Minilån – Her er det nemt at sammenligne og vælge det bedste

Oversigt over minilån uden sikkerhed. Her er det nemt at sammenligne og vælge det bedste minilån online.

 
 

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

*Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Hvad er et minilån?

Det er som oftest et hurtigt lån uden sikkerhed på et mindre beløb fra cirka 100 til 5.000 kroner. Til tider kaldes det også mikrolån, som dog også kan bruges om lån på under 1.000 kroner.

Lånene bliver optaget online, du behøver ikke stille sikkerhed for dem og der er ingen krav om hvad pengene skal bruges på.

Billige minilån nu

Selvom beløbet er småt bør vi alligevel gøre hvad vi kan for at få et billigt forbrugslån. Og det gør vi bedst ved at sammenligne ÅOP og ikke kun renter. Du kan sortere lånene ud fra rente som i store træk også følger ÅOP.

Minilån 30 dage

Hvis du betaler lånet tilbage allerede efter 30 dage og det er på under 5.000 kroner når der ikke at løber mange renter på. Men du vil stadig skulle betale andre omkostninger forbundet med lånet. Herunder for eksempel oprettelse, administration og hvad der ellers kan være af udgifter.

Så derfor vil der for et lån på 30 dage være god mening i at kigge mindre på renter og mere på de andre udgifter.

Minilån 5000 eller mere

Når lån er på mere end 5.000 kroner bliver de sjældent kaldt minilån. Så kalder vi dem forbrugslån, kviklån eller deslignende. Men udover selve beløbet på lånet er der mange af de samme faktorer i spil.

Men da beløb nu er større og måske også har længere løbetid, begynder renten at få større betydning.

Minilån trods RKI

Selvom det er muligt at få et lån på trods af RKI “medlemskab” er det på ingen måde anbefalingsværdigt. At blive optaget i RKI bør være et kraftigt vink med en vognstang om at der ikke skal lånes flere penge. Men derimod skal der gang i afbetalingen på nuværende lån.

Billide af et minilån

Læs også: Samlelån