Fibernet priser – Her kan du sammenligne og få lynhurtigt internet

Her kan du sammenligne fibernet priser og finde din nye udbyder af en lynhurtig internetforbindelse. Du kan sortere efter download og upload hastigheder og efter pris per måned.

Hvad er fibernet?

Det er den nyeste version af bredbånd som bliver sendt afsted via lyslederkabler også kaldet optisk fiber. Det er den første løsning som er udviklet direkte til brug af internettet.

De andre mulige løsninger er bredbånd via telefonstikket og via kabel TV. Da telefonstikket og TV kabler i sagens natur er udviklet til andre ting end internettet, er de ikke lige så velegnet til det som fiberbredbånd er.

Kan jeg få fibernet?

Det kommer an på hvor du bor. Du kan på hjemmesiderne for fibernet udbydere undersøge om der kan leveres fibernet internet til din adresse. Hvis du ikke kan få det fiberbredbånd for nuværende er der god mulighed for at du kan få det i fremtiden. Det er nemlig ved at bliver lagt ud til langt det meste af Danmark.

Hvem udbyder fibernet?

Her i oversigten har vi både Hiper og Stofa som udbyder fiberbredbånd. Derudover har begge også de mere traditionelle løsninger til bredbånd som telefonstik og TV-kabel.

Billede af fibernet priser

Hvad koster fibernet?

Hiper tilbyder en løsning med 1000 MBIT i både download og upload hastigheder til en pris af 299 kroner per måned, mens Stofa tilbyder fire forskellige løsninger. Det er løsninger fra 30 MBIT i download og upload hastigheder til 229 kroner per måned som den langsomste og billigste, til den hurtigste som er 600 MBIT i download og upload hastigheder til en pris af 499 kroner per måned.

Hipers løsning koster 398 kroner i oprettelse mens alle Stofas løsninger er gratis i oprettelse.

Så der er bestemt mulighed for at vælge billigt fibernet. Selvfølgelig under forudsætning at du bor et sted hvor det kan leveres.

Router

Få at kunne komme på internettet via wifi er det nødvendigt at have en router. Hos Hiper medfølger den, mens en router skal tilkøbes for alle Stofas løsninger.

Fibernet TV

Stofa er både bredbånd og TV udbyder så her har du mulighed for at få begge dele som pakkeløsning, og tv kan du så se igennem din internetforbindelse.

Hiper har derimod valgt at fokusere udelukkende på levering af internet som ydelse.

Stofa har tre forskellige TV pakker med henholdsvis 27, 40 og 61 kanaler og hvor du også har mulighed for at leje film.