CA – Her er den komplette guide til Civiløkonomernes a-kasse

CA er Civiløkonomernes a-kasse og er en arbejdsløshedskasse for lønmodtagere og selvstændige der arbejder med ledelse, økonomi, marketing, kommunikation, HR, IT, rådgivning osv. De allerfleste medlemmer har en uddannelse fra et universitet, en handelshøjskole eller et handelsakademi.

Organisationen har udelukkende a-kasse hvorfor der altså ikke er tilknyttet en fagforening til organisationen.

CA a-kasse blev stiftet tilbage i 1978 og har i dag lige omkring 65.000 medlemmer og de arbejder næsten allesammen på det private arbejdsmarked.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderen.

CA a-kasse

CA a-kasse har lokalkontorer fem forskellige steder i landet; Aalborg, Århus, Kolding, Odense og Gentofte.

Priser

Et fuldtidsmedlemskab af a-kassen koster 505 kroner per måned. For 55 kroner ekstra om måneden får du CA+ som er advokathjælp og giver dig professionel juridisk bistand.

Du har derudover mulighed for at tilkøbe lønsikring som medlem.

Hvis du både er studerende og under 30 år er et medlemskab gratis.

Medlemsfordele

Med et medlemskab medfølger en række af medlemsfordele for eksempel, juridisk hjælp og karriererådgivning hos du får behov for det. Derudover får du adgang til en række af rabataftaler, herunder forsikring hos Gjensidige.

CA Lønsikring

Som medlem kan du tegne en lønsikring og dermed sikre dig op til 90% af din nuværende løn hvis du kommer ud for arbejdsløshed. Lønsikring er en privat forsikring der kommer oveni de almindelige dagpenge, så du kan modtage op til 40.000 kroner eller op til 90% af din nuværende indtægt ved arbejdsløshed.