Bredbånd sammenligning – Få billigt internet i Danmark

Hvis du gerne vil have billigt internet skræddersyet dine behov er du kommet til det rette sted. Her kan du foretage en bredbånd sammenligning og under oversigten kan du læse alt du har behov for at vide når du skal vælge billigt bredbånd.

Hvad er internet?

Internettet er et digital netværk der forbinder brugerne med alle de forskellige hjemmesider der er tilgængelige på nettet. Normalt bruger vi den del af internettet der hedder world wide web (www) som er den mest kommercielle del af internettet.

Lad vi kigger nærmere på hvilken hastighed du har behov for, og hvordan du får valgt Danmarks billigste internet løsning.

Hvad er det billigste internet?

I oversigten kan du sammenligne internet priser og hastigheder fra 5 forskellige bredbåndsudbydere. Du kan se download og upload hastigheder, priser for oprettelse og priser på bredbånd per måned.

Og du kan også sammenligne efter gebyr, bindingsperiode og om du bliver forbundet via TV-kabel, telefonstik eller fibernet. Så lad os kigge nærmere på hvad internet koster, hvad der er det billigste internet og hvordan vi vælger mellem billige bredbåndsudbydere.

Hvad koster internet?

Da næsten alle bredbåndsudbydere i Danmark tilbyder frit forbrug af data behøver vi ikke kigge på datamængder. Men vi sammenligner i stedet for efter bredbåndshastighed, priser og dækning.

Priserne på produkterne her på siden varierer en del og starter fra 199 og løber op til 699 kroner per måned. Så der er noget til enhver prisklasse, og hastighederne kan nå helt op til 1000MBIT/s.

Hvor hurtigt internet kan jeg få?

For at få den højeste internet hastighed på 1000MBIT/s skal du vælge Hiper eller YouSee. Hiper kan tilbyde denne hastighed for både en Kabel TV forbindelse og via fibernettet, mens YouSee tilbyder det via Kabel TV.

Desværre er fibernettet ikke bredt ud til hele landet endnu, så det er ikke tilgængeligt for alle og enhver.

Dækningen er afhængig af din bopæl, hvorfor det er svært at sige noget generelt omkring det. Lad os derfor i stedet kigge nærmere på de forskellige bredbåndsudbydere, hastigheder og priser.

Billede af billigt bredbånd

Hvilke bredbåndsudbydere kan jeg få?

Alle udbyderne i oversigten øverst på siden er landsdækkende og kan levere internet til hele landet. Faktisk er det kun fibernet det kan knibe med at levere til hele landet.

Netværk

Selvom priserne varierer ganske meget, bruger de fleste danske bredbåndsudbydere det samme netværk, nemlig TDCs. Der er dog de sidste par år kommet andre netværk til som Waoo og Telia, men det er generelt dyrt for selskaberne at lave deres eget netværk. Derfor lejer de fleste bredbåndsudbydere sig ind på et eksisterende netværk hos et af de danske internet selskaber.

Så hvis du har valgt hvilket netværk du ønsker at bruge, kan det godt betale sig at vælge en billig internetforbindelse der bruger lige præcis det net. Så er det nemlig kun kundeservice og opsætning der er forskellige.

Faktisk bruger alle bredbåndsudbyderne i vores oversigt, med undtagelse af Stofa, TDCs netværk.

Valg af billigt internet

Vi har allerede nævnt de to vigtigste parametre vi kan sammenligne efter, nemlig hastighed og pris. Hvis vi er på jagt efter det billigste internet, bliver din bredbånd pris i sagens natur den parameter vi vælger ud fra.

Det betyder så at vi skal have neutraliseret hastigheden for at kunne sammenligne direkte på pris. Det kan vi gøre ved at finde vores hastigheds behov, og så vælge den billigste bredbåndsudbyder der som minimum tilbyder denne hastighed på nettet.

Hvilken bredbånd hastighed skal jeg vælge af min bredbåndsudbyder

Det afhænger helt af hvad du skal bruge forbindelsen til. Hvis du kun bruger internettet til at læse nogle nyheder og mail har du ikke brug for en hurtig forbindelse. Men hvis du derimod bruger det til både at se bredbånd tv og streamer film, serier og gør dig i filmleje på iTunes skal du bruge hurtig internet.

Her skal du være opmærksom på at det er download hastigheden der er vigtig. Din upload hastighed har kun betydning når du uploader ting på nettet.

Hvis nettet i din husstand bliver brugt flittigt af flere, og der både bliver streamet film og serier på NetFlix og YouTube, kræver det seriøs hastighed.

Hvor hurtigt internet har jeg brug for?

Lad os kigge nærmere på nogle meget generelle retningslinjer for hastighed.

 • 10MBIT/s
  • God løsning hvis du kun skal bruge nettet til at læse nyheder og tjekke facebook og email.
 • 20MBIT/s
  • Udmærket løsning hvis du også skal streame film og serier, men næppe af flere end 2 brugere ad gangen.
 • 50MBIT/s
  • God løsning hvis flere end 2 brugere skal streame film og serier samtidig.

Valg af billigt internet?

Nu hvor vi har oplistet de nødvendige hastigheder til forskellige behov, kan vi passende kigge nærmere på bredbåndsudbydere, deres internet priser og hvad der er det billigste internet ved forskellige hastigheder.

Den billigste internet løsning har Kviknet som giver en download hastighed på 100MBIT/s for 199 kroner per måned. Her bliver du forbundet via kabel-TV.

For en hastighed på 100MBIT i sekundet tilbyder en anden af vores internetudbydere en pris der er ganske tæt på Kviknets. Hiper tilbyder en download hastighed på 100MBIT/sekund til en pris af 219 kroner per måned. Du bliver ved Hiper forbundet via telefonstikket.

Skal du have endnu hurtigere internet tilbyder Hiper op til 1000MBIT/sekund både via kabel stik og fibernettet. YouSee har også internet med op til 1000MBIT/sekund for 699 kroner per måned.

Hurtigste internetudbyder

Sammenligner vi bredbåndsudbyderne i oversigten er de hurtigste som nævnt Hiper og YouSee der begge kan give dig en download hastighed på helt op til 1000 Mbit. Og det er rigtig hurtigt bredbånd.

Hastigheden på en internetforbindelse er en angivelse af hvor meget data der kan transporteres inden for en given tidsramme. Og derfor kan den begynde at hakke hvis den er presset og der bliver downloadet mere end den kan rumme.

I dag er der i modsætning til dagene med modem og opringning næsten altid inkluderet ubegrænset download og upload af data via en wifi-forbindelse. Så det er ikke fordi prisen løber løbsk hvis du downloader en masse.

Billede af billigt internet

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er en betegnelse for et signal der kan transportere en vis mængde af frekvenser. Jo højere båndbredde jo mere kan der transporteres, i det konkrete tilfældet wifi information. En meget smal bredde kan måske kun transportere enkelte tegn, mens der nærmest ikke er grænser for hvad der kan transporteres med meget bredde.

Tidligere var de fleste hjem tilkoblet internettet via et modem som skulle ringe op hver gang der skulle skabes forbindelse. I dag går det heldigvis noget lettere. Lad os derfor kigge nærmere på de nuværende muligheder.

Hvad er ADSL?

ADSL står for Asymmetric Digital Subscriber Line og kører over det almindelige telefonnet. Det er asymmetrisk hvilket betyder at download og upload hastighederne kan være forskellige. ADSL overtog for ISDN hvilket gjorde det blev muligt at være på internettet og tale i telefon samtidigt.

ADSL kører over nogle ældre kobberledninger som er tilgængelige i hele landet, og bruger en teknologi der hedder DSL. Det har i de sidste par år været den mest brugte løsning, men er så småt ved at tabe terræn til kabelstik og fibernettet.

Hvad er coax? – Bredbånd via kabel tv

Hvis du får bredbånd igennem coax betyder det at din internetudbyder bliver tilsluttet dit hjem via kabel-tv stikket. Alternativerne er kobber- eller fibernettet. Ved coax får du tv og bredbånd via samme coax internet kabel, så du i princippet skal have tv for også at kunne få bredbånd. Du skal i hvert fald have et tv-stik.

Hvis du derimod kører på kobbernettet (ADSL) bliver dit bredbånd leveret via telefonstikket.

Koaksialkabel (COAX)

Et koaksialkabel er et kabel der bruges indenfor elektronik og udmærket sig ved at det skærmer mod elektrisk stråling, og derfor er gode til høje frekvenser.

Koaksial betyder akse, og bruges både til tv og radio signaler.

Router opsætning

Hvis du bliver forbundet via enten telefonstikket eller kabel stik skal du have installeret en router. Heldigvis for dig som forbruger medfølger der en gratis router for næsten alle løsninger i oversigten øverst på denne side.

Hvad er fibernet?

Fibernet er internet som i modsætning til almindeligt bredbånd bliver leveret via lyslederkablet, såkaldt optisk fiber. En almindelig bredbåndsforbindelse leveres som nævnt via kobberkabler eller coax enten gennem telefonstik eller tv-stik, og fibernet kan derfor levere højere hastigheder end bredbånd.

Coax vs fibernet

For langt de fleste danskere er det i dag ikke væsentligt om de får bredbånd via coax eller fiber. Grunden til dette er at selvom fiber bredbånd kan skabe langt hurtigere forbindelser, vil en almindelig dansk husstand ikke kunne udnytte denne højere hastighed til noget.

Så her kan det sagtens betale sig at vælge det billigste internet af de forskellige opkoblingsløsninger.

Hvad er forskellen på fibernet og bredbånd?

Fibernettet består af glas eller plastik og transporterer data via lysimpulser gennem det indre af kernen i fiberen. Informationen kører altså gennem lys og bliver derfor lynhurtigt og har stor pålidelighed. Almindelig bredbånd kører igennem coax (kabel stik) eller kobberkabler (telefonstik) der ikke er lavet til bredbånd, mens fibernettet er bygget specifik til formålet.

Desværre stadig begrænset hvem der udbyder det og hvem der kan få fibernet. Langsomt er det dog ved at blive rullet ud i det meste af Danmark, så efterhånden vil langt de fleste kunne få det.

Hvorfor fibernet?

Afhængigt af dit brug af internettet kan det være en fordel at have fremfor almindelig bredbånd. Her er listet et par grunde;

 • I er mange i jeres husstand der bruger internettet
 • I ser mange film og tv-serier via streaming
 • I spiller mange spil der kræver at meget data bliver downloadet
 • Hvis du enten henter eller uploader store filer

Bruger du derimod mest internettet til at læse mail og nyheder, giver det formentlig bedre mening at vælge billig bredbånd.

Hvem tilbyder fibernet?

Desværre er antallet af fibernet udbydere begrænset. Af udbyderne i vores bredbånd sammenligning øverst i artiklen er det Hiper og Stofa der tilbyder fiberbredbånd.

Så hvis du er interesseret i at få fiber kan du finde ud af om du har mulighed for det på deres hjemmeside. At få fiber via Hiper er dyrere end deres to andre løsninger som er bredbånd via kabel og bredbånd via telefonstik, men til gengæld bliver din hastighed altså tidoblet for upload end via kabel stik og 10 gange hurtigere end ved telefonstik.

Og i forhold til flere andre udbydere er prisen for fiber internet igennem Hiper enten den samme eller lavere end traditionelle bredbåndsløsninger.

Hos Stofa er priserne i store træk de samme ved samme hastigheder for fibernet og for kabel.

Hvad er Megabyte og Gigabyte?

Hastigheder på bredbåndsforbindelse bliver udtrykt i MBIT så lad os lige gennemgå hvad det betyder. Det kan forvirre lidt når hastigheder bliver udtrykt i MBIT og download mængder i byte.

Otte MBIT er det samme som en megabyte og 1.024 megabyte er en gigabyte.

Hvis du har en forbindelse med en hastighed på 1 MBIT vil du maksimalt kunne downloade omkring 120 Kilobyte per sekund. Den ene MBIT svarer jo til en 1/8 del Megabyte altså 1.000 Kilobyte/8 = cirka 120 Kilobyte.

Så med en 10 MBIT hastighed er det maksimalt muligt at downloade omkring 1.200 Kilobyte eller 1,2 Megabyte per sekund.

Bredbånd test

En test af bredbåndsudbydere har de fleste internetudbydere på deres hjemmesider så en hastighedstest er enkelt at lave, så du nemt og hurtigt kan se hvor hurtig en forbindelse du har mulighed for at få.

Dataforbrug og en mobil bredbåndsløsning

Efterhånden er der som nævnt altid inkluderet fri data i den internetforbindelse du får installeret i dit hjem. Eller på din arbejdsplads for den sags skyld. Og eftersom vi tilstræber den kabelløse verden, bliver internettet også mere trådløst. Men der er en geografisk begrænsning på nettet, da du jo ikke kan tage forbindelsen med dig.

Det kan du derimod hvis du køber en mobil bredbåndsforbindelse. Her er der kun den ene geografiske begrænsning at der skal være signal for at det mobile bredbånd kan virke. Og med de teknologiske fremskridt er hastigheden og dækningen omtrent lige så god som ved andre internetforbindelser.

Hvad er mobilt bredbånd?

På samme måde som du kan gå på nettet med din mobiltelefon, kan du gå på nettet overalt via en 3G eller 4G bredbåndsforbindelse når du har mobilt bredbånd. Den store forskel i forhold til din bredbåndsforbindelse derhjemme som har frit dataforbrug, er at du har en datapakke med det mobile internet.

En datapakke kan både betyde at du skal betale en pris per data, eller at du har en vis mængde data inkluderet til forbrug hver måned. Det er vigtigt at være opmærksom på hvis du gerne vil have det billigste mobile internet.

Du opfanger som oftest det mobile bredbånd igennem et USB-stik som kan tilgå det samme netværk som mobiltelefoner sædvanligvis får data fra.

Billede af billigt internet

Mobilt bredbånd router

En router til mobilt bredbånd findes i forskellige afskygninger. Du kan få en router på samme måde som til almindelig bredbånd der også kan bruges som trådløst bredbånd. Du kan bruge et USB-stik som du kan stikke direkte i din computer. Og så kan du bruge din mobile enhed (mobiltelefon eller tablet) som router til din computer eller dit fjernsyn. På den måde bruger du dit mobiltelefon til at gå på nettet med og kan tilmed få billig mobiltelefoni.

Mobilt bredbånd fri data

Fri data er som nævnt så godt som altid inkluderet i en standard wifi internet løsning til hjemmet. Men data er som regel dyrere når det er mobilt. Efterhånden kan du dog få mobile datapakker som er så store at det er vanskeligt at opbruge al den inkluderet data. De forskellige mobilselskaber i Danmark har forskellige pakker at vælge imellem.

Men en pakke med decideret ubegrænset mobilt bredbånd kan være svært at finde. Især hvis det også skal være billigt mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd priser sammenligning

Priserne på det mobile bredbånd varierer en del. Du kan få løsninger med 10 GB data til lidt over 100 kroner per måned, og du kan få løsninger med 500 GB data til 350-400 kroner per måned.

Mobilt bredbånd er helt sikkert ikke en billig internet løsning. Du kan få væsentligt billigere internet priser ved at køre på wifi hvor det er muligt.

Hvor meget mobilt data har jeg brug for?

Hvis du kun skal bruge din forbindelse til at læse nyheder, email og gå på Facebook er 5 GB per måned formentlig rigeligt.

Skal du også streame film og serier kan du nok klare dig med 20 GB per måned hvis der kun er en bruger ad gangen.

Er der flere der skal streame film og serier samtidig kan det godt være nødvendigt med omkring 50 GB data per måned.

Mobilt bredbånd dækning

Som allerede nævnt er dækningen og hastigheden blevet meget bedre for det mobile bredbånd. Dog er der stadig områder i Danmark hvor dækningen halter lidt, så det er en god ide at undersøge dækningen som de forskellige bredbåndsudbydere tilbyder af området hvor du bor inden du vælger.

Mobilt bredbånd router

En mobil bredbåndsløsning kan opsættes på forskellige måder. En er disse måder er via en mobil bredbånd router, mens andre muligheder er via sim-kort eller USB. Og så er det bare at sætte det til den mobile enhed, og så sørger din internetudbyder for adgang til internettet.

Forskellen på trådløse og mobile bredbåndsløsninger

Selvom det lyder som det samme er det faktisk stor forskel på en trådløs bredbånd forbindelse og en mobil bredbåndsudbyder. Det trådløse er den internetforbindelse du får installeret i dit hjem, og som du kan tilgå uden at skulle bruge et kabel. Men du kan kun bruge det når du er hjemme, og kan ikke tage det med dig. Det trådløse internet omtales også tit som wifi.

Så det billigste trådløse internet finder du i bunden af siden, men desværre ikke det billigste mobile internet endnu.

Det mobile bredbånd derimod kan du derimod godt tage med dig. Her er det signalet der er afgørende for hvor du kan komme på nettet. Så i mange situationer kan det være ganske praktisk at have. Det er dog i øjeblikket dyrere end trådløst internet. Især hvis du har et højt dataforbrug.

Din bredbåndsudbyder derhjemme vil som allerede nævnt næsten altid inkludere ubegrænset data. Derimod har det mobile bredbånd enten en vis mængde dataforbrug inkluderet per måned eller du skal betale per MB.

Her er der igen flere parametre der afgør hvad der er den bedste bredbåndsudbyder til dig. Endnu engang må det komme an på en konkret vurdering.

Forskellige løsninger

Lad os lige opliste de forskellige mulige løsninger som kan afhænge af hvor du bor henne. De forskellige løsninger inkluderer;

 • Telefonstik; er den mest almindelige måde at få en internetforbindelse med. Her bruger du det samme stik og kobberkabler som bruges til fastnettelefoni.
 • Kabel TV; er også en meget almindelig måde at få adgang til internettet på. Kører på det samme coax netværk som kabel-TV, men du er ikke tvunget til også at have kabel-TV samtidig.
 • Fibernet; er den nyeste mulighed som kører på lyslederkabler og kan levere den højeste hastighed. For mange får de dog ikke mere ud af en hurtigere hastighed. Og det er ikke rullet ud i hele landet endnu. Hvis din husstand virkelig downloader eller uploader meget kan det være det bedste bredbånd at vælge.
 • Mobil bredbånd; kører på samme net som en mobiltelefon. Har har du ingen geografisk begrænsning, men er afhængig af mobildækningen i området du befinder dig i.

Med undtagelse af den mobile løsning er der sandsynlighed for at et teknikerbesøg fra din internetudbyder er påkrævet for at du kan blive tilkoblet internettet.

Billig bredbånd og tv pakke

I dag tilbyder flere bredbåndsudbydere deres kunder en bredbåndsforbindelse og et tv-abonnement som en pakkeløsning. Og det giver rigtig god mening da begge dele kan køre via et tv-kabel. Er du interesseret i at have bredbånd og tv som en pakkeløsning tilbyder udbyderne Fullrate og YouSee denne pakkeløsning.

Så det giver dig mulighed for samlet at vælge den billigste bredbånd og tv pakke. Du har faktisk ganske gode muligheder for at vælge mellem TV pakker så du med stor grad af fleksibilitet kan vælge dine egne TV kanaler.

Men du kan også sagtens have bredbånd uden tv og nøjes med at vælge bredbånd uden samtidig at skulle have en tv-pakke. Det er helt op til dig selv. Heldigvis.

Billigste TV og internet pakke

Som allerede nævnt tilbyder Fullrate, YouSee og Stofa både bredbånd og TV pakker. Lad os derfor kort gennemgå mulighederne for at få billigt internet og tv.

 • Fullrate tilbyder tre forskellige TV pakker; Basis med 19 kanaler til 99 kroner per måned; Plus med 35 kanaler til 199 kroner per måned og Familie med 42 kanaler til 369 kroner per måned.
 • YouSee tilbyder fire forskellige TV pakker. En grundpakke med 26 kanaler til 289 kroner per måned. 10 kanaler kan tilvælges til en samlet pris af 469 kroner per måned, 20 kanaler kan tilvælges til en samlet pris af 519 kroner per måned og 36 kanaler kan tilvælges til en samlet pris af 569 kroner per måned.
 • Stofa tilbyder tre forskellige TV pakker; Lille med 27 kanaler til 239 kroner per måned; Mellem med 40 kanaler til 404 kroner per måned og Stor med 61 kanaler til 569 kroner per måned. Og du har mulighed for at tilkøbe enkelte kanaler ovenpå den TV pakke.

Så her er der forskellige muligheder for at få den billigste internet og TV pakke. Som udgangspunkt er Fullrate den billigste internet og tv udbyder  hvis du kan nøjes med 19 kanaler og en internet hastighed på 25Mbit.

Billigste internet og mobil

Flere bredbåndsudbydere kan både tilbyde deres kunder en bredbåndsløsning og et mobilabonnement. Det kan der både være fordele og ulemper ved.

Det er let at se sammenhængen imellem de to ydelser, og til tider kan der være mulighed for at spare penge ved at samle dine ydelser hos en enkelt bredbåndsudbyder og dermed få billig internet og telefoni.

Af udbyderne i oversigten her på siden tilbyder Fullrate, Yousee og Stofa både internet og mobilabonnement til deres kunder.

Billig internet til erhverv kommer vi ikke til at gå nærmere i dybden med her.

Billede af en bredbånd sammenligning

Billig internet i udlandet

Hvis du skal bruge internet i udlandet er der basalt to forskellige løsninger. Den første og billigste er at logge på et lokalt wifi. Det er til at finde på mange restauranter og cafeer afhængig hvor du rejser hen selvfølgelig.

Den anden løsning er at bruge mobildata. Her er det kommet nye regler indenfor EU, så hvis du har data inkluderet i dit mobilabonnement skal du også have en vis mængde fri data indenfor EUs grænser.

I tråd med den sidste løsning kan du også vælge at købe et lokalt SIM-kort og tilgå internettet på den måde.

Hvordan skifter jeg internetudbyder?

Hvis du ikke har en internetforbindelse i øjeblikket er det om at vælge en udbyder og så får dem til at installere bredbånd i hjemmet.

Hvis du allerede har en anden bredbåndsudbyder skal du undersøge hvor lang din bindingsperiode er. Har du stadig tid hvor bindingen er gældende skal du opsige det med udgang af denne periode.

Skifter du til en anden teknologi er det sandsynligvis nødvendigt med et teknikerbesøg. Men det tekniske omkring flytningen kan din nye bredbåndsudbyder hjælpe dig med.

Hvornår blev internettet opfundet?

Med udviklingen af world wide web (www) fra 1990’erne af begyndte det hele at gå rigtig stærkt. Fra 1995 og 20 år frem er internettet vokset med en faktor 100. World wide web er den primære applikation milliarder af mennesker bruger til at komme online med, men er faktisk ikke det samme som internettet.

Internettet blev startet helt tilbage i 1960’erne af det amerikanske forsvar med intentionen om at kunne kommunikere mellem computere. Her blev APRANET brugt som sikkerhedsbackup så information ikke kun blev gemt på en enkelt computer eller en enkelt harddisk.

Med tiden blev flere amerikanske institutioner koblet på nettet som forskningsvirksomheder inden militærindustrien, efterretningsvæsenet og universiteter.

I dag er milliarder af mennesker online og har adgang til produkter som hjemmesider, email, web butikker, sociale medier, søgemaskiner og meget meget andet. Og det ser ikke just ud til at udviklingen stopper lige foreløbig.

Så hastigheden er steget voldsomt og internet priser er faldet så de fleste har mulighed for at få en billig internet og tv pakke.

Internetudbydere i Danmark sammenligning

Kan jeg få bredbånd?

Som det klare udgangspunkt, ja. Der er ganske vist forskel på dækningen i forskellige egne af Danmark, men fra både udbydernes side og fra politisk hold har der været stort fokus på at hurtigt internet skal kunne leveres i hele landet.

Så det er vist ingen tvivl om vi får hurtigere og hurtigere internet hele tiden. Og med fibernettet får vi det hurtigste og billigste internet

Kan jeg få fibernet?

Det er straks sværere at svare på. Det korte svar er at det kommer helt an på hvor du bor. Heldigvis kan du hurtigt finde ud af det ved at besøge udbydernes hjemmesider og indtaste din nuværende adresse.

Hvilket internet kan jeg få på min adresse?

Blandt andet grundet det politiske fokus er vi i dag ganske langt fremme med udbredelsen og dækningen i Danmark. Men der er selvfølgelig steder hvor forbindelsen stadig halter lidt. Og som nævnt er fibernettet stadig ved at blive rullet ud, så her afhænger det stadig af din adresse.

Så du er nødt til at tjekke på de forskellige hjemmesider for bredbåndsudbydere for at se om du kan levere på din adresse.

Gode råd til valg af internet

Gør dig dit behov for hastighed klar og vælg løsning herefter.

Undersøg om du kan spare penge ved at samle dit internet og pakke hos samme bredbåndsudbyder.

Brug vores sammenligning af bredbånd i toppen af siden til at udvælge den rigtige løsning til dig.