Forbrugslån – Sammenlign de billigste og bedste i vores oversigt

Her i vores forbrugslån oversigt kan du sammenligne så det er nemt for dig at vælge det billigste og bedste.

Lånebeløb:
10.000 - 500.000
Løbetid:
12 - 180 måneder
ÅOP:
3,69% - 24,99%

ANSØG

★ ★ ★ ★✅ Modtag flere lånetilbud✅ Lav min ÅOP✅ Min 21 årUdbetaling: 1-2 dage
Lånebeløb:
10.000 - 300.000
Løbetid:
36 - 120 måneder
ÅOP:
9,39% - 24,98%

ANSØG

★ ★ ★ ✅ Enkel ansøgningsproces✅ Hurtig svar også weekend✅ Min 21 årUdbetaling: Hurtig
ArcadiaLånebeløb:
10.000 - 500.000
Løbetid:
12 - 180 måneder
ÅOP:
3,49% - 24,99%

ANSØG

★ ★ ★ ★ ★✅ Tilbud fra flere banker✅ Lav min ÅOP✅ Min 18 årUdbetaling: 1-2 dage
CashperLånebeløb:
10.000 - 150.000
Løbetid:
24 - 120 måneder
ÅOP:
14,73% - 24,87%

ANSØG

★ ★ ★ ✅ Hurtigt svar✅ Gratis tidlig indfrielse✅ Min 21 årUdbetaling: 1-2 dage
DERLånebeløb:
25.000 - 500.000
Løbetid:
12 - 180 måneder
ÅOP:
4,90% - 24,90%

ANSØG

★ ★ ★ ★ ✅ Flere lånetilbud✅ Lav min ÅOP✅ Min 18 årUdbetaling: 1-3 dage
FerratumLånebeløb:
1.000 - 20.000
Løbetid:
12 måneder
ÅOP:
24,97%

ANSØG

★ ★ ★ ★ ✅ Tidsubegrænset✅ Gratis tidlig indfrielse✅ Min 20 årUdbetaling: 48 timer
Lånio
NordCredit
PayMark

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.
ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne. Dette kan have indflydelse på hvordan listen er rangeret.

Hvad er forbrugslån?

Forbrugslån er lån til forbrug som oftest på et mindre beløb på mellem 100 kroner og op til omkring 10.000 kroner. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet og det er helt op til dig selv hvad du bruger pengene på.

Hvorfor et lån til forbrug?

Lån til forbrug har især den fordel at du får mulighed for at købe noget med det samme som du måske ellers ikke ville kunne. Hvis du for eksempel får en uforudset regning til tandlæge kan det være den eneste løsning.

I det hele taget indenfor kategorien uforudsete udgifter kan et forbrugslån være en af de eneste løsninger.

Online forbrugslån

I modsætning til kviklån findes forbrugslån både online og i den “virkelige verden”. Kviklån er noget der foregår på internettet. Det betyder blandt andet at det kan være endog meget svært at få overblik over markedet for forbrugslån i Danmark.

Når du både kan få et forbrugslån nede i banken og hos en online udbydere bliver det også vanskeligt at sammenligne.

Renten på forbrugslån

Renter på forbrugslån svinger ganske meget. Fra en 3-4 procent og op til 35 procent, så det er virkelig vigtigt at være grundig. Og husk nu at vi ikke alene kan vælge lav rente og så være i mål. Vi skal huske at have alle omkostninger med.

Det er fint at spare renter, men det kan sagtens blive opvejet af andre udgifter.

Forbrugslån med lav rente

Din rente kommer til at afhænge af flere forskellige ting. Din økonomi er en af dem. En anden er hvilke vilkår du kan få. Hvis du gerne vil have fleksibilitet bliver det som hovedregel dyrere.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og angiver hvad det hvert år koster dig at have optaget lånet. Det er nemlig vigtigt at nævne at der kan være flere forskellige omkostninger inkluderet.

  • Rente er selvfølgelig den oplagte og som udregnes som en procentsats af lånebeløbet.
  • Administrationsgebyr der som oftest er et fast beløb, men kan også være en procentsats
  • Stiftelsesomkostninger som både kan være et fast beløb og en procentsats
  • Oprettelse og meget andet

Afdrag

Et afdrag er en tilbagebetaling af hele eller en del af lånet. For nogle forbrugslån er der en helt fast plan for hvordan du skal betaler forbrugslånet tilbage. For andre har du mere fleksibilitet og selvbestemmelse over hvornår og hvordan lånet skal tilbagebetales. Det vil næsten altid være tilfældet for en kassekredit.

Løbetid

Forbrugslånene i oversigten har forskellige løbetider. Det korteste er fem måneder og det længste er 180 måneder eller fem år. Så der er stor forskel og der kan være en del penge at spare med en kort løbetid og en hurtig tilbagebetaling.

Bedste bank til forbrugslån

For at kunne få et forbrugslån i banken er du tit nødt til at også at have din NemKonto i samme bank. Banken bliver altså din hovedbankforbindelse. Og det er der naturligvis ikke noget galt i eller noget til hinder for.

Det letteste og mest oplagte er selvfølgelig at samle alle dine forbrugslån til et samlelån. Der er som allerede nævnt lån uden sikkerhed, de bliver hurtigt godkendt og kan forholdsvis nemt betales tilbage. Og hvis du undersøger markedet grundigt er det sandsynligvis også muligt at finde et billigere forbrugslån.

Billige forbrugslån

Det er ÅOP der afgør hvad det er det billigste forbrugslån. Desværre oplyses ÅOP vises kun i intervaller så du kender først dine omkostninger efter du har sendt en ansøgning.

Fordi ÅOP varierer så meget, kan der virkelig være meget at hente.

Heldigvis forpligter du dig ikke til noget ved at ansøge. Først når de har modtage din ansøgning kan de fastlægge til hvilken ÅOP de kan tilbyde dig.

Det billigste lån er helt nede i en ÅOP på under 3. Og i næste række findes der ganske mange der ligger omkring de 4-5 %.

Forbrugslån oversigt

Forbrugslån er lettere end nogensinde at optage. Det betyder selvfølgelig også at det kan være vanskeligt selv at navigere i markedet. Derfor er det en rigtig god ide at bruge vores oversigt til at vælge det billigste forbrugslån.

Bedste forbrugslån

For at få det bedste forbrugslån skal du først finde ud af hvilke der passer til dine behov. Derefter skal du ansøge om dem med laveste ÅOP og udvælge det tilbud du får retur med laveste ÅOP. Sådan sikrer vi os at vi vælger et billig forbrugslån. Det er en rigtig god ide at lægge et budget inden du ansøger.

Både fordi du skal kunne vise et budget til kreditor og så du kan se om du har råd til lånet.

Forbrugslån til studerende

Som ung og studerende tjener du formentlig ikke særlig meget, men det kommer du med al sandsynlighed til senere.

Et SU-lån er også både en hjælp og en investering i din fremtidige indtjening. Det er selvfølgelig vigtigt at låne med omtanke når man ikke tjener så meget, men det er altid en god ide.

Sammenlign forbrugslånene inden du kan vælge det billigste

Det er en rigtig god ide at sammenligne forbrugslån inden du vælger dit. ÅOP kan ifølge dansk lov ende helt oppe i 35% så der er kæmpestor forskel i omkostning i forhold til lånene med en ÅOP på bare 3-4 procent.

Du finder loven om omkostninger for lån lige her.

Du kan for eksempel bruge vores samling af forbrugslån til at sammenligne lån så du er sikker på at du ender med det bedste forbrugslån.

Alternativer til et billigt forbrugslån

Der findes masser af alternativer til forbrugslån. Læs os lige gennemgå et par stykker af dem.

  • Kviklån har vundet en del frem de sidste par år og har også fået en del kritik. Lovgivningen er blevet ændret for at beskytte forbrugerne bedre. Men de findes stadig og er ganske populære.
  • Kassekredit er også meget anvendt blandt andet fordi det er så fleksibelt, og kan være meget omkostningsbevist. Du betaler nemlig kun for den del af lånet du bruger. Så du kan have lånet klar til dårligere tider uden at det koste dig noget.

Forbrugslån trods RKI

Det er kan godt være muligt at finde et forbrugslån med RKI, men det er betydeligt sværere. Og du er nok nødt til at vælge de nemme lån fra fordi dem er det nok ikke muligt at få hvis du står i RKI.

Læs også:

Sammenlign de bedste og billigste forbrugslån i vores oversigt