Kassekredit – Få en billig kassekredit fra 100 til 500.000 kroner her

Herunder kan du finde et større udvalg af lån så du kan have en billig kassekredit på ganske få minutter. Og du har pengene på din bankkonto indenfor maksimalt et par dage. Du kan tilmed sortere lånene efter lånebeløb og din alder.

Find en billig kassekredit;

 
 

*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

*Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet

Hvad er en kassekredit?

Det er et stående lån hvor du som låntager har mulighed for at trække op til en aftalt maksimum. Men du betaler kun for den del af lånet du faktisk anvender og du har ikke nogen fast afbetalingsprofil.

En kassekredit en fordel i forhold til andre lån at du som nævnt kun skal betale for den del du bruger. Lad os tage et eksempel for forståelsens skyld.

Hvordan virker en kassekredit?

Med et normalt lån på for eksempel 25.000 kroner skal du betale rente af samtlige 25.000 kroner uagtet om du bruger dem eller ej. Ved en kredit på 25.000 kroner hvor du kun bruger 10.000 kroner skal du kun betale rente af de 10.000 kroner.

Det har også det yderligere fordel at så længe du bruger din kredit kan du få en høj og sikker forrentning af dine penge. Du får/sparer nemlig den samme rente som du selv skal betale for at have kassekreditten.

Det er nok tit på den højeste mulige indlånsrente du kan få i dagens Danmark.

Fordele og ulemper ved kassekredit

Lad os hurtigt opsummere fordele og ulemper for kassekreditter.

Fordele;

  • Du betaler kun for dit forbrug
  • Du kan få en høj indlånsrente

Ulempe;

  • Renter på kassekredit kan til tider være højere end for andre lån

Kassekredit rente

Billede af en kassekredit

Billedet forover forestiller et muligt træk på en kredit. Den røde del af grafen er den ubrugte del af kreditten, men den blå del er den brugte. Samlet bliver den brugte og ubrugte del altid til det aftalte maksimum på 25.000 kroner.

Hvis du bruger mere end det aftalte maksimum går din kredit i overtræk, og du skal betale strafrenter af overtrækket.

Få en kassekredit

Du kan vælge en billig kassekredit uden sikkerhed i vores oversigt. Og faktisk er der også andre former for lån oplistet i oversigten. Så du er frit stillet i forhold til hvad du er interesseret i.

Du kan ansøge kun med brug af dit NemID online og det tager dig kun ganske få minutter. Herefter bliver du godkendt indenfor fem minutter og har pengene på de konto allerede i morgen.

Billig kassekredit

Få at få den billigste kassekredit er tallet vi skal kigge på ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent og kigger på de samlede omkostninger forbundet med et lån. Og det er uagtet hvad disse udgifter bliver kaldt.

Så vi kan derfor ikke nøjes med at kigge på og sammenligne renter mellem forskellige forbrugslån eller kassekreditter.

Hurtig kassekredit

Hvis du vælger et af lånene i oversigten kan du have pengene på din konto senest om et par dage. Som alternativ findes både et kviklån og et kreditkort med en indbygget kredit.

Men lån altid med omtanke og lån ikke penge du ikke kan betale tilbage. Konsekvenser hermed kan være voldsomme, og du risikerer at ende i RKI.

Erhvervskonto med kassekredit

Mange virksomheder har en medfølgende kredit på deres konti til det daglige forbrug. Det giver en fleksibilitet til uforudsete udgifter, manglende indtægter eller kunderne ikke betaler deres regninger til tiden.

Hvis behovet er her og nu er det lettere end at skulle i forbindelse med banken og ansøge om banklån eller deslignende.

Finansiering af bolig

En kassekredit kan også bruges i forbindelse lån til bolig. Både for et boliglån til en ejerbolig og til et andelsboliglån. De 80% af købsprisen kan blive finansieret med realkreditlån, mens 15% kan lånes i banken og de sidste 5% skal erlægges kontant.

Boliglånet på 15% kan sættes sammen på mange forskellige måder. En af måderne er med en boligkredit som er en art billig kassekredit som du kan betale tilbage som du selv ønsker. Det er en stående kredit med en lav rente som til forskel fra en almindelig kassekredit dog har en udløbsdato.

Men indtil udløbsdatoen kan du bruge kreditten som du ønsker. Så hvis du har betalt noget har lånet tilbage, har du pludselig en kredit med lav rente. Det er nok den laveste rente på kassekredit du har mulighed for at få.

Lån i friværdien

Så hvis du har friværdi kan du få en boligkredit som har en meget lav rente. For at det give mening med en boligkredit skal dit lånebeløb nok op på et par hundrede tusinde som minimum.

Den kan også bruges til finansiering af en bil i stedet for at optage et mere traditionelt billån.

Budget

Det er en rigtig god ide at have flere forskellige konti hos din bank. Du bør nok som minimum have en budgetkonto, en lønkonto og en opsparingskonto.