Mobilselskaber i Danmark – Find dit nye mobilselskab her

Sidst opdateret 4. April 2018

Oversigt over mobilselskaber i Danmark

Herunder har vi samlet en længere rækker af mobilselskaber i Danmark, så det er lettest muligt for dig at vælge det rigtige mobilselskab præcis efter dine ønsker.

 
 

*ØkoNEMi modtager kommision fra udbyderne

Mobilselskaber sammenligning

Der findes efterhånden rigtig mange selskaber i Danmark, så markedet kan være svært at overskue for forbrugerne. Derfor har vi samlet en lang række af selskaber i oversigten ovenfor.

Her kan du sortere efter den ønskede mængde af taletid og data, og fem andre parametre der kan have betydning for dit valg.

Mobilselskaber hvem ejer hvem

TDC er det største tele- og mobilselskab i Danmark, og tilbyder mobiltelefoni til private under navnet YouSee. Derudover ejer de selskaberne Telmore, Fullrate og Unotel.

Telenor er det næststørste mobilselskab i Danmark og ejer lavprisselskaberne CBB, Bibob og OneMobil.

Telia er det tredjestørste mobilselskab i Danmark og ejer blandt andet lavprisselskabet Call Me i tilgift til at tilbyde telefoni under navnet Telia.

3 er det mindste af de fire store selskaber i Danmark og ejer Oister foruden at de også tilbyder telefoni under navnet 3.

Mobilselskaber netværk

Overordnet set er der tre netværk i Danmark; TDCs, 3s mens Telia og Telenor deler. Det er fire selskaber der allesammen også tilbyder bredbånd til deres kunder. Foruden at have mobiltelefoni i produktporteføljen er de også internetudbydere.

Det betyder at der er rigtig mange selskaber på hvert netværk. Og de forskellige selskabers dækning er selvfølgelig herefter.

I oversigten kan du også se om de forskellige mobilabonnementer kører på 3G eller 4G netværket.

Nyt mobilselskab

Med et marked så dynamisk som det danske hvor der jævnligt kommer nye mobilselskaber, er det en god ide ofte at holde dig orienteret om du har det optimale abonnement til dit forbrug.

Billede af mobilselskaber i Danmark

Hvilke selskaber er inkluderet i oversigten her på siden?

Selvom oversigten ikke er komplet er der dog inkluderet en stor del af selskaberne. Der er inkluderet abonnementer fra Lokaltelefonen, Telmore, CBB, Telenor, YouSee, green tel, Call me, 3, Oister, OK, GladMobil, Fullrate og Unotel.

Del: