Billån

Her kan du sammenligne så du er sikker på at få det billigste billån.

ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Læs med her og vær bedst stillet i forhold til at få den bedste finansiering til din bil.

Den købte bil kan godt bruges som sikkerhed for lånet, men værdien af bilen og dermed også af sikkerheden vil løbende falde.

Medmindre selvfølgelig der er tale om en veteranbil som godt kan stige i værdi. Men for at være en veteranbil skal bilen mindst være 35 år gammel.

Billigste billån

Renterne kan komme helt ned til 2-3 procent for almindelige biler.

Længden på billån

Standardlængden af et realkreditlån er 30 år, mens det for biler er væsentligt kortere da de færreste biler holder så længe. De fleste biler ender med andre ord ikke som veteranbiler.

Længden er i intervallet 1-9 år så der er stadig langt op til de 35 år for at ende som veteranbil.

Egen udbetaling ved køb af bil

Du kan godt købe en bil uden selv at lægge noget i udbetaling. Du låner med andre ord hele beløbet du skal bruge til at købe bilen. Men det bliver dyrere end hvis du selv kommer med noget af udbetalingen. Jo mere af udbetalingen du selv kommer med, jo færre penge skal du i sagens natur låne og jo billigere bliver det for dig.

Billån til elbiler

Som led i den grønne omstilling har mange banker udviklet billån specifikt til elbiler. Disse er billige end standard billån, og i visse tilfælde har de gratis perioder og ingen krav om egenudbetaling.

Så hvis du alligevel er i markedet for en elbil er det virkelig værd at kigge efter om et af disse lån til elbil ikke er det billigste billån.

Læs også: Kreditkort

Billigste billån