Kviklån uden sikkerhed – Hurtige lån med NemID – Få et nemt lån

Lån nemt

Kviklån uden sikkerhed. Her kan du vælge mellem hurtige lån med NemID. Få et nemt lån nu.

Kviklån oversigt

 
 

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

*Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en betegnelse for mindre og hurtige lån på mellem 100 og 10.000 kroner som ikke kræver sikkerhed og som kan optages og udbetales meget hurtigt. Og der er ingen krav til hvad du bruger pengene på.

Det er meget nemme lån at optage. Så hvis du er på jagt efter et virkelig nemt lån, er her muligheden.

Lån penge nu og her

Hele formålet med et kviklån nu er at det går overordentligt hurtigt og smertefrit. Alt hvad der kræves er at du vælger dig et eller flere hurtige lån og ansøger om dem/det. Hvis du bliver godkendt har du pengene på din konto inden for maksimalt et par dage.

Nemt lån oversigt

Det mindste lån er på 100 kroner og det største er på 500.000 kroner, og så er der også alt derimellem. Du kan sortere lånene efter hvilket lånebeløb du er på jagt efter og din alder. De forskellige lån har forskellige krav til dig som låntager før de vil godkende dig.

Det kan være en minimumsalder, fast indtægt eller at du skal være dansk statsborger. Du har også mulighed for at se et eksempel på dine samlede kreditomkostninger for at optage lånet. Omkostningerne vil være inden for et interval og afhængig af din økonomi vil dit lån ende et sted i intervallet.

Kig godt på disse intervaller da du her kan få en god fornemmelse for hvilke lån der er passer. Og husk at der ikke er noget til hinder for at ansøge om mere end et enkelt lån.

Så alt i alt er her samlet alle de oplysninger du har brug for, for at kunne vælge dit næste lån.

Du kan under hvert enkelt lån i vores kviklån oversigt se hvor længe godkendelse og udbetaling tager. Tit tager det ikke mere end et par minutter for godkendelse og en dag eller to til udbetaling af pengene.

Når du ansøger om et lån bliver din økonomi vurderet af udbyder og baseret på den bliver du tilsendt et lånetilbud. Dette tilbud er uforpligtende og det står dig frit for at acceptere eller afvise det.

Fordele og ulemper kviklån

Fordele:

  • Som nævnt er det let at få et kviklån online. Alt du skal bruge er adgang til internet og dit NemID ved hånden. Så kan du ansøge, få svar indenfor en time og have pengene senest et par dage senere.
  • Låneudbyderne stiller ingen krav om hvad du vælger at bruge pengene til. Så du vælger selv om du skal have en ny computer, et nyt mobilabonnement eller ny rejse.
  • Du har 100 procent fleksibilitet til at ansøge om lånet når det passer dig bedst. Du behøver med andre ord ikke at booke et møde med banken, tage pænt tøj på og tale om budgetter og hvad bankerne ellers godt kan lide at tale om.
  • Det er uden diskussion de nemmeste lån der er rådighed på markedet i øjeblikket.

Ulemper:

  • Når der er fordele forbundet med noget er der som regel også ulemper herved. Den vigtigste er selvfølgelig at pengene skal betales tilbage. Det er ret oplagt. Så din økonomi skal derfor være solid nok til dette.
  • Renterne og gebyrerne (ÅOP) for forbrugslån kan være højere end ved andre lånemuligheder.

Nye lån på nettet

Der er kommet mange nye kviklån på nettet de senere par år, så det kan være tidskrævende selv at danne dig et overblik.

Heldigvis har de mange nye kviklån også betydet at konkurrencen er steget. Og det er jo oftest til fordel for forbrugerne.

Der er mange parametre at være opmærksom på når du skal finde det bedste forbrugslån.

  • Lånebeløb er i sagens natur et af de allervigtigste parametre.
  • Afbetalingsperiode er også vigtigt at være opmærksom på. Med andre ord, hvornår skal du betale lånet tilbage, og hvor hurtigt.
  • Omkostningerne som ÅOP og rente

Hurtige lån med NemID

Efter implementeringen af NemID er det blevet utrolig let at låne penge online. Når du har valgt hvilket/hvilke du ønsker at ansøge om, trykker du bare på ansøgningsknappen hvorefter du kommet til udbyderens hjemmeside.

Her skal du bare udfylde dine oplysninger og vente et par minutter. Herefter får du tilsendt et lånetilbud som du kan vælge at godkende eller at afvise. Hvis du godkender det har du penge på din konto indenfor maksimalt et par dage. Det er suverænt de hurtigste lån der findes.

Husk at læse tilbuddet grundigt igennem.

Kviklån uden NemID

Ja det er også muligt at få et lån hvis ud ikke har NemID. Men ikke nogen af lånene her på siden.

Hurtige lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed har aldrig været lettere. Du kan ansøge om et kviklån på under fem minutter uden at forlade sofaen. Lånet kræver ikke nogen sikkerhed og du kan bruge pengene til lige hvad du selv har lyst til.

Hurtige lån til lav rente

For alle lånene kan du både se et renteinterval og et interval for ÅOP. Og de to ting følger ganske godt hinanden. Hvis vi er interesseret i at få det billigste lån er ÅOP vores nøgletal.

Dog kan vi kun se intervaller hvorfor det kan være en udmærket ide at ansøge om flere lån. Når du er blevet godkendt får du tilsendt et lånetilbud som du skal acceptere før du har et nyt lån.

Hvis du har ansøgt om flere forbrugslån, kan du vælge det der tilbyder den laveste ÅOP. Du skal selvfølgelig ansøge om de lån der passer til det beløb du har brug for, og som passer i løbetid.

Lån godkendt med NemID

Så længe du har dit NemID til rådighed er det meget nemt at ansøge om hurtige lån på nettet. Alt det kræves efter du har valgt hvilke lån du vil søge, er at trykket på “ansøg-knappen” som fører dig til låneudbyderens hjemmeside. Her udfylder du dine oplysninger så der er et oplyst grundlag at behandle din ansøgning på, og så venter du på at få et lån med nem godkendelse.

Det er alt hvad du behøver at gøre inden lånetilbudet eller lånetilbudene lander i din indbakke. Det må siges at være det nemmeste lån overhovedet.

Lån penge online

Med alle de nye kviklån der er kommet de senere par år har udvalget aldrig været større, men samtidig har det heller aldrig været sværere at være det rigtige.

Lad os derfor gennemgå hvordan du bør vælge.

Billede af en kviklån oversigt

Hvilket af de hurtige lån skal jeg vælge?

Du skal starte med at sortere efter beløbet du ønsker at låne og din alder. Når du har gjort det har du en liste over kviklån der passer til dit lånebehov og din alder.

Herefter skal du kigge på tre andre ting som du ikke kan sortere efter. Du skal se om lånene kræver en fast indkomst og i givet fald hvor meget, og om du falder indenfor denne ramme.

Kviklån med lav rente

Dernæst skal du kigge på nøgletallet ÅOP. Mange lån har nemlig, foruden renter, et opstartsgebyr og visse har også et månedligt gebyr. Derfor er det påkrævet låneudbydere at oplyse om ÅOP.

Det sidste du skal kigge på er om afbetalingsperioden på lånet passer med hvor længe du skal bruge til at betale lånet tilbage. Lånet bliver dyrere i takt med at du har det i længere tid. Så jo hurtigere du betaler tilbage jo billigere bliver det.

Sådan vælger du det bedste kviklån

Når du skal vælge et kviklån er det som allerede nævnt selvfølgelig væsentligt at vide hvordan man vælger det bedste lån. Vi har allerede været inde på at ÅOP er et vigtigt nøgletal i den henseende. Mens renterne selvfølgelig er vigtige må vi ikke undervurdere de omkostninger som de forskellige gebyrer udgør.

Herfra er anbefalingen at sortere lånene i vores kviklån sammenligning som tidligere nævnt, og så ansøge om de lån der har det laveste ÅOP interval.

Når du så får tilsendt lånetilbud har du mulighed for at vælge det der tilbyder dig den laveste ÅOP.

Ved hvert lån i vores kviklån oversigt kan du se et eksempel på et lånebeløb og en løbetid og hvor meget der samlet skal betales tilbage. Jo lavere kreditomkostningerne er jo bedre er det selvfølgelig.

Hvor meget kan jeg låne?

Beløbene du kan låne hos de forskellige udbydere går fra 100 kroner og helt op til 500.000 kroner. Så her er alle lånemuligheder åbne.

Hvis lånet er fra 100 og op til 10.000 kroner bliver de sædvanligvis kaldt minilån. Hvis beløbet er større og specifik målrettet til forbrug kaldes de naturligt nok forbrugslån.

Så det er i hvert fald ikke grundet størrelsen på lånene at du ikke kan finde det rigtige her.

Hvad koster hurtige lån?

Renterne på lånene kan varierer fra et par procent til op til 30 procent. Men det kommer både an på din personlige økonomi og de generelle vilkår i låneaftalen.

Når de omkostningerne varierer så meget er det ekstra vigtigt at du er meget opmærksom når du vælger dig et online lån.

Hvornår skal lånet tilbagebetales?

Igen er det meget forskelligt mellem de forskellige hurtige lån. Fra helt ned til en måned og op til 15 år. Det kommer an på beløbets størrelse og hvor solid din privatøkonomi er.

Ligesom med omkostningerne er det vigtigt at være meget opmærksom på tilbagebetalingsperioden.

Hurtig lån uden sikkerhed

Lån penge uden indtægt

Ja, der er flere kviklån uden sikkerhed hvor en fast eller en minimum indtægt ikke er nødvendige. Usikkerheden med hensyn til om du tilbagebetaler det fulde beløb er højere end det ellers ville have været, og derfor kommer lånet til at koste mere.

Kviklån 18 år

Som det klare udgangspunkt skal du som minimum være fyldt 18 år for at kunne få et kviklån. Og i mange tilfælde skal du være endnu ældre.

Grunden hertil er at du skal være myndig for at kunne hæfte juridisk for lånet. Er du ikke myndig bliver reglerne sværere at opretholde, og du vil skulle bruge en godkendelse fra dine forældre/værge.

Er du tvunget til specifikt at gå efter et lån uden sikkerhed 18 år er alt du behøver at gøre at indtaste din alder øverst på siden. Så får du vist alle lån hvor aldersgrænsen er 18 år.

Kviklån 500 kroner

Er behovet 500 kroner her og nu er et lån uden kreditvurdering naturligvis en mulighed. Og der findes mange forskellige små lån uden sikkerhed.

Der er for eksempel de nye SMS-lån, du kan finde et lån her i vores kviklån oversigt eller du kan tage et forbrugslån nede i banken.

Kviklån 5.000

Hvis du ønsker at låne op til 5.000 kroner kan det give rigtig god mening at vælge et kviklån uden sikkerhed. Alternativerne til hurtige lån på nettet kan for eksempel være en kassekredit i en bank. Men det tager formentlig længere tid og der er ingen garanti for at det er billigere.

Et kviklån online kan være en glimrende løsning hvis du skal bruge pengene her og nu.

Hvis behovet for pengene ikke er nu, er den bedste mulighed selvfølgelig at spare penge op før du bruger dem.

Kviklån kassekredit

Faktisk er der også mulighed for at få en kassekredit i vores kviklån oversigt øverst her på siden.

Mere end 5.000 kroner

Har du brug for at låne mere end 5.000 kroner begynder der at være andre forhold at være opmærksom på. En af de væsentligste er hvad du skal bruge pengene til.

Skal du for eksempel bruge pengene på en ny bil, kan det give endog rigtig god mening at forhøre dig hos en der er specialiseret indenfor billån.

Lån 40.000 uden sikkerhed

Hvis du for eksempel gerne vil have et lån på 40.000 kroner skal vi være helt sikre på at der er plads i økonomien til at du kan klare til lånet. Den bedste måde at sikre dig det på, er ved at lægge et budget.

Kviklån 30 dage

Hvis du kun skal bruge pengene i 30 dage kan et lån uden sikkerhed og dokumentation være en god løsning. De fleste andre lån kræver en større indsats og muligvis også mere i etableringsomkostninger. Og hvis du kun skal have lånet i 30 dage er det begrænset hvor mange renter der når at løbe på.

Billede af et nemt lån

Hurtigt lån til studerende

Et hurtigt lån kan til tider være et supplement til SU-lån som er specifikt lavet til studerende. Men SU-lån kommer månedligt og er på et fast beløb, så hvis der en måned er flere penge påkrævet til bøger for eksempel, kan et hurtigt lån sagtens være en løsning.

Lån penge hurtigt og nemt

Det er altid vigtigt at kigge sig godt for når det handler om at låne penge. Og det gælder især når vi taler om kviklån online. Hvis du optager et kviklån med NemID er der al mulig grund til at sikre dig ved at undersøge hvordan du vælger det billigste kviklån. Det kan du for eksempel bruge vores kviklån oversigt til.

Lån penge online

Ja efterhånden foregår alting jo online så hvorfor skulle optagelse af et lån ikke også gøre det. Banker og realkreditinstitutter arbejder ihærdigt på at banklån og realkreditlån også kan håndteres online.

Men for banklån og især for realkreditlån er udbetalingen noget langsommere. Og et realkreditlån må kun udstedes med sikkerhed i fast ejendom.

Hurtige SMS-lån nu

De nye SMS-lån uden sikkerhed er en forholdsvis ny ting på det danske marked for lån. De er blevet ganske populære fordi det nærmest ikke kræver noget som helst at søge og få et af lånene. De kaldes også mobillån uden sikkerhed til tider.

Alt hvad der kræves er at du sender en SMS og bekræfter det lånetilbud du får tilsendt, også har du fået et lån via SMS.

Kviklån rentefrit

Der bliver til tider annonceret med rentefrie lån af diverse slags. Men her er det vigtigt at understrege at du ikke får et kviklån gratis selvom der ikke er nogen renter. Der er nemlig andre omkostninger forbundet med et lån end kun rente.

Det kan være stiftelse, administration og andre slags gebyrer. Derfor findes ÅOP som tager højde for alle omkostninger ved et lån. Og det er også derfor du skal bruge ÅOP hvis du er på jagt efter billige kviklån.

Kviklån selvom man står i RKI

Det er muligt at få et kviklån trods RKI optagelse. Du kan nemlig se i vores kviklån oversigt hvilke lån der accepterer RKI. Hvis du har flere dyre lån kan det være en mulighed at samle dem i et enkelt samlelån. Det kan der være rigtig mange penge at spare ved.

Billede af hurtige lån med NemID

Læs også: Minilån