Det Faglige Hus a-kasse og fagforening – Medlemskab for alle

Det Faglige Hus a-kasse og fagforening er tværfaglig, hvilket betyder at alle kan blive medlem. Det er en af de såkaldt frie fagforeninger (også kaldet de gule fagforeninger) hvilket betyder at de ikke er medlem af en af hovedorganisationer som LO, AC og FTF indenfor fagbevægelsen.

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne der er vist her på hjemmesiden. Links kan være reklamelinks.

Det Faglige Hus a-kasse

De blev stiftet tilbage i 1988 og har i dag lige omkring 130.000 medlemmer. Organisationen har omkring 400 ansatte som blandt andet er advokater, jurister, socialrådgivere og sagsbehandlere.

Det Faglige Hus a-kasse

Historie

Organisationen består af de fire faglige organisationer FK/TS, Fagforeningen Danmark, 2B – Bedst og Billigst og Foreningen Danske Selvstændige og en a-kasse .

I starten i 1988 var det kun funktionærer det kunne blive medlemmer men i 1998 blev det ændret til at alle lønmodtagere og selvstændige kunne blive medlemmer. Og sådan er det stadig den dag i dag.

A-kassen blev en del af organisationen i 2002.

Organisationen har hovedkontor i Esbjerg og underafdelinger otte andre steder i landet. Underafdelingerne findes i; Brøndby, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding, Hillerød, Herning og Ringsted.

Priser for medlemskab

Priserne for at være med i a-kassen starter ved 350 kroner per måned for deltidsansatte og 479 kroner for fuldtidsansatte. Fagforeningen koster  69 kroner per måned for både deltid og fuldtidsansatte. Du har mulighed for at tilkøbe lønsikring ved et medlemskab.

Lønsikring hos Det Faglige hus

Hvis du vælger at tegne en lønsikring igennem Det Faglige Hus skal du være medlem af a-kassen. Lønsikringen tegnes igennem Fagforsikring og kan sikre dit op til 90% af din nuværende indkomst.