ASE a-kasse og fagforening til selvstændige og lønmodtagere

Navnet står for A-kassen for Selvstændige og har både fagforening og a-kasse. Organisationen startede som en a-kasse for selvstændige men har i dag a-kasse og fagforening for alle. ASE a-kasse og fagforening er en af de såkaldt frie fagforeninger (også kaldet de gule fagforeninger) hvilket betyder at de er tværfaglige og tværpolitiske og tilbyder medlemskab for både lønmodtagere og selvstændige.

ASE a-kasse og ASE fagforening

Organisationen blev stiftet tilbage i 1976 og har i dag lige omkring 150.000 medlemmer, hvilket gør den til den 5. største a-kasse i Danmark.

Billede af ASE a-kasse, ase fagforening og ase selvstændig

Historie – ASE Selvstændig og Lønmodtager

Organisationen indledte et samarbejde med A-kassen for selvstændige Lønmodtager som yder arbejdsmarkedsforsikringer til lønmodtagere. Og i 2013 blev et samarbejde startet med Foreningen ASE Selvstændig som varetager selvstændiges erhvervsdrivendes interesser.

Organisationens fagforening og a-kasse har hovedkontor på Frederiksberg og lokalkontorer 11 forskellige steder rundt omkring i landet.

Lønsikring

Du har også mulighed for at tegne en lønsikring når du er medlem af ASE. Det er en forsikring der hos ASE sikrer dig op til 85% af din nuværende løn, så du ikke “kun” får dagpenge ved arbejdsløshed.

Priser og medlemsfordele ved ASE fagforening og a-kasse

Prisen for at være med i a-kassen ligger på 493 kroner per måned og fagforening koster 67 kroner per måned. Priserne er de samme for selvstændige og lønmodtagere.

Som studerende er det gratis at være medlem.

Fordele ved at have et medlemskab;

  • Kursustilbud
  • Sundhedssikring
  • Pensionsordning
  • Karriererådgivning
  • Gratis a-kasse og fagforening til studerende

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderen.

Du kan læse alt om a-kasser lige her.