Nye låneudbydere i Danmark – Her finder du din næste låneudbyder

Stor oversigt over nye låneudbydere i Danmark.

*Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markederne.

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.

Låneudbydere i Danmark

Vi har samlet en længere række af låneudbydere i Danmark i oversigten her på siden. Faktisk er der tæt på 40 forskellige låneudbydere så der er noget for enhver smag.

Digitale låneudbydere

Alle udbydere her på siden er digitale hvilket betyder at du kan ansøge om lånene udelukkende online. Du slipper helt for fysiske møder af enhver art.

Det kan nærmest ikke være nemmere at få et nyt lån.

Markedet for lån på nettet er nærmest eksploderet i Danmark i de sidste mange år. Der er der flere forskellige grunde til.

Den digitale udvikling er et væsentligt parameter. Så godt som alle har adgang til internettet i vore dage, og NemID har lettet vores muligheder for at underskrive og forpligte os til ting via internettet.

Fordi vi er så langt fremme med den digitale udvikling i Danmark, er markedet også meget interessant for udenlandske låneudbydere. De har derfor i stor stil gået ind på det danske marked og har skærpet konkurrencen og tilføjet nye lån på nettet.

Samtidig har eksisterende udbydere udviklet nye lån og produkter igen især grundet den digitale udvikling.

Så det er en blanding af digital udvikling, nye låneudbydere og nye lån der har været fremdriften bag udviklingen. Og selvfølgelig en befolkning der har taget internettet og den digitale verden til sig.

Omkostninger

Alle låneudbydere er forpligtede til at informere om ÅOP for deres lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er de samlede omkostninger ved at have et lån. Og det er hvad enten der er tale om renter, administrationsomkostninger eller stiftelsesgebyr.

Derfor er det også ÅOP du skal bruge til at vurdere hvad meget et lån koster at optage, og til at vælge en ny låneudbyder.

Private låneudbydere

Det kan til tider være lettere at blive godkendt til et lån hos en privat låneudbyder end det er i banken.

Det er det blandt andet fordi banker tit er store organisationer som har sværere ved at være fleksible end små agile lånevirksomheder.

Låneudbydere trods RKI

Der findes låneudbydere i Danmark der tilbyder lån til folk der er optaget i RKI. Men det er virkelig ikke tilrådeligt at optage et lån hvis du er optaget i RKI.

Hvis du er optaget i RKI bør dit primære privatøkonomiske fokus være på at komme ud af RKI hurtigst muligt.

Nye låneudbydere i Danmark