Binære optioner – Her er din guide til handel med optioner

Hvad er binære optioner?

Handel med binære optioner er finansielle væddemål omkring hvorvidt værdien af et aktiv vil stige eller falde indenfor en given tidsramme. Som navnet hentyder er der to mulige udfald på udviklingen af værdien af en option indenfor den fastsatte tidsramme, op eller ned. Du kan for eksempel sætte penge på at olien indenfor de næste 30 minutter stiger i værdi. Hvis du har ret tjener du penge men hvis den falder i værdi taber du penge.

Hvor meget du vinder eller taber afhænger af dit valg af aktiv og tidsramme. Endnu et rigtig godt værktøj til daytrading.

✅ + 9.000 CFD 'ere
✅ 1:30 gearing
✅ Aktier, ETF, Indeks
✅ Min 2.000 USD
★ ★ ★ ★ ★OPRET KONTO
75% af CFD detailkonti taber penge

eToro

✅ + 2.500 CFD 'ere
✅ 1:30 gearing
✅ Aktier, ETF, Indeks
✅ Min 50 USD
★ ★ ★ ★ ★OPRET KONTO
78% af CFD detailkonti taber penge

*Investering indebærer risiko for tab*
Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.
ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.Dette kan have indflydelse på hvordan listen er rangeret.

Hvordan du kommer i gang med handel med binære optioner

  • Det første du skal gøre er at vælge en daytrader platform som tilbyder binære optioner som produkt
  • Dernæst vælger du hvilket aktiv du forventer stiger eller falder i værdi
  • Bestemt din tidsramme
  • Vælg om du tror værdien stiger eller falder
  • Beslut hvor stort et beløb du ønsker at “spille” for

Binære optioner versus aktier

I modsætning til aktiehandel spekulerer du i de helt små udfald i kurserne på helt ned til under en procent. Og du har mulighed for at spekulere i at kursen falder, hvilket du ikke kan med almindelige aktier. Hvis du som privat investor tror at kursen på et værdipapir falder kan du som alternativ bruge en CFD.

Lad os lige tage et par af de allermest almindelige udtryk indenfor optionsverdenen. En call er retten til at købe det underliggende aktiv, det vil sige at hvis du køber en call spekulerer du i at værdien stiger. En put er retten til at sælge det underliggende aktiv, hvilket vil sige at du spekulerer i at værdien falder.

Binære optioner grafer

Når du handler med binære optioner er den grafpakke din trader stiller til rådighed, helt essentiel. Selvfølgelig afhængig af hvordan du trader skal du kunne se grafer på 1-minut, 2-minut, 5-minut intervaller og så videre over de aktiver du handler.

Hvis du ikke har adgang til tilfredsstillende grafer har du nærmest ingen sandsynlighed for at tjene penge på din handel. Så hav det derfor som et af dine vigtigste fokuspunkter.

Binære optioner