Mobilselskaber i Danmark – Billigt mobilselskab? – Vælg mellem 15+

Sidst opdateret 22. Maj 2018

Liste over mobilselskaber i Danmark

Herunder har vi samlet en længere række af de billigste mobilselskaber i Danmark, så det er lettest muligt for dig at vælge et billigt mobilselskab præcis efter dine ønsker.

 
 

Mobilselskaber sammenligning

Der findes efterhånden rigtig mange selskaber i Danmark, så markedet kan være svært at overskue for forbrugerne. Derfor har vi samlet en lang række af selskaber i oversigten ovenfor. Der er mange, men vi har ikke samlet alle mobilselskaber i Danmark desværre.

Her kan du sortere efter den ønskede mængde af taletid og data, og fem andre parametre der kan have betydning for dit valg.

Mobilselskaber hvem ejer hvem

TDC er det største tele- og mobilselskab i Danmark, og tilbyder mobiltelefoni til private under navnet YouSee. Derudover ejer de selskaberne Telmore, Fullrate og Unotel.

Telenor er det næststørste mobilselskab i Danmark og ejer lavprisselskaberne CBB, Bibob og OneMobil.

Telia er det tredjestørste mobilselskab i Danmark og ejer blandt andet lavprisselskabet Call Me i tilgift til at tilbyde telefoni under navnet Telia.

3 er det mindste af de fire store selskaber i Danmark og ejer Oister samtidig med at de også tilbyder telefoni under navnet 3.

Mobilselskaber netværk

Overordnet set er der tre netværk i Danmark; TDCs, 3s mens Telia og Telenor deler. Det er fire selskaber der alle sammen også tilbyder bredbånd til deres kunder. Foruden at have mobiltelefoni i produktporteføljen er de også internetudbydere.

Det betyder at der er rigtig mange selskaber på hvert netværk. Og de forskellige selskabers dækning er selvfølgelig herefter.

I oversigten kan du også se om de forskellige mobilabonnementer kører på 3G eller 4G netværket.

Nyt og billigt mobilselskab

Med et marked så dynamisk som det danske hvor der jævnligt kommer nye mobilselskaber, er det en god ide ofte at holde dig orienteret om du har det optimale abonnement til dit forbrug.

Billede af mobilselskaber i Danmark

Hvilke selskaber er inkluderet i oversigten her på siden?

Selvom oversigten ikke er komplet er der dog inkluderet en stor del af selskaberne. Der er inkluderet abonnementer fra følgende udbydere;

 • Lokaltelefonen er en dansk udbyder som støtter foreningslivet i Danmark ved at 10% af betalingerne går til klubber eller foreninger. Selskabet bruger 4G på TDCs netværk.
 • Telmore er et selskab i TDC koncernen og kører på deres 4G netværk. Har foruden mobiltelefoni også mobilt bredbånd. Firmaet startede i 2000 og blev i 2004 opkøbt af TDC.
 • CBB er et selskab i Telenor koncernen og bruger både deres 3G og 4G netværk. Udover mobiltelefoni tilbyder selskabet og bredbånd og mobilt bredbånd. Firmaet startede i 2000 og blev opkøbt af Telenor i 2004.
 • Telenor er en norsk kommunikationsvirksomhed og den største i Skandinavien. Selskabet har mobiltelefoni og bredbånd, og ejer derudover også CBB Mobil og Canal Digital. Selskabet har sit eget netværk der kører på 2G, 3G og 4G.
 • YouSee er TDCs privat forretning og tilbyder mobiltelefoni, tv og bredbånd til private kunder i Danmark. Selskabet kører på TDCs netværk.
 • Green tel drives af MobileValue og har foruden mobiltelefoni også mobilt bredbånd. Selskabet kører på Telias netværk
 • 3 startede i Danmark i 2003 og har foruden mobiltelefoni også mobilt bredbånd. Selskabet kører på 3G og 4G på sit eget netværk.
 • Oister tilbyder foruden mobiltelefoni også mobilt bredbånd og bruger 3s netværk.
 • OK Mobil startede i 2011 og har foruden mobiltelefoni også mobilt bredbånd. Selskabet bruger Telias og Telenors netværk.
 • GladMobil drives af MobileValue og giver 10% af betalingerne til foreninger og klubber i Danmark. Selskabet bruger Telias netværk.
 • Fullrate blev oprettet i 2005 og blev købt af TDC i 2008. Selskabet tilbyder sine kunder mobiltelefoni, bredbånd, mobilt bredbånd og TV. Selskabet kører på TDCs netværk.
 • Unotel er en del af TDC koncernen og har foruden mobiltelefoni også bredbånd og mobilt bredbånd. Selskabet bruger TDCs netværk.
 • Velkommen startede i 2016 og har foruden mobiltelefoni også bredbånd og fastnettelefoni. Selskaber kører på TDCs netværk.