Handel med binære optioner 2017 – Find ud af om en option er for dig

Handel med binære optioner er finansielle væddemål omkring hvorvidt værdien af et aktiv vil stige eller falde indenfor en given tidsramme. Som navnet hentyder er der to mulige udfald på udviklingen af værdien af en option indenfor den fastsatte tidsramme, op eller ned. Du kan for eksempel sætte penge på at olien indenfor de næste 30 minutter stiger i værdi. Hvis du har ret tjener du penge og hvis den falder i værdien taber du penge.

Hvor meget du vinder eller taber afhænger af dit valg af aktiv og tidsramme.


Oversigt over online trading platforme. 

PLATFORMANMELDELSEHØJDEPUNKTERBEDST TILPRIS PER HANDELMINIMUMS
INDSKUD
OPRET KONTO


ANMELDELSEBalancebeskyttelse så du maks kan miste dit indskudAlle0,01% - 0,3%$100KONTO
Plus500ANMELDELSEMange produkter og mulighed for høj gearingCFD-trading0,2%DKK1.000KONTO
Din kapital er i fare
ANMELDELSEEkstrem fleksibilitet ved gearing og handel med bitcoinsValutahandel0,02%$1KONTO
ANMELDELSEAdgang til mange markeder og produkterDaytrading0,01% - 0,07%DKK1.000KONTO
ANMELDELSEMulighed for at kopiere de bedste investorerSocial trading0,02% - 0,5%$200KONTO
ANMELDELSESImple og overskuelige graferBinære optionerVarierer€100KONTO

Alle tradere er fuldt reguleret. Bemærk at handel indebærer risiko. 

*ØkoNEMi modtager kommission fra platformene


Hvordan du kommer i gang med handel med binære optioner

  • Det første du skal gøre er at vælge en handelsplatform som tilbyder binære optioner som produkt
  • Hernæst vælger du hvilket aktiv du forventer stiger eller falder i værdi
  • Bestemt din tidsramme
  • Vælg om du tror værdien stiger eller falder
  • Beslut hvor stort et beløb du ønsker at “spille” for

Binære optioner versus aktier

I forhold til almindelig aktiehandel er dine afkastsmuligheder væsentlig højere på binære optioner, men det er din risiko til gengæld også. Så det er anbefalelsesværdigt at starte ud i det små for at minimere et potentielt tab. Når du så har prøvet dig lidt frem og haft succes, kan du altid forøge indsatsen eller rulle dine gevinster videre.

I modsætning til aktiehandel spekulere du i de helt små udfald i kurserne på helt ned til under en procent. Og du har mulighed for at spekulere i at kursen falder, hvilket du ikke kan med almindelig aktiehandel. Hvis du som privatinvestor tror at kursen på et værdipapir falder kan du i stedet handle en CFD.

Lad os lige tage et par af de allermest almindelige udtryk indenfor optionsverdenen. En call er retten til at købe det underliggende aktiv, det vil sige at hvis du køber en call spekulerer du i at værdien stiger. En put er retten til at sælge det underliggende aktiv, hvilket vil sige at du spekulerer i at værdien falder.

handel med binære optioner option

I modsætning til CFD-handel mister du maksimalt dit indskud hvilket naturligvis betyder at en binær option er mindre risikofyldt end en CFD. Du ved også allerede ved køb af optionen hvor meget du kan vinde og tabe og du skal ikke betale spreads, så gennemsigtigheden er høj.

Binære optioner grafer

Når du handler med binære optioner er den grafpakke din trader stiller til rådighed, helt essentiel. Selvfølgelig afhængig af hvordan du trader skal du kunne se grafer på 1-minut, 2-minut, 5-minut intervaller og så videre over de aktiver du handler.

Hvis du ikke har adgang til tilfredsstillende grafer har du nærmest ingen sandsynlighed for at tjene penge på din handel. Så hav det derfor som et af dine vigtigste fokuspunkter.

Investering som ikke er handel med binære optioner

Binære optioner kan ikke betragtes som investering men nærmere spekulation. Så hvis du synes de er lige lovlig risikofyldte til din smag, har vi også skrevet en artikel om mere traditionel investering.