Billige lån

Her kan du sammenligne billige lån og få det billigste forbrugslån

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Billige lån med lav rente

Renter på forbrugslån går fra en 3-4 procent og op til over 25 procent. Men vi kan ikke alene vælge et lån med lav rente og så være i mål. Vi skal huske at have alle omkostninger med hvis vi vil have et billigt lån.

Her har vi heldigvis ÅOP til at hjælpe os. Det er først når vi har styr på vores ÅOP vi kan vide hvor meget det rent faktisk koster.

Men da lån på nettet foregår ekstremt hurtigt og der ikke er sikkerhed for lånene bliver lånene først og fremmest dyrere. Det er naturligt og for så vidt også rimeligt nok. Men fordi omkostningerne varierer kan det være et minefelt at skulle vælge mellem forbrugslån uden sikkerhed.

Sådan får du Danmarks billigste lån

Det første du skal gøre at gøre dig dit lånebehov klart. Hvis du låner færre penge bliver dine omkostningerne også lavere. Det samme gælder for længden på lånet. Jo hurtigere du afbetaler jo færre renter og gebyrer ender du med at skulle betale.

Herefter skal vi finde de lån der lever op til beløbet vi skal bruge og har den rette løbetid. Lånebeløbet kan vi heldigvis sortere på i oversigten, men det kan vi desværre ikke gøre med løbetiden.

Billig lån

Nu begynder det at blive en smule vanskeligere. Vi kender nemlig hverken rente eller ÅOP på lånene på forhånd. Og det gør vi ikke fordi din privatøkonomi har betydning herfor. Så det er først når du har ansøgt og modtaget et lånetilbud du kender omkostningerne på lånet.

Men det lader vi os ikke slå ud af.

Vi kan nemlig vælge at ansøge om mere end et enkelt lån, og det er lige præcis hvad vi gør. Reglerne er nemlig sådan at en ansøgning ikke er forpligtende, men bliver fulgt op af at du får tilsendt et lånetilbud. Det er kun hvis du accepterer dette tilbud at du har forpligtet dig til at optage et lån og får pengene tilsendt.

Vi sorterer også efter din alder for at være sikker på ikke at falde på at du er for ung til lånet. Når vi har gjort det beder vi om at få arrangeret lånene efter laveste rente. Rente er ikke et lige så godt mål som ÅOP, men de to nøgletal følges i store træk ad.

Herefter er det en god ide at udvælge to eller tre eller måske helt op til fire forskellige lån. Og ansøge om dem allesammen. Hermed har du noget at vælge imellem efter du er blevet godkendt.

Billige lån til unge

Unge har sjældent store aktiver der kan yde sikkerhed for et lån. Men til gengæld har de mange år til at tilbagebetale. Det er en af de væsentligste årsager til at unge også kan få et lån til lav rente.

Læs også: Låneudbydere og samlelån

Billige lån med lav rente