Kviklån – Se alle dine forskellige muligheder lige her

Oversigt over kviklån;


30

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne


Kviklån – Et hurtig lån

Når du stå foran at skulle optage et kviklån er det af høj betydning at du kan få et hurtigt overblik over de forskellige muligheder. Markedet for forbrugslån og kviklån er i stor vækst, så der er rigtig mange låneudbydere efterhånden.

De forskellige låneudbydere vi har samlet her på siden tilbyder fra 100 kroner i lån og helt op til 400.000 kroner. Og vilkårene varierer også ganske meget. Derfor er det så vigtigt at have et hurtigt og enkelt overblik over kviklån. Her kan du se hvilke lånebeløb, renter, ÅOP, afbetaling og meget andet de forskellige udbydere tilbyder.

kviklån

Fordele ved et kviklån:

  • Det er nemt. Du kan sidde i din sofa og ansøge om et nemt lån kl 23 om aftenen mens du ser fjernsyn
  • Det går stærkt. Dit lån bliver godkendt samme dag som du ansøger, og du har pengene allerede dagen efter. Det er et meget hurtigt lån
  • Du behøver ikke stille sikkerhed for dit lån
  • Pengene kan du bruge fuldstændig som du selv har lyst til

Ulemper:

  • Desværre skal pengene betales tilbage
  • Det kan være en dyrere måde at låne penge på end et traditionelt banklån

Hurtig udbetaling

Når du skal finde omkostningerne vil de forskellige lån er det ÅOP og ikke renterne du skal kigge på. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er alle renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger osv delt med det oprindelige skyldige beløb.

Her er vi altså ude over hvad der er renter og hvad der er gebyrer. Det gør det let at sammeligne omkostninger på tvær af lån. Det kan selvfølgelig være svært at sammeligne ÅOP på to lån med forskellige lånebeløb, løbetid og afbetalingsperiode, men vi kan bruge ÅOP til at vurdere om et dyrere lån har andre attraktive fordele der opvejer en højere pris.

Andre muligheder

En kassekredit som kan oprettes i en bank er nok det produkt der minder mest om et kviklån. Her skal vi dog være opmærksomme på at processen er væsentlig langsommere, og der er ingen garanti for at omkostningerne er lavere.

En hurtig advarsel

Det er vigtigt at holde sig for øje at lånet inklusiv renter og gebyrer selvfølgelig skal betales tilbage. Derfor skal din økonomi kunne holde til denne afbetaling. Du kan læse mere om hvordan du får budgetteret det ind lige her.

Hvis du ikke betaler lånet tilbage men ender som dårlig betaler risikerer du at ende i RKI. Og det skal du virkelig undgå.