Bredbåndsudbydere – Her finder du den bedste bredbåndsudbyder 2019

Oversigt over bredbåndsudbydere

Sammenlign bredbåndsudbydere i Danmark så du er sikret den bedste internetudbyder 2019.

Internetudbydere sammenligning

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

*Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Hvad er en internetudbyder?

Det er som oftest en kommerciel virksomhed der via 3G eller 4G netværk forbinder deres kunder til internettet. Som regel med en trådløs router installeret hvor flere forskellige enheder kan tilkobles det samme internet abonnement.

Sammenlign bredbåndsudbydere

Der er inkluderet seks forskellige bredbåndsudbydere her på siden.

 • Hiper er en ny bredbåndsudbyder der startede i 2015. Hiper udbyder bredbånd via fibernet, kabel-TV og telefonstik og bruger TDCs net. De har ikke andre ydelser udover bredbånd. Læs vores Hiper anmeldelse lige her.
 • Kviknet startede i 2014 og leverer bredbånd via kabel-TV og telefonstikket og bruger TDCs netværk. De har ikke andre ydelser end bredbånd. Du kan læse vores Kviknet anmeldelse lige her.
 • Fullrate bredbånd er ejet af TDC og startede med udelukkende at være bredbåndsudbyder, men er i dag også et TV og mobilselskab med mobilt bredbånd, mobilabonnementer og TV. Du finde vores Fullrate anmeldelse lige her.
 • YouSee bredbånd er privat delen af Danmarks største teleselskab TDC. Leverer bredbånd, tv og telefoni til sine kunder enten via kabel-Tv eller telefonstikket. Du kan læse vores anmeldelse af YouSee lige her.
 • Stofa udbyder kabel-TV, bredbånd og telefoni til sine kunder. Bredbånd bliver enten leveret via kabel-TV eller fibernettet.
 • Ewii er et selskab der tilbyder sine kunder energi, naturgas og fiberbredbånd.

Billede af bredbåndsudbydere

Hvilke internetudbydere kan jeg få?

Alle udbyderne i oversigten øverst på siden er landsdækkende og kan levere internet til hele landet. Faktisk er det kun fibernet det kan knibe med at levere til hele landet.

Hurtigste internetudbyder

Sammenligner vi bredbåndsudbydere i oversigten er de hurtigste Hiper og YouSee der begge kan give dig en download hastighed på helt op til 1000 Mbit. Og det er rigtig hurtigt bredbånd.

Hastigheden på en internetforbindelse er en angivelse af hvor meget data der kan transporteres inden for en given tidsramme. Og derfor kan den begynde at hakke hvis den er presset og der bliver downloadet mere end den kan rumme.

I dag er der i modsætning til dagene med modem og opringning næsten altid inkluderet ubegrænset download og upload af data via en wifi-forbindelse. Så det er ikke fordi prisen løber løbsk selvom du downloader en masse.

Billede af den bedste internetudbyder

Hvilken bredbåndsudbyder skal jeg vælge?

Det kommer an på om det vigtigste er at have den billigste internetudbyder eller at have hurtig bredbånd. Lad os kigge nærmere på nogle meget generelle retningslinjer for hastighed.

 • 10MBIT/s
  • God løsning hvis du kun skal bruge nettet til at læse nyheder og tjekke facebook og email.
 • 20MBIT/s
  • Udmærket løsning hvis du også skal streame film og serier, men næppe af flere end 2 brugere ad gangen.
 • 50MBIT/s
  • God løsning hvis flere end 2 brugere skal streame film og serier samtidig.

Fibernet udbydere

Af de forskellige bredbåndsudbydere her på siden tilbyder Hiper, Stofa og Ewii fibernet løsninger.