Minilån uden sikkerhed – Se dine forskellige muligheder

Oversigt over minilån uden sikkerhed:


30

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne


I vores oversigt ovenover har vi samlet en mængde lån så du let kan sammenligne lånebeløb, afbetalingsprofil, rente, ÅOP, varighed for ansøgning og udbetaling og mange andre brugbare informationer.

Minilån uden sikkerhed

Et minilån uden sikkerhed er et lån på et mindre beløb som du kan optage hurtigt online. Til tider bliver det også omtalt som kviklån eller mikrolån. Markedet for minilån har udviklet sig hastigt i Danmark i de senere par år. Der er kommet nye udbydere på markedet, og eftersom alle efterhånden har adgang til internettet, er det et marked der er let at komme ind på.

Derfor kan det lette processen væsentligt hvis du bruger vores oversigt over lån, i stedet for at du selv skal ud og undersøge markedet.

minilån uden sikkerhed

Hvorfor optage et minilån uden sikkerhed?

Fordelene ved et minilån er at der er stor fleksibilitet omkring lånet, så godkendelse og udbetaling af pengene sker senest et døgn efter ansøgning. Og ansøgningen taget ikke mere end et par minutter og kan klares med NemID.

Så ved uforudsete udgifter kan det være et godt alternativ til et banklån, der jo tager længere tid og har en nogen tungere ansøgnings- og godkendelsesprocess.

Det er også meget let og enkelt at ansøge om et minilån. Du kan sidde i din sofa kl 3 om natten og ansøge hvis det passer dig bedst. Og du behøver ikke stille sikkerhed for lånet, og det er fuldstændig op til dig selv at vælge hvad du bruger penge til.

På negativsiden kan et minilån være dyrere end andre lån fordi sikkerhed for lånet tit ikke eksisterer. Med en hurtig godkendelsesproces er der ikke tid til at undersøge ansøgningernes økonomi ligeså grundigt som en bank gør.

Så hastighed og fleksibilitet kan ende med at koste lidt på renter og gebyrer.

Sammenlign lån

Når du skal sammenligne lån er ÅOP et af de vigtigste nøgletal at holde sig for øje. Det står for årlige omkostninger i procent, og er i modsætning til renter de samlede omkostninger forbundet ved et lån. Herunder er også inkluderet gebyrer.

Det er selvfølgelig svært at sammenligne ÅOP på lån der har forskelligt løbetid og afbetalingsprofiler. Men ved at tage udgangspunkt i ÅOP har man en base. Så hvis et lån har en højere ÅOP skal det retfærdiggøres i at lånet har andre attraktive forhold. De kunne være afbetalingsvilkår der passer bedre til dig, eller procedurer omkring godkendelse og udbetaling.

Men hvis du er ude efter et billigt lån er det ÅOP du skal måle det efter.

Andre muligheder

Som alternativ til et minilån kan du få oprettet en kassekredit i banken. Men på samme måde som ved banklån er varigheden for ansøgning og godkendelse noget længere end ved online lån. Og der er ingen sikkerhed for at du får et billigere lån i en bank.

En anden mulighed kan selvfølgelig også være at spare op først. Men afhængig af situationen kan der her være nogen begrænsninger, især tidsmæssigt da det jo i sagens natur tager længere tid at spare op end det tager at låne penge.