Hurtig lån uden sikkerhed – Stor oversigt over hurtige lån online

Hurtig lån uden sikkerhed – Stor oversigt over hurtige lån online

Hvad er et hurtig lån?

Det er et online lån med hurtig udbetaling, som du kan bruge til hvad du ønsker og som du ikke skal stille pant for.

At du ikke behøver at stille pant betyder at din låneudbyder ikke har sikkerhed i en specifik af dine værdigenstande, men kun i dig og din økonomi generelt.

Fordi det er et hurtig lån uden sikkerhed kan låneansøgningen vurderes hurtigt og pengene kan udbetales meget hurtigt.

Hvor hurtigt går udbetalingen?

Lånene her i oversigten har forskellige udbetalingstider. De hurtigste bliver udbetalt indenfor en time, mens de næsthurtigste bliver udbetalt indenfor et døgn.

Begge dele må med rimelighed betragtes som en hurtig udbetaling af lån.

Dem der tager længst tid at få udbetalt tager op til tre døgn. Så det er stadig indenfor rimeligheden af at kunne betragtes som hurtig kredit.

Lån penge hurtig og nemt

Der findes efterhånden nogle og der er kommet mange nye lån online de sidste par år. Lad os for overblikkets skyld lige gennemgå de vigtigste af dem.

Kviklån; Et lån der kan optages på ganske kort tid og bliver udbetalt samme dag eller indenfor et døgn. Beløbbene der lånes er typisk fra 2-300 kroner og op til 10.000 kroner.

SMS-lån; Blev brugt som betegnelse for lån der kunne ansøges om ved blot at sende en enkelt SMS. Disse lån findes heldigvis ikke mere da for mange mennesker brændte nallerne herpå.

Kassekredit: En kassekredit er en anden form for kredit du kan optage online eller i banken. En kassekredit er en stående kredit du har mulighed for at trække på op til et vist maksimum.

Med en almindelig kassekredit har du ingen forpligtelse til at afbetale lånet indenfor en vis tidsramme eller med et fast beløb hver måned. Du skal også kun betale rente for den del af kreditten du faktisk bruger. Så en kassekredit har mange fordele.

Billigste lån online

Det er unægtelig det bedste at have et billigt lån og hvis muligt allerhelst det billigste.

Det vigtigste nøgletal når vi skal have et billig lån er ikke rente, men derimod ÅOP.

ÅOP tager alle udgifter ved et lån med i beregningen, og er derfor bedre at bruge end rente der ikke tager gebyrer med i betragtningen.

Så når vi skal vælge det bedste lån skal vi finde det lån der har det rette lånebeløb og tilbagebetalingstid og det laveste ÅOP interval.

Sådan vælges du det billigste hurtig lån

Både rente og ÅOP kan i oversigten oplyses i intervaller. Det er fordi de endelige tal først kan oplyses når du ansøgning er blevet vurderet og godkendt.

Desværre kan du ikke sortere lånene efter laveste ÅOP, men du kan sortere efter laveste rente, og til en vis grad vil de to nøgletal følge hinanden.

Derfor kan du godt bruge rente til at sortere efter, men du skal bruge ÅOP til at vælge lån efter.

Og der er ikke noget galt i at ansøge om mere end et enkelt lån, hvis flere har attraktive vilkår. Så har du nemlig mulighed for at vælge det der ender med at have det laveste ÅOP.

Når du får tilsendt dit lånetilbud skal du huske at læse det grundigt igennem og se om vilkårene er efter dine ønsker.

Hurtig lån til unge under 25 år

Unge har sjældent store aktiver der kan yde sikkerhed for lånet. Men til gengæld har de mange år til at tilbagebetale. Så derfor kan det alligevel være attraktivt at låne penge ud til dem. Det er en af de væsentligste årsager til at unge også kan få billige lån.

Hurtig lån uden sikkerhed - Hurtige lån online

Hurtig lån til studerende

Til studerende findes ikke et specifikt udviklet hurtig lån, men som studerende har du en klar forventning om en markant lønstigning når din uddannelse er slut.

Derfor kan studerende normalt låne penge ganske nemt. Låneudbydere forventer at der i fremtiden er råderum nok i økonomien til at tilbagebetalet lånet inklusiv renter.

Så det er ikke fordi unge og lån er en kombination dømt til at mislykkedes, men det er som ung vigtigt at være påpasselig med lån og sin økonomi i det hele taget. Men det gælder i virkeligheden for alle aldersgrupper.

Hurtig lån uden fast indtægt

Ja, det er muligt at få et lån uden indtægt. Og hvis det er en kort periode uden indtægt, kan et lån selvfølgelig være en mulighed for at klare hverdagen.

Men i næsten alle andre tilfælde skal det undgås.

Usikkerheden med hensyn til om du tilbagebetaler det fulde beløb er højere end det ellers ville have været, og derfor kommer lånet til at koste mere.

Hurtig lån med RKI “medlemskab”

Ja, det er muligt at få et hurtig lån trods RKI optagelse, men det er ikke nogen god ide under normale omstændigheder.