Mobilabonnement priser – Bedste sammenligning til billig mobiltelefoni

Sammenlign mobilabonnementer i Danmark

Sammenlign mobilabonnementer og priser her og få det bedste mobilabonnement og billig mobiltelefoni.

Bedste mobilabonnement sammenligning;

*Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.

Hvad er et mobilabonnement?

Et mobilabonnement forbinder din mobiltelefon med resten af verden. Det er via dit telefonabonnement du kan bruge din telefon til at ringe op, sende SMS og gå på internettet.

Lad os kigge nærmere på hvad der er vigtigt og hvordan du vælger det bedste mobilabonnement til dig.

Det kan både være det bedst tilpasset dine behov med bedste dækning og service, eller et billigt mobilabonnement.

Taletid

Priser for at tale i mobiltelefon kan struktureres på mange forskellige måder. Du kan betale per minut du taler, du kan vælge at have fri taletid eller du kan vælge en hybrid heraf som er x antal timers taletid inkluderet i prisen per måned.

Her skal du selvfølgelig vælge efter hvor meget du taler i telefon per måned, og hvor meget det varierer fra måned til måned.

På den anden side kan du godt finde ganske billige mobilabonnementer med fri tale efterhånden, så det er ikke meget du skal tale før det kan betale sig at vælge fri tale.

Det vigtigste er at du overordnet set ender ud med det billigste mobilabonnement i forhold til dit forbrug.

Mobildata

Du kan vælge mellem at betale per MB du bruger, du kan have en månedlig datamængde inkluderet i dit abonnement eller du kan vælge fri data.

De fleste mobilselskaber i Danmark tilbyder et mobilabonnement med en datamængde inkluderet, og det er også her at du kan spare penge på at vælge et billig mobilabonnement i Danmark.

Hvis du bruger store mængder data kan det være en mulighed at vælge fri data. Bruger du slet ikke data, er det også let at finde et billig mobilabonnement uden data. Så undgår du at betale for noget du alligevel ikke bruger.

Mobilabonnement med datadeling

Datadeling er når en anden enhed kommer på nettet med din mobiltelefon som datakilde. Din mobiltelefon kommer til at virke som mobilt bredbånd.

Danmarks billigste mobilabonnement - Billig mobiltelefoni

Ekstra tjenester

Ekstra tjenesterne fylder efterhånden meget så lad os derfor kigge nærmere på nogle stykker af dem;

Der findes ganske mange muligheder hvis du er på jagt efter et mobilabonnement med underholdning.

Bedste mobilabonnement med musik

Det allerede klassiske er at udbyde mobilabonnementer med Spotify. Men der er andre muligheder for musik end Spotify.

YouSee og Telmore har deres egne musik streaming tjenester, YouSee musik og Telmore musik.

Mobilabonnementer med Netflix

Netflix har både indhold produceret af andre og produceret af dem selv. Et normalt Netflix abonnement i Danmark koster fra 79 kroner og op til 129 kroner per måned.

Mobilabonnement med HBO

HBO er en amerikansk producent af film og serier og har også sin egen flow tv-kanal. Og de har også deres egen streamingtjeneste med egenproduceret indhold. Et almindelig abonnement på HBO Nordic koster 99 kroner per måned.

Mobilabonnement med ViaPlay

ViaPlay er en streamingtjeneste fra ViaPlay med forskellige muligheder inkluderet. Film og Serier, Sport og begge dele. Prisen for ViaPlay starter på 99 kroner per måned for basispakken og koster op til 439 kroner per måned for den fulde pakke.

Mobilabonnement med lydbøger

Mobilabonnement med Mofibo

Mofibo giver dig adgang til at læse og høre bøger på dine elektroniske enheder.

Bookmate er en anden løsning som også giver dig adgang til et stort bibliotek online.

Mobilabonnement med Storytel

Storytel er blevet lagt sammen med Mofibo, så det findes ikke som enkeltstående tjeneste mere.

Brug af mit mobilabonnement i udlandet

EU reglerne for brug af mobiltelefoni indenfor EU betyder blandt andet at hvis du har fri tale, SMS og MMS i hjemlandet skal du nu have det inden for hele EU. For dataforbrug er der indført en fair use-grænse.

Denne fair use-grænse betyder at du må bruge det dobbelte af din månedlige abonnementspris (eksklusiv moms og ekstra tjenester) ved en fastlagt pris per GB på 57,50 kroner.

Det betyder helt konkret at hvis dit abonnement koster 150 kroner eksklusiv moms og ekstra tjenester per måned må du bruge (150 x 2)/57,50 = 5,22 GB indenfor EU per måned. Bruger du mere end det må din udbyder blokere for din dataforbindelse.

Hvis du derimod rejser udenfor EU er din udbyder mere frit stiller i forhold til at opkræve andre priser for dit forbrug. Og det er også vanskeligere for dem at servicere dig.

Så når vi kigger på udlandstelefoni skal vi kigge på en klar grænse indenfor og udenfor EU. Så hvis du skal ringe til udlandet udenfor EU skal du være mere opmærksom på hvad din udbyder tager for dette.

Ny mobiltelefon ved forskellige mobilabonnementer?

Hvis du også er på jagt efter en ny mobiltelefon kan du via dit nye abonnement købe en ny. Du kan også sagtens fortsætte med din nuværende mobiltelefon.

Det er efterhånden sjældent at oprettelse af et mobilabonnement kræver tilkøb af en ny mobiltelefon, men det gør det for visse mobilabonnementer.

Sammenlign mobilabonnementer og binding

Der er forskelle i binding for de forskellige mobilabonnementer. Men flere af dem har valgt slet ikke at binde dig eller måske kun at binde dig for en enkelt måned. Ifølge lovgivningen må de ikke binde dig i mere end seks måneder.

Du kan under beskrivelserne af de forskellige abonnementer se hvor du kan få et mobilabonnement uden binding.

Bedste mobilabonnement til børn

Det er selvfølgelig muligt at få et mobilabonnement til børnene. Her kan det være en rigtig god ide at få sat et loft over forbrug af ydelser der koster penge som data og indholdstakserede sms. Fri tale og SMS kan godt findes til fornuftige penge.

Familie mobilabonnement

Visse udbydere tilbyder forskellige familieabonnementer hvor der ydes mængderabat og fordelagtige priser på tv, mobilabonnement og bredbånd hvis du samler flere mobilabonnementer hos samme udbyder.

Hvordan skifter jeg mobilabonnement?

Det er virkelig nemt at skifte udbyder. Din nye udbyder kan nemlig ordne alt det praktiske for dig. De sender dig dit nye SIM-kort, og du bestemmer selv om du ønsker at beholde dit gamle nummer eller få et nyt. Din nye udbyder kan også klare opsigelse af dit gamle mobilabonnement for dig. Det tager gerne løbende måned plus en før et nyt mobilabonnement træder i kraft.

Når dit nye abonnement så er trådt i kraft sætter du bare dit nye SIM-kort i din mobiltelefon. Og så er du faktisk allerede klar. Du kan selvfølgelig også samtidig have valgt at købe en ny mobiltelefon hos din nye udbyder.

Det kan faktisk ikke være meget lettere. Så skift mobilabonnement hvis det giver mening.

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?

Det bliver meget hurtigt en individuel vurdering, som det er næsten umuligt at sige noget generelt om.

Det der er vigtigt er at du gør dig klart hvilke forhold der er vigtige for dig med hensyn hvad der er det bedste mobilabonnement til prisen.

Sammenlign mobilabonnementer når du er klar over hvad du gerne vil have og hvad det må koste.

Det bedste mobilabonnement

Billig mobilabonnement priser

Når du ved hvad du ønsker af dit mobilabonnement er det let og hurtigt at sammenligne dine muligheder i oversigten her på siden.

Så gør dig dine behov klar så det er let at vælge billig mobiltelefoni. 

Taletidskort eller abonnement

I stedet for at tegne et abonnement er en anden mulighed at købe et taletidskort. På den måde betaler du kun for dit faktiske forbrug. Men dit forbrug skal være lavt for at det økonomisk giver mening at have et taletidskort istedet for et abonnement.

Sammenlign mobilabonnementer – Hvorfor?

Det danske marked er utrolig dynamisk. Der opstår nemlig hele tiden nye mobilselskaber mens gamle forsvinder eller bliver opkøbt. Samtidig kommer der jævnligt ny lovgivning på området både fra det danske folketing og fra EU.

EU har for eksempel indført lovgivning der skal harmonere roaming afgiften i medlemslandene. Det betyder blandt andet at dine priser for at ringe og sende SMS skal være de samme indenfor EU som de er internt i de forskellige hjemlande.

Samtidig skal du jo have det mobilabonnement der passer bedst til dine ønsker og behov. Både i forhold til taletid, SMS, data, ekstra tjenester og anvendelse i udlandet. Og det kan jo sagtens være at dine behov har ændret sig siden du fik dit nuværende abonnement, eller kommer til at ændre sig.

Sammenligning af mobilabonnementer

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge? Den letteste måde at sammenligne mobilabonnementer på er ved at bruge vores oversigt øverst på siden. Den kan du så let som ingenting bruge og du kan;

  • Sammenlign mobilabonnement priser
  • Se mobilabonnementer med fri data, tale eller SMS
  • Se hvilke netværk udbyderne bruger
  • Vælge det bedste mobilabonnement til dig
  • Og meget mere

Sammenlign billige mobilabonnementer - Mobilabonnement sammenligning