Lån uden kreditvurdering – Her kan du sammenligne

Herunder kan du sammenligne lån uden kreditvurdering, så det er enkelt for dig at vælge det bedste.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Lån penge uden kreditvurdering

Så længe der er tale om professionelle låneudbydere vil der næsten altid være involveret en vis grad af kreditvurdering. De fleste låneudbydere har også fået automatiseret deres processer så det ikke kræver meget af dem. Du får ikke et lån uden dokumentation, men du behøver ikke at gøre andet end at give låneudbyderen adgang til dokumentationen, du behøver ikke selv at fremskaffe og vise den.

Tidligere var det muligt at få et SMS-lån uden kreditvurdering, men det er ikke længere muligt. Så alle håb om et forbrugslån eller et kviklån uden kreditvurdering bør droppes.

Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er grundlæggende den proces der skal vise om du som person er kreditværdig. At være kreditværdig er et udtryk for om en person evner at tilbagebetale sine lån.

I vurderingen heraf indgår der ganske mange faktorer;

  • Luft i økonomien, Hvordan er dine indtægter i forhold til dine udgifter
  • Har du historik for at betale dine regninger til tiden
  • Har du tidligere tilbagebetalt dine lån til fulde

SMS-lån uden kreditvurdering

SMS-lån var selve indbegrebet af lån uden kreditvurdering. Her kunne du udelukkende ved at sende en SMS have pengene på din konto indenfor samme time. Det var hurtigt og enkelt, men det havde en del negative følgevirkninger.

En masse mennesker endte med at optage lån uden at de havde tænkt det mindste over konsekvenser, så i dag er SMS-lån blevet forbudte ved lov.

Kviklån uden kreditvurdering

Kviklån er noget af det nærmeste i forhold til SMS-lån der stadig er lovligt i Danmark. Så det er helt klart denne type af lån du skal fokusere på hvor du ønsker at låne uden kreditvurdering. Eller med den største begrænsning af kreditvurdering der er muligt.

Forbrugslån uden kreditvurdering

Som udgangspunkt har forbrugslån en ganske normal kreditvurdering, men efter opfindelsen af kviklån har du nu mulighed for et få et forbrugslån med stærkt begrænset kreditvurdering.

Lån penge hurtigt uden kreditvurdering

Kreditvurderingen er en af de væsentligste faktorer i forhold til hastigheden ved at optage et lån. Hvis kreditvurderingen ikke går stærkt vil det aldrig være muligt at få et hurtigt lån. En anden væsentlig faktor er selve processen for ansøgning, godkendelse og udbetaling af pengene. Her har digitaliseringen været meget væsentlig i at medbringe tidsforbruget.

Lån uden kreditvurdering