Magistrenes a-kasse – Er MA a-kasse den rigtige til dig?

Magistrenes a-kasse er for lønmodtagere og selvstændige der for mestendels er humanister og scient´er. Medlemmerne af MA a-kasse arbejder typisk med HR, kommunikation, undervisning, forskning, administration, programmering, projektledelse, IT, konsulent eller som selvstændige.

Magistrenes a-kasse – MA a-kasse

Organisationen blev stiftet tilbage i 1974 og har i dag over 74.000 medlemmer som både arbejder i det private erhvervsliv, i det offentlige og hos NGO´er. Af de 74.000 medlemmer er over 13.000 studerende.

Billede af Magistrenes A-kasse

Historie

Ved oprettelsen i 1974 var organisationen kun for humanistiske akademikere, men er i dag tværfaglig og optager alle uanset arbejdsfelt.

Magistrenes a-kasse har hovedkontor i København og regionskontorer i Århus, Odense og Aalborg.

MA Fagforning

Mange af MA´s medlemmer er også medlem af Dansk Magisterforening som er en fagforening for folk med en universitetsuddannelse og universitetsstuderende. Dansk Magisterforening blev startet i 1918 under navnet Almindelig Dansk Cand. Mag. Organisation, men skiftede til det nuværende i 1946.

Magistrenes a-kasse kontingent og medlemsfordele

Prisen for at være fuldt med i a-kassen er 489 kroner per måned. Du har mulighed for at tilkøbe lønsikring ved et medlemskab.

Som studerende er det gratis at medlem af a-kassen.

Fordele ved at være med i MA a-kasse;

  • Kurser
  • Gratis a-kasse til studerende

Som medlem har du mulighed for en lang række af kurser som du kan se i flere detaljer her.

Lønsikring

En lønsikring er en privat forsikring du kan tegne for at sikre dig yderligere udover de almindelige dagpenge. Hvis du tegner en lønsikring kan du få op til 80% af din nuværende løn ved arbejdsløshed.

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderen.

Du kan læse mere generelt om a-kasser lige her.