Lån med NemID – Her kan du se lån med Mitid

Her kan du læse om alle de forskellige lån du kan få med NemiD og MitID. Samtidig har vi gjort det hurtigt og nemt for dig at vælge det bedste og billigste.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Lån penge med NemID

I dag kan alle lånetyper godkendes med dit NemID eller MitID. Men processen for at blive godkendt kan ikke for alle lån klares alene ved at give kreditor adgang til din skattemappe og bankoplysninger.

Visse lånetyper kan det godt klares alene ved at giver kreditor adgang. Og du kan have pengene samme dag som du har ansøgt.

Faktisk er vi gået fra NemID til MitID, så du kan kun få et lån med MitID.

Billige lån med NemID

Ja når det skal være et billigt lån med MitID er det en rigtig god ide at gøre dig dine ønsker klart først. Hvor mange penge drejer det og om? Hvor lang tid har du behov for lånet? Og hvor meget kan du betale tilbage hver måned?

Når du kender svaret på disse spørgsmål er det tid til at vælge det der passer bedst til dine ønsker.

Hurtige lån med NemID

I dag går det hurtigt og processen er vældig nem for at få et hurtigt lån med NemID. Og udbetalingen går også hurtigere end for andre lånemuligheder der findes i Danmark.

At det hele foregår digitalt har både fordele og ulemper. Fordelen er at det er let og kan gå rigtig hurtigt, mens ulempen er at det går så stærkt at det kan være svært at bevare overblikket.

Lån med straks udbetaling

Der er retorisk ikke fuldstændig klare afgrænsninger mellem hurtig, straks og akut. Måske kan vi blive enige om at akut er hurtigere end hurtigt og måske også straks. I hvert fald mere presserende. Måske kan vi også være enige om at straks skal går stærkere end hurtigt.

Hvor meget kan jeg låne med NemID?

Her i oversigten på siden kan du låne op til en 500.000 kroner. Og det er rigtig mange penge som du er frit stillet i forhold til hvad du ønsker at bruge dem på. Har du brug for at låne flere penge er det nok en god ide at finde et lån specifikt lavet til formålet.

Og selvom du kan få et lån uden sikkerhed på op til en halv million er det ikke nødvendigvis en god ide.

Krav for at kunne låne med NemID

Foruden naturligvis at have enten NemID eller MitID er der et par andre krav du skal kunne opfylde. Du finder et par stykker af dem herunder;

  • Du skal være fyldt 18 år. For visse lån skal du være ældre.
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke stå i RKI og du skal have fast indtægt

Hvad er fordelen ved at låne med MitID eller NemID?

En af de helt store fordele ved at låne penge med dit MitID er sikkerheden. Du er sikker på at låneudbyderen er kontrolleret og valideret og samtidig er udbyderen sikker på hvem du er.

Så for begge parter er der klare fordele ved at låne penge via MitID. Sandsynligheden for at blive snydt er markant lavere end den ellers ville være.

Lån med høj godkendelse

Visse lånetyper har en høj grad af godkendelse fordi kreditvurderingen er begrænset og lånebeløbet er i den lave ende. Det betyder selvfølgelig også at det er ekstra vigtigt at gøre sit hjemmearbejde grundigt inden så du ikke ender med et af de dyreste på markedet.

Lån med nem godkendelse

Det er meget klassisk at vende sig mod lån med nem godkendelse når det kniber med kreditværdigheden.  En anden og bedre mulighed er et lån med kautionist. Det kræver naturligvis at du kan skaffe en der er villig til at kautionere for dig.

En kautionist garanterer for lånet hvis låntager ikke er i stand til at vedligeholde sine forpligtelser, og overtager dermed forpligtelserne i stedet for låntager.

Kviklån med NemID

Kviklån er et oplagt lån med NemiD. Det er lån på mindre beløb, med høj godkendelsesprocent og en meget nem procedure. Lovgivningsmæssigt er der foretaget visse reguleringer for at lånene ikke er så dyre mere og der er blevet strammet op på godkendelsesprocesserne og udbetalingstiderne så kunderne så lidt mere betænkelighed.

Hvilke lån kan jeg underskrive med NemID?

Så længe der er tale om officielle låneudbydere og ikke lån af familie eller venner, vil du kunne underskrive dit lån ved brug af dit MitID. Det vil i punktform sige følgende ikke udtømmelige liste;

Ovennævnte lånetyper er selvfølgelig hovedkategorien, men der findes også masser af underkategorier af lånetyper der kan godkendes via MitID.

Et samlelån der kan bruges til at samle flere dyre lån til et enkelt der er billigere og mere overskuelig. De mange forskellige typer af minilån hvor lånebeløbet ikke overstiger mere end et par tusinde kroner.

Lån penge uden nemid

Det er teknisk muligt at få et lån uden NemID. Men næsten hele grunden til at vi kan forpligte os til andet end at købe digitalt, er bundet op på NemID. 

Din egen sikkerhed bliver også markant dårligere uden brugen af NemID. Låneudbyderen skal jo godkendes for overhovedet at kunne udbyde lån via NemID. Så hold dig for din egen skyld til officielle låneudbydere både digitalt og analogt.

Lån med NemID trods RKI

Der er ganske få kreditorer der accepterer at låntager står i RKI. Men det er et fåtal og det er som oftest også de dyreste. Men der er ingen af låneudbyderne her på siden der kan tilbyde dig et lån med MitID hvis du er registreret i RKI.

Læs også:

Lån med NemID og MitID

Kan man låne penge uden NemID?

Ja i teorien kan du godt men det er langt mere besværligt. Det kræver både en større indsats fra din side og en låneudbyder der er villig til at arbejde mere end ellers.

Kan man få hjælp i banken til MitID?

Nej, MitID er en offentlig IT løsning som du skal henvende dig til borgerservice for at få hjælp til at oprette.