Samlelån – Her kan du samle lån og samle gæld et sted online


Hvad er et samlelån?

Et samlelån er i virkeligheden fuldstændig hvad det giver sig ud for at være. Du optager et lån som du bruger til at indfrie flere af dine nuværende lån og får forhåbentlig hermed kun et enkelt og samtidig billigere samlelån.

Få samlet din gæld et sted

En mulighed for at få samlet din gæld et sted er ved at optage et samlelån i en bank og samle din gæld til et banklån. At samle dine lån i en bank er en rigtig god løsning. Banken kræver nok en temmelig grundig gennemgang af din privatøkonomi, hvilket for så vidt er rimeligt nok. Så det er en længere proces end visse andre steder.

En anden mulighed er at samle alle lån i et enkelt forbrugslån. Her er det mere op til dig selv at få tingene til at ske. 

Her er det også vigtigt at du vælger det billigste samlelån så der er flest muligt penge at spare. .

Et samlelån til studerende

Som studerende er det jo ikke unormalt at optage gæld til bøger eller løbende forbrug under studierne. Og det er også rimeligt med tanke på at din indtægt med al sandsynlighed stiger efter færdiggjort uddannelse.

Så hvis du har fået opbygget lidt gæld under din uddannelse kan det være en rigtig god ide at samle denne gæld et sted enten mens du studerer eller når du er færdig.

Samle lån et sted

Processen for at samle flere lån i et kunne for eksempel være som følger;

  • Den letteste måde at gøre det på er ved at få sammenligne lånene efter laveste ÅOP. Det er kun potentielt, da de præcise omkostninger først kan fastsættes efter du har ansøgt. Derfor kan det være en god ide at ansøge om mere end et samlelån.
  • Efter du har modtaget dine samlelån tilbud er der sådan set kun tilbage at vælge lånet med laveste ÅOP.

Samlelån trods dårlig økonomi

Netop hvis du har en dårlig økonomi kan en samlelån være en del af løsningen. Du får bedre styr på din gæld og får formindsket dine omkostninger til din gæld.

Samlelån trods RKI

Nu begynder det straks at blive en sværere øvelse. Det kan være endog rigtigt svært at samle dine lån hvis du er med i RKI

Hvis du allerede står i RKI har du formentlig brug for professionel hjælp til at samle din gæld, og forhandle med dine kreditorer.

Samlelån - samle lån et sted - samle din gæld