Internetudbydere i Danmark – Få den bedste internetudbyder

Hvad er en internetudbyder?

En internetudbyder er som oftest en kommerciel virksomhed der forbinder sine kunder til internettet via bredbånd. Som regel med en trådløs router hvor flere forskellige enheder kan tilkobles samme abonnement. Når vi skriver at det som oftest er en kommerciel virksomhed er det fordi der også findes internetudbydere der er sammenslutninger af grupper af forbrugere. Der findes efterhånden ganske mange danske internetudbydere, så det kan være svært at få overblik over markedet. Her hjælper vi dig til at få overblikket når du skal vælge ny internetudbyder. Hvilken internetudbyder kan jeg få

Internetudbydere i Danmark sammenligning

Når du skal vælge dig en ny internetudbyder er det vigtigt at starte med at gøre dig dit behov og dine ønsker klar. Hvilken hastighed har du brug for og hvad ligger dit budget på. Når du har gjort dig det klart er det nemt at finde hvilken forbindelse der passer bedst til dine behov og ønsker.

Bedste og billigste internetudbyder

For at kunne få den billigste internetudbyder er alt du behøver at gøre at sortere efter laveste pris i oversigten her på siden. Så kan du se de billigste muligheder. Du kan også vælge en maks pris du er villig til at betale om måneden og herefter se hvilke muligheder der så er.

Internetudbydere der kan levere fibernet

Hvis du gerne vil have en fibernet løsning kan du for eksempel vælge en af følgende udbydere;
 • Maxspeed
 • Waoo
 • YouSee

Hvilke internetudbydere kan jeg få?

Vores internetudbydere sammenligning har inkluderet 10 forskellige selskaber i oversigten øverst på siden.
 • Oister tilbyder deres kunder mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Virksomheden startede i 2008 og kører på 3s netværk. Som kunde hos Oister får du adgang til fordelsklubben Oister+ som giver mulighed for mange rabatter
 • Kviknet startede i 2014 og leverer bredbånd via kabel-TV og telefonstikket og bruger TDCs netværk. De har hastigheder fra 100Mbit til 300Mbit. Oprettelse er gratis og du bliver bundet som kunde i seks måneder.
 • YouSee er privat delen af Danmarks største teleselskab TDC. Leverer bredbånd, tv og telefoni til sine kunder via kabel-TV, telefonstikket og fibernet. De har hastigheder fra 10Mbit til 1.000Mbit. Du bliver bundet som kunde i seks måneder.
 • CBB er ejet af Telenor og kan levere bredbånd via kabel-TV og mobilt bredbånd. De tilbyder 73Mbit i hastighed med gratis oprettelse og ingen bindingsperiode.
 • Stofa udbyder kabel-TV, bredbånd og telefoni til sine kunder. Stofa bredbånd bliver leveret via kabel-TV. De har hastigheder fra 30Mbit til 1.000Mbit og ingen bindingsperiode.
 • 3 er et teleselskab der tilbyder sine kunder mobilabonnementer og bredbåndsløsninger. Bredbånd bliver leveret vi mobilt bredbånd med en hastighed på 200Mbit. Oprettelse koster 100 kroner og du bliver som kunde bundet i seks måneder.
 • Waoo er et teleselskab der udbyder fibernet, TV og mobiltelefoni til sine kunder. Bredbånd kommer via fibernettet i hastigheder fra 200Mbit og op til 1.000Mbit. Oprettelse er gratis og du bliver som kunde bundet i seks måneder.
 • Hallo tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til sine kunder. Hastigheder fra 200Mbit og op til 1.000Mbit og med gratis oprettelse og seks måneders binding.
 • Maxspeed Leverer bredbånd til sine kunder via kabel-TV, telefonstikket, fibernet og mobilt bredbånd. Hastigheder fra 71Mbit til 1.000Mbit med gratis oprettelse og inden bindingsperiode. 
 • Velkommen tilbyder deres kunder mobiltelefoni, bredbånd, fastnet og energi. Virksomheden startede i 2016 og kører på TDCs netværk. Bredbånd bliver leveret via telefonstik med en hastighed på 100Mbit med gratis oprettelse og seks måneders bindingsperiode.
Læs også: Mobilselskaber i Danmark Bedste internetudbyder - internetudbydere i Danmark