1. Almindeligt SIM-kort
 2. Micro SIM-kort
 3. Nano SIM-kort

Selvom de fleste danske mobilselskaber sender et multi SIM-kort der passer til langt de fleste mobiltelefoner, kan det være en god ide at tjekke dit nuværende SIM-kort inden du bestiller et nyt.

Hvis du for eksempel skal bruge din telefon meget i udlandet kan det være en god ide at kigge efter et mobilabonnement med et ekstra SIM-kort.

Det bedste mobilabonnement til udlandet kan også være et af dem der har meget udlandsdata inkluderet.

Taletidskort

Du kan købe en vis mængde taletid som du så kan bruge som du lyster.

Det er oftest en dyrere løsning end at vælge en abonnementsløsning, men hvis du for eksempel bruger din telefon i udlandet kan det være en udmærket løsning.

Hvorfor skal jeg sammenligne mobilabonnementer?

Det danske marked er utrolig dynamisk. Der opstår nemlig hele tiden nye mobilselskaber mens gamle forsvinder eller bliver opkøbt. Samtidig kommer der jævnligt ny lovgivning på området både fra det danske folketing og fra EU.

EU har for eksempel indført lovgivning der skal harmonere roaming afgiften i medlemslandene. Det betyder blandt andet at dine priser for at ringe og sende SMS skal være de samme indenfor EU som de er internt i de forskellige hjemlande.

Samtidig skal du jo have det mobilabonnement der passer bedst til dine ønsker og behov. Både i forhold til taletid, SMS, data, ekstra tjenester og anvendelse i udlandet. Og det kan jo sagtens være at dine behov har ændret sig siden du fik dit nuværende abonnement, eller kommer til at ændre sig.

Og det kan jo også være at der kommer et abonnement der kan det samme som dit nuværende men til en billigere pris.

Den letteste måde at få det bedste abonnement på er ved at sammenligne de billige mobilabonnementer du finder i vores oversigt øverst på siden.

Læs også: Fibernet og internetudbydere

Mobilabonnement - Sammenlign billigste og bedste mobilabonnementer