Magistrenes a-kasse – Er MA a-kasse den rigtige til dig?

Beskrivelse af MA a-kasse

Magistrenes a-kasse er en a-kasse for humanister og scient’er der arbejdere både som lønmodtagere og selvstændige. Medlemmerne af MA arbejder typisk med HR, kommunikation, undervisning, forskning, administration, programmering, projektledelse, IT, konsulent eller som selvstændige.

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.

Magistrenes a-kasse

Organisationen blev stiftet tilbage i 1974 som en a-kasse for humanister og har i dag over 82.000 medlemmer som både arbejder i det private erhvervsliv, i det offentlige og hos NGO´er. Af de 82.000 medlemmer er over 17.000 studerende.

Magistrenes A-kasse - MA A-kasse for humanister

Historie for MA a-kasse

Organisationen blev ved oprettelsen i 1974 lavet til humanistiske akademikere, men er i dag tværfaglig og optager alle uanset arbejdsfelt.

Magistrenes a-kasse har hovedkontor i København og regionskontorer i Århus, Odense og Aalborg.

MA a-kasse kontingent

Kontingentet for at være fuldt med koster 493 kroner per måned.

Medlemsfordele hos Magistrenes a-kasse

Som medlem har du mulighed for en lang række af kurser som du kan se i flere detaljer her.

Hvis du også er medlem af Dansk Magisterforening kan du få rabat på dine forsikringer hos GF forsikring.

Lønsikring hos MA

En lønsikring er en privat forsikring du kan tegne for at sikre dig yderligere udover de almindelige dagpenge. Vælger du at tegne en lønsikring hos MA a-kasse bliver den administreret gennem Marsh.

Hvis du tegner en lønsikring gennem Magistrenes a-kasse kan du få op til 80% af din nuværende løn eller højst 30.000 kroner per måned ved arbejdsløshed.

Efterløn med Magistrenes a-kasse

Hvis du er medlem af MA A-kasse får du tilsendt tilbud om at spare op til efterløn et stykke tid før du fylder 30 år. Er du først fyldt 30 år er det væsentlig sværere at tilmelde sig efterlønsordningen.