Internet priser oversigt – Oversigt over udbydere – Få den billigste pris

Internet priser oversigt;


*ØkoNEMi modtager kommission fra udbyderne

Du finder vores beskrivelser af de enkelte bredbåndsudbydere her.


Internet priser oversigt

Priserne på internet kan variere ganske meget, men faktisk bruger de fleste udbydere det samme netværk, nemlig TDCs. Der er de sidste par år dog kommet andre netværk til som Waoo og Telias, men det er dyrt for selskaberne at lave deres eget netværk. Derfor lejer de fleste udbydere sig ind på et eksisterende netværk.

internet priser oversigt

Så hvis du har valgt hvilket netværk du ønsker at bruge, kan det godt betale sig at vælge det billigste på det net. Så er det nemlig kun kunderservice og opsætning der er forskellig.

Skal mit internet være hurtigt?

Det kommer helt an på hvad du bruger internettet til. Hvis du er den eneste der bruger det, og det mest er til at læse mail og nyheder, behøver du ikke hurtigt internet.

Er I derimod flere i husstanden der skal bruge det, og det både til streaming på Youtube og Netflix, så kræver det en højere download hastighed. Upload hastighed er kun vigtigt hvis du skal sende filer i mails eller ligger ting op på nettet.

Trådløst internet

Når vi kigger på installation af wifi i hjemme skal det næsten være trådløst. Det er besværligt med ledninger, og nettet virker ligeså godt uden.

Nogen gange opstår der misforståelse når der tales om trådløst internet eller mobilt bredbånd. Trådløst internet er net uden ledninger i hjemmet, på arbejdspladsen eller en anden geografisk afgrænsning. Mobilt bredbånd derimod er en USB der kan sættes til en mobil enhed som en telefon, tablet eller bærbar også er der bredbånd hvor som helst.

Hvad er internettet for en størrelse?

Med udviklingen af world wide web (www)  fra 1990´erne af begyndte det hele at gå rigtig stærkt. Fra 1995 og 20 år frem er internettet vokset med en faktor 100. World wide web er den primære applikation milliarder af mennesker bruger på at komme online, men er faktisk ikke det samme som internettet.

Internettet startede helt tilbage i 1960´erne af det amerikanske forsvar med intentionen at kunne kommunikere mellem computere. Her blev APRANET brugt som sikkerhedsbackup så information ikke kun blev gemt på en enkelt computer eller en enkelt harddisk.

Med tiden blev flere amerikanske institutioner koblet med på nettet som forskningsvirksomheden inden militærindustrien, efterretningsvæsnet og universiteter.

I dag er milliarder af mennesker online og har afgang til produkter som hjemmesider, email, web butikker, sociale medier, søgemaskiner og meget meget andet.

Internet priser oversigt