Kreditkort lån – Sammenlign og ansøg om det bedste kreditkort i Danmark

Hvad er et kreditkort?

Et kreditkort er et betalingskort hvor udsteder af kortet samtidig yder kortholder kredit til at betale for varer og tjenester. Sammenlign her og få det bedste kort. Ansøg om kreditkort lige her.

Kreditkort sammenligning

Lunar Standard

Årsafgift
0,- 

Kreditbeløb
0,-

Fordele
 - Gratis bankkonto
 - Gratis app hvor du kan tilføje konti fra andre banker
 - Mulighed for at investere gennem app' en

ANNONCE

Lunar Premium

Årsafgift
828,- 

Kreditbeløb
0,-

Fordele
 - Samme som Lunar Standard
 - 3 Gratis bankkonti
 - Rejse og bagageforsikring
 - Gratis hævning i Danmark og udlandet

ANNONCE

Lunar Travel Card

Årsafgift
948,- 

Kreditbeløb
10.000,-

 - Kredit ydes af Nykredit

ANNONCE

Lunar Travel Card

Årsafgift
1.428,- 

Kreditbeløb
20.000,-

 - Kredit ydes af Nykredit

ANNONCE

Revolut Standard

Årsafgift
0,- 

Kreditbeløb
Forudbetalt

Fordele
 - Gratis bankkonto
 - Gratis hævning op til 1.500 DKK per måned
 - Gratis veksling i 30 valutaer op til 40.000 DKK per mnd
 - Kan anvendes i over 150 valutaer til interbank kurser

Revolut Premium

Årsafgift
720,- 

Kreditbeløb
Forudbetalt

Fordele
 - Samme som Revolut Standard
 - Gratis hævning op til 3.000 DKK per måned
 - Sygeforsikring
 - Forsikring for forsinket fly og bagage

Text

Årsafgift
1.320,- 

Kreditbeløb
Forudbetalt

Fordele
 - Samme som Revolut Premium
 - Gratis hævning op til 4.500 DKK per måned
 - 0,1% cashback i Europa, og op til 1% udenfor Europa
 - Concierge og lounge adgang

*Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.

Forskellen til debetkort

Et kreditkort adskiller sig fra et debetkort ved at et debetkort ikke har en løbende kredit tilknyttet. På kreditkortet bliver pengene ikke trukket med det samme, men al månedens brug bliver trukket på din bankkonto på en gang omkring den første i måneden. Det giver som regel kredit for den løbende måned plus en, hver gang du bruger kreditkortet. Altså i gennemsnit 45 dages kredit.

På et debetkort bliver beløbet trukket med det samme hvorfor mange så i stedet for har tilknyttet en kassekredit til deres debetkort. Det er også en kredit, den er bare udformet på en anden måde. 

Sammenlign kreditkort

Når vi skal sammenligne kort kan vi sammenligne anvendelse og udbredelse. Det vil sige hvor mange steder kan vi bruge de forskellige kort der findes.

En anden ting vi kan sammenligne efter er hvor meget det koster at have kortet. 

I stedet for at kigge på renter og gebyrer isoleret, er det meget bedre at fokusere på nøgletallet ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent og udregner alle omkostninger samlet som en procentsats. Så det er ligegyldigt om udgifterne hedder rente, gebyr, administration og så videre.

Ansøg om et kreditkort

For at du kan få et kort laver udbyderen et kredittjek på dig hvor din kreditværdighed og betalingshistorik bliver vurderet. Baseret på disse vurderinger bliver du enten tilbudt et kort eller afvist. Hvis din kreditvurdering halter kan du som alternativ blive tilbudt kreditkortet på mindre favorable vilkår end ellers.

Hvilke kreditkort typer findes der?

Der findes ganske mange forskellige typer af kreditkort. Der er mange udbydere der stiller et VISA-kort med en kredit til rådighed. Det gør de fleste danske banker og det gør mange andre låneudbydere også.

Det samme er tilfældet med MasterCard som også bliver udbudt af mange forskellige firmaer. Både VISA og MasterCard er amerikanske virksomheder der faciliteter betalingstransaktioner, men det er en af de mange tilknyttede finansielle institutioner der udsteder et eller begge af kortene til deres kunder.

Premium løsninger

Nogle udbydere tilbyder forskellige premium løsninger som et guld, platin eller sort kreditkort. Det sorte kort er det mest eksklusive kreditkort der findes.

Disse kort har højere kreditbeløb og kræver derfor også højere kreditvurdering og koster også mere i kreditkort gebyr.

Der er også forskellige kreditkort fordele tilknyttet disse premium kort, herunder ofte rejseforsikring men der findes også visse standard kreditkort med rejseforsikring.

Billigste kreditkort i Danmark

Du kan sagtens finde et gratis kreditkort som ikke koster penge i oprettelse eller i årsgebyr. Så det kan være en god løsning hvis du ikke har planer om at bruge kortet meget eller til store indkøb.

Bedste kreditkort lån - Ansøg om kreditkort

Bedste kreditkort eller debetkort

Et kreditkort involverer at låne penge, da der som nævnt i modsætning til et debetkort medfølger en kredit. Et lån er grundlæggende bare en aftale mellem en låntager og långiver som involverer et lånebeløb og nogle vilkår for hvordan lånet skal tilbagebetales.

Et lån i sig selv er der intet i vejen med så længe du er i stand til at betale dine forbundne udgifter og afdrag. Det er først når det kniber med betalingerne og afdragene at det kan blive farligt. Så sørg for aldrig at låne mere end din økonomi kan klare.

Kreditkort trods RKI

Der er formentlig udbydere der vil udsteder et betalingskort selvom ejeren af kortet er registreret i RKI.

Men det er bestemt noget vi på det kraftigste fraråder. I det hele er det en dårlig ide at låne penge hvis du er registreret i RKI.

Historien om betalingskort

Det første betalingskort blev skabt i 1950 og var Diners Club som siden er blevet et af verdens mest anvendte betalingskort.